FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

isko1807
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la isko1807 » 09 mar 2016, 18:39

Evo na 1.17 penal koji navadno sporan.
1. Sudija stoji 8 m od mjesta desavanja
2. Sudija idealno postavljen prema mjestu desavanja (ne stoje igraci u vidnom polju )
3. Igrac sarajeva ima loptu
4, Igrac Slobode povlaci prvo za desno rame, zatim za dres, svojom nogom stao na stajnu nogu igraca Sarajeva i na kraju ga obara.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 09 mar 2016, 18:41

isko1807 je napisao/la:
2. Sudija idealno postavljen prema mjestu desavanja (ne stoje igraci u vidnom polju )
4, Igrac Slobode povlaci prvo za desno rame, zatim za dres, svojom nogom stao na stajnu nogu igraca Sarajeva i na kraju ga obara.

hahah analize i ssranja.. ovo ako je penal onda ne znam

bordoakapitar

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 09 mar 2016, 18:41

RodjeniiBrato je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.
Odleprsaj s teme naserem ti se usta debilu... Fol sramota za FCS a kad su nas godinama ponizavali tretmanima po kojekakvim selendrama onda su svi sutili i smijali se! Jesmo, veci smo od svih pa i od ovog najveceg sela u BiH zvanog Tuzla... Jedite svoja muda debili a mi cemo samo rasti i rasti....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hocete rasti ce te u PL BiH tako sto ce vam sudije donositi titule a nikad necete vidjeti grupne faze EL ili LP,a znas li zasto. Zato sto ce Vam sudije donositi titule a ne Vasa igra i igraci.Zato je ova liga najgora na svijetu i to moramo svi shvatiti i biti malo objektivniji. I ne vazi ovo samo za Sarajevo vec za sve klubove koje godinama predstavljaju nas nogomet u evropi.
Jok, Velez ce igrati grupne faze... Da imas mrvicu obraza ne bi pisao o fudbalu uopste a kamoli dolazio na nasu temu... Tvoj klub je najbolji primjer koliko vi okupljeni oko Veleza znate o fudbalu...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 mar 2016, 18:42

isko1807 je napisao/la:
A po komentarima tuzlanskih debila rekao bi čovjek da je Ševko odglumio za oscara a na klipu se itekako vidi povlačenje, smijem reći **** hrvački zahvat, a debili neka dalje lažu. GAZI STOKU U UTORAK!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 mar 2016, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 mar 2016, 18:42

Stvarno?
Hoćeš da opravdaš penal?
Pa ovo nije penal ni u kantonalnoj ligi, a kamoli ovde. Ovo je krađa sezone.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 mar 2016, 18:44

**** vas penal ,pustite njih , prebili nas , napali nam upravu a vi oko penala ... kraj price , vidimo se utorak !!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2016, 18:45

BordoArmy88 je napisao/la:
RollMan je napisao/la:

Još jedan dokaza malograđanstva iz kozoyebskog grada
Tačno mi žao sada što je Dino kulturan insan za ovoga Krmka debelog, bezobraznog i što ga nije sastavio u po face, prvi bi mu halalio! :thumbdown:

ps. E moj Husrefe kome ti robuješ, 'ebo te ovaj seljak bezobrazni onaj provincijski...vidiš da Sarajevo ne mogu smisliti kompleksaši a ti im još pomažeš.. :thumbdown:
Husref je gospodin i veliki stručnjak, ali nažalost on je manjina u Sarajevu zato i dovodite strance za trenere da ispadnete veliki i kao ima amidža para a Husref ćao i sad rob nigdje veze. Ima jedno 30 % takvih Sarajlija kulturnih znamo gdje je rođen Husref puno bliži mentalitetom Tuzlacima, a ostalih 70% "Sarajlijica" je vuk je u nas domaća životinja Han Pijesak, Rogatica... Ili još gora varijanta sandžaklija. Mix Romanije i sandžaka strašna kombinacija kulturnog nivoa i mentaliteta. Nadoci će takvi za jedno 200 god evolucijski na zadovoljavajući kulturni nivo, do tada Vas razumijemo preko leševa do vrha niste Vi krivi što ste s planine trebamo Vas razumjeti. Svim normalnim prijateljima u Sarajevu sve najj tužno je što ste u velikoj manjini
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 18:45

anonymousHD je napisao/la:Sve sam u životu vidio, ali ovo da je penal to još nisam.
[youtube][/youtube]
baš mi je drago da si postavio, ovo su 2 penala 1 crveni i 1 penal
:D :rol: :kralj:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 mar 2016, 18:45

HeraklitMracni je napisao/la:**** vas penal ,pustite njih , prebili nas , napali nam upravu a vi oko penala ... kraj price , vidimo se utorak !!
Ma nije ni penal koliko je njihova kuknjava i kmečanje kao da su mučki pokradeni na pravdi Boga a istina ne može biti dalja od toga.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 18:47

Hahahahahahaha joj slušam ove na ovom pregledu... "jObO tO dOn tO jObO"... LJUDI IMAJU SAMO JEDAN SAMOGLASNIK.

Teren užasan... Šta kaže onaj jedna od najboljih drenaža u državi... Teren U Ž A S A N.

A što se tiče nas... Nikako mi nije jasno ZAŠTO NIKO NIJE SKOČIO UOPŠTE U ŽIVOM ZIDU KOD IZVOĐENJA SLOBODNJAKA SA 20m???? :facepalm:
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 mar 2016, 18:48

PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahaha joj slušam ove na ovom pregledu... "jObO tO dOn tO jObO"... LJUDI IMAJU SAMO JEDAN SAMOGLASNIK.

Teren užasan... Šta kaže onaj jedna od najboljih drenaža u državi... Teren U Ž A S A N.

A što se tiče nas... Nikako mi nije jasno ZAŠTO NIKO NIJE SKOČIO UOPŠTE U ŽIVOM ZIDU KOD IZVOĐENJA SLOBODNJAKA SA 20m???? :facepalm:
Boga mi gol ne bi pao samo da su svi skočili u isto vrijeme... ali eto, balerinama očito i to teško pada...poserem se na njihove treninge.

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 09 mar 2016, 18:49

Samo da kažem nešto pa ko se slaže uredu, ako se neko ne slaže i ti poštujem.
1. Rezultat 2:1 od prvoplasirane slobode je sramota pa kako god, imamo kvalitetniju ekipu od slobode, skuplju,...
2. Golovi koji smo primili su sramotni, posebno prvi go, postizanju drugog gola doprinjela je i loša reakcija našeg živog zida, što ni sekunde ne umanjuje Zebino majstorstvo (momak je vazda bio klasa, voljeli ga mi ili ne)
3. Go koji smo postigli je isto sramota, neću da ulazim u to da li je postojao penal ili ne, naravno prije svega jer nisam vidio, ali ekipa poput naše ne bi smjela na ovakav način da postiže golove ni za pobjedu, a ni za smanjenje vodstva protivnicke ekipe (prije svega mislim na to da smo postigli go iz penala), mi trebamo zabijati GOLOVE iz igre, a ne jedan go iz penala
4. Teren je bio loš, ali to ne treba biti nikakva isprika za nas, trebamo biti na sve spremni i na bunkere i na loše terene i na oštru igru protivnika ako želimo da osvojimo ligu
5. Džaba "Liga 12", "Liga 10" i kakva god skraćenja Bh. fudbal neće napredovati dok na utakmicama postoje situacije kakve smo danas vidjeli, prije svega mislim na SELJAČKO ponašanje direktora jednog kluba, kluba koji je prvi u našoj ligi, a i da je zadnji onome nije mjesto ni u seoskim ligama a ne u PL
6. Zbog onih provokacija novinara, onakvog ponašanja husića, onakvog neosiguranja utakmice itd. itd. treba zabraniti boravak husiću, upravi slobode, novinarima iz tuzle, navijacima slobode na AFH-u za 6 dana

Ovo je samo moje mišljenje, toliko od mene. :D
' $!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2016, 18:49

PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahaha joj slušam ove na ovom pregledu... "jObO tO dOn tO jObO"... LJUDI IMAJU SAMO JEDAN SAMOGLASNIK.

Samo cu reci,zamjenik kapitena!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 18:50

anonymousHD je napisao/la:Stvarno?
Hoćeš da opravdaš penal?
Pa ovo nije penal ni u kantonalnoj ligi, a kamoli ovde. Ovo je krađa sezone.
šta pričaš ti??? pa nije rukomet? čime se kažnjava rušenje igrača u 16ercu? momak gurnuo loptu iza leđa i vaš ga ruši s obje ruke oko njega???
šta mu je trebao dat? crveni ko kuća i penal je pravedno, a vam ovo kao nešto nefer???
idi spremi guzu za utorak pitaj Alexis Texas za savjete.... :wave: :rol: :plac:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 09 mar 2016, 18:51

Generalno me Ješić svakom utakmicom sve više nervira sa svojim prahistorijskim fudbalom, ali mu svaka čast na ovom kratkom pressu gdje je spustio ovog papka nazovi novinara pravo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 18:51

Predsjednik kluba... Oličje... Kakav seljakluk majko mila. :facepalm:
E moj Husrefe za koga ti imaš samo riječi hvale...

Uostalom zar ovaj ljaksefon nije suspendovan sa svih funkcija na godinu dana? Šta radi ispred svlačionice?

[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 mar 2016, 18:53

ali na videu dominira najvise jedan poznat glas "precjdenice ubise nas, precjednice" :D

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 09 mar 2016, 18:53

Zamarate se glupostima, rapravljate se sa djecom i malim klubovima.

Neka kmeče, morate i njih razumjeti imali su priliku da iz kupa izbace aktuelnog prvaka države ali eto nisu uspjeli :lol: ispali su u to sam siguran 100%.

Sada kada ih Ješić naloži ima da jedu teren nakon ovoga, duplaaa :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Husrefe bježi, spasi se i tebe će na nož dočekati nakon svega što si za njih uradio :kafa:
(aka. simon )

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 18:53

Svi fol ocekuju neki fajt u utorak, a doci ce mozda 50 fukara i oko njih ce biti 200 specijalaca. Utakmica ce biti fer i korektna kako na terenu tako i na tribini, jer ovo ipak organizuje veliki klub, a ne seljacki klub Sloboda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 mar 2016, 18:55

Stručni štab gospodski odgovorio na povike iz publike.
Od NSBIH se očekuje kazna za ovo,stvarno sramota,kako će liga napredovati ako se igra pod ovakvim okolnostima.
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, NazorUso, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 45 gostiju.