Amer Bekic je i danas pokazao da je **** od igraca ,par puta pao preko loptehilmo je napisao/la:I to Amer Bekić iz ofsajda - rukomElCartel11 je napisao/la:Koji bi to merak bio da jim ga uvalimo kao Celiku u 90+ za prolaz dalje![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
ma nije za tu tekmu govorio, pa nije ni on toliko lud da izvali takvu glupost, zamisli javno da kazes e duzni ste nam 20 milja jer smo vam prodali tekmuAmca007 je napisao/la:Haj navijaci ima ih svakakvih i kod nas i kod njih, ali brate onaj cvikera_ da govori kako smo mi duzni 20 milja jer su nas pustili zadnju tekmu. Bruka brate, pa kako konta da dodje u Sa.

Pyro is not a crime !
E o današnjoj utakmici ne mogu, samo se uklapam u diskusijukanarinac je napisao/la:Amer Bekic je i danas pokazao da je **** od igraca ,par puta pao preko loptehilmo je napisao/la:I to Amer Bekić iz ofsajda - rukomElCartel11 je napisao/la:Koji bi to merak bio da jim ga uvalimo kao Celiku u 90+ za prolaz dalje![]()
![]()

A fakat, što je onaj onako legao kod gola iz slobodnjakahz1987 je napisao/la:golman, golman, golman, golman...u glavi mi samo to odzvanja...pa dokle vise?

Uh, ne znam šta da napišem, a da budem pametan, i da ne presude emocije...
1. Horde Zla nisu trebali na ovakav nacin uzimati trans, ima brate dragi njihov bus gdje gostuju i na neutralnom terenu pomarisat i uzeti, barem tako rade u Rusiji
2. Izbjeglica krme debelo, svaka čast Dino Selimoviću
3. Vedran se ne zaboravlja!
4. Ješiću psuju, postavio se kao pravi gospodin
1. Horde Zla nisu trebali na ovakav nacin uzimati trans, ima brate dragi njihov bus gdje gostuju i na neutralnom terenu pomarisat i uzeti, barem tako rade u Rusiji
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesicu zalijepi rustemu na celo i citaj musemicevu izjavu u kojoj kaze:"nadigrali smo ih u svim segmentima fudbalske igre"!Pametnije ti je dino i jesicu pod rukicu da se izjasnite sto se toga tice a ne ovog pjane obicnog!To samo tuziti i zavrsiti svaku pricu sa njima!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije samo golman legao vec i zivi zid nije skocio uopste 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Cuj izbjeglica, pa sto si seljacina...Ima nas koji smo raseljena lica, kao i vas Suljic sto je bio.Mozes naci neki drugi termin, a ne izbjeglica, Nista vi niste odvojili od fukara....ledesma je napisao/la:Uh, ne znam šta da napišem, a da budem pametan, i da ne presude emocije...
Zadnja izmjena: argentarium80, dana/u 09 mar 2016, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Haj što je on legao al niko iz živog zida da skoci, lopta im tik iznad glave prodje.. majke mi u pojedinim situacijama ko pravi amateri...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Nesto kontam i ovo sto su puno trazili za prenos i na taj nacin onemogucili isti je smisljeno,jer je uskrecena mogucnost siroj javnosti da na djelu vidi grubu krkaknsku igru domaceg tima (7 zutih,a trebalo i vise da ih bude). I to je vjerovatno bila strategija za ovu utakmicu: ubi,polomi i sto manje ljudi to vidi to bolje. I onda poslije utakmice napadni sve redom i protivnika i sudije vodeci se logikom napad je najbolja odbrana.
Ovim ne amnestiram nase slabosti i nasu slabu igru.
Ovim ne amnestiram nase slabosti i nasu slabu igru.
U ovom tvom postu se vidi zapravo ko je seljačinaargentarium80 je napisao/la:Cuj izbjeglica, pa sto si seljacina...Ima nas koji smo raseljena lica, kao i vas Suljic sto je bio.Mozes naci neki drugi termin, a ne izbjeglica, Nista vi niste odvojili od fukara....ledesma je napisao/la:Uh, ne znam šta da napišem, a da budem pametan, i da ne presude emocije...

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mene je strah Koseva,revansa na kosevu jer jos losije igramo,jedino ako iz inata ne pruze podrsku momcima onda to jedino moze tako!Ako ce se nastaviti **** majke itd onda tesko ce ici!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Po čemu su jači ,jesi gledao danas utakmicu?U utorak će sami sebi dati prvi gol a druga će im sama ući.Memara je napisao/la:Sloboda je trenutno bolja i jača ekipa od nas pa vi pišite šta želite i ako prodju dalje neće biti ne zasluženo.
Jesic ne zna protiv naših jačih ekipa.
Željkan 1-0
Listica 1-0
Zrinjski 2-2
Sloboda 2-1
Dobro sve su gostijuće ali opet je ovo jako loše.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Ma da, ja sam sigurno seljacina, sto ti koristis taj termin izbjeglica za nekog multimilionera, ponizavajuci ljude koji su svarno prognani.Ah, ja zaboravio, vi ste navijaci, ultra furka, zajebanost.Ko jos gleda sport i utakmice.Daj ba, ..ledesma je napisao/la:U ovom tvom postu se vidi zapravo ko je seljačinaargentarium80 je napisao/la:Cuj izbjeglica, pa sto si seljacina...Ima nas koji smo raseljena lica, kao i vas Suljic sto je bio.Mozes naci neki drugi termin, a ne izbjeglica, Nista vi niste odvojili od fukara....ledesma je napisao/la:Uh, ne znam šta da napišem, a da budem pametan, i da ne presude emocije...
4. Ješiću psuju, postavio se kao pravi gospodinŽiv bio
Idemo dobiti Rudar u subotu pa ćemo onda razmisljati o ovim levatima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ima li gdje utakmica za pregledat?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Proitv Rudara 0 3
Protiv seljaka utorak 3 0
Citirat cete me
Citirat cete me
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- HzHercegovac
- Kontakt:
e jedva cekam utorak aBd 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Polako, svi mi to priželjkujemo ali naša igra ne daje toliku naduAmca007 je napisao/la:Proitv Rudara 0 3
Citirat cete me
Mislim dok nama bude igrao Emerson u ovoj formaciji, da smo mi donji i protiv vrbanjuse... Jednostavno igrac manje..
Nema covjek muda da igra pod pritiskom, mislim i da je s Cezaron isti slucaj..
Vratite nam nase igrace i neka igraju..
Sto se mene tice, ja im mogu dati jos 2-3 utakmice, al bgmi ovom formacijom oni su samo igrac manje za mas...
Nema covjek muda da igra pod pritiskom, mislim i da je s Cezaron isti slucaj..
Vratite nam nase igrace i neka igraju..
Sto se mene tice, ja im mogu dati jos 2-3 utakmice, al bgmi ovom formacijom oni su samo igrac manje za mas...
Protiv Rudara na ovoj njivi i ovakvom terenu i bod vam je premija
Okacicu u petak slike trave 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 33 gosta.