pendrekanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma sudija jedva cekao da padneklasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
Na snimku se cuje Husic kako govori citiram: "ljepo Dino reko si mi u Sarajevu da ces mi donijet 20 000km, od premija" i poslje postaje sve nerazgovjetno.Rikardo je napisao/la:Sto bi volio da se ispita ovo oko ovih "20.000" pa makar svi u odgovarali.
Na snimku se cuje 'reko si da se sklonimo'.GradKamena je napisao/la:Na snimku se cuje Husic kako govori citiram: "ljepo Dino reko si mi u Sarajevu da ces mi donijet 20 000km, od premija" i poslje postaje sve nerazgovjetno.Rikardo je napisao/la:Sto bi volio da se ispita ovo oko ovih "20.000" pa makar svi u odgovarali.
Ako je Sarajevo dalo premije Slobodi da zapnu protiv nekog to ne smatram prekrsajem,ali ako je Sarajevo dalo pare Slobodi da igraju pod rucnom zadnju utakmicu e to je vec velik problem !
Cist penal, ne znam cemu protesti, Harba primio loptu u sesneastercu, vas igrac ga cupa sa obje ruke i hrvackim potezom obara na pod.klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
I ja cekam iz drugog ugla, ima jos jedna stvar, sudija danas nebi sigurno sviro penal za ovo isto da je bilo u sesnestercu Sarajeva.VanCipelic je napisao/la:Cist penal, ne znam cemu protesti, Harba primio loptu u sesneastercu, vas igrac ga cupa sa obje ruke i hrvackim potezom obara na pod.klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ajmo malo realno i objektivno gledati, jedva sam cekao snimak i da nije bio penal rekao bih sigurno.
Vidjet cemo iz drugog ugla nadam se...
Ponavljam, jer ima idiota koji ne shvataju..PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pareBordo46 je napisao/la:tramvajslana_krv je napisao/la:Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
PS. Sarajevo je glavni grad, vi ste ku*ac
E o tom ja pricam !PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
Nema epiloga, ali eto bar ima neka licna satisfakcija nama koji smo to govorili od pocetka.Rikardo je napisao/la:Ovo ce u narednim danima da dobije veci epilog to je sigurno !
Cuj seljacine "malo bjeno bilo" gori od jogetasamozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pendrekanje
Tebe mudrost krasi,jelde??Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pare
Je li ovo pitari nisu bodove platiliGradKamena je napisao/la:JoseeMourinho je napisao/la:Nisam u toku?GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Nismo ni mi bas,al spominju se neke pare 20.000 da se nosilo ili trebalo donijet,valjda ce to neko u ovoj drzavi ispitat,al jedno je jasno pukla je tikva između Slobode i Sarajeva !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.