Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samozeljo1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samozeljo1987 » 09 mar 2016, 18:42

[youtube][/youtube]
pendrekanje

:lol:
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 09 mar 2016, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 mar 2016, 18:43

klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]

1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
ma sudija jedva cekao da padne :thumbdown: ovo nije vidilo penala ... Sarajevo ubija na Kosevu a kad odu gdje vani zasticeni su ko polarni medvjedi ne smijes ga ruzno pogledati !!! Gadi mi se ovaj monopol kojeg drzi Sarajevo kod sudija :puke: :puke: :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 mar 2016, 18:45

Rikardo je napisao/la:Sto bi volio da se ispita ovo oko ovih "20.000" pa makar svi u odgovarali.
Na snimku se cuje Husic kako govori citiram: "ljepo Dino reko si mi u Sarajevu da ces mi donijet 20 000km, od premija" i poslje postaje sve nerazgovjetno.

Ako je Sarajevo dalo premije Slobodi da zapnu protiv nekog to ne smatram prekrsajem,ali ako je Sarajevo dalo pare Slobodi da igraju pod rucnom zadnju utakmicu e to je vec velik problem !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2016, 18:46

GradKamena je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Sto bi volio da se ispita ovo oko ovih "20.000" pa makar svi u odgovarali.
Na snimku se cuje Husic kako govori citiram: "ljepo Dino reko si mi u Sarajevu da ces mi donijet 20 000km, od premija" i poslje postaje sve nerazgovjetno.

Ako je Sarajevo dalo premije Slobodi da zapnu protiv nekog to ne smatram prekrsajem,ali ako je Sarajevo dalo pare Slobodi da igraju pod rucnom zadnju utakmicu e to je vec velik problem !
Na snimku se cuje 'reko si da se sklonimo'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 09 mar 2016, 18:47

1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
Cist penal, ne znam cemu protesti, Harba primio loptu u sesneastercu, vas igrac ga cupa sa obje ruke i hrvackim potezom obara na pod.
Ajmo malo realno i objektivno gledati, jedva sam cekao snimak i da nije bio penal rekao bih sigurno.
Vidjet cemo iz drugog ugla nadam se...

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 mar 2016, 18:48

Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 mar 2016, 18:49

sramota ,pa dokle vise ce sudije sarajava gurati nazor ,jer to sto se ulozilo puno para mora se osvojiti nesto ,zar ovoliko providno pred ocima naroda ,covjek plati ulaznicu da bi vidio ovakve nepravde ??i onda se ocekuje da poslije utakmice bude med i mlijeko ,dosta je vise toga ,treba javno to reci, nije ni cudo sto je azmir onako pobudalio ,ko ne bi. sarajlije ocekuju da se suti i da i dalje rade po svom a kako je krenulo nece se moc protiv ove bagre sto je veoma zalosno.
zar neko to ne smije biti jaci od sarajevskih ekipa ???to neko jel nepisano pravilo ??
ulozeno bruka para u fk sarajaevo a opet imaju slabiji tim od slobode i onda nedostatak kvaliteta se nadomjesta na ovakve nacine :puke: .
i kazemo onda sto nasi klubovi u evropu kad odu budu kante za napucavanje ,e pa nema tih sudijica i tih talova u evropi ,igra suhi kvalitet a kod nas haman ak neko mora bit u evropi il osvojit nesto onda tako i bude pa po bilo koju cijenu .

u utorak ocekuje se nova epizoda u seriji "niko ne smije da bude bolji od divova" sa sudijom kao glavnim akterom .lud je i naivan ko misli da nece tako biti ,do sada je bilo tako ,zasto bi sad to bio izuzetak.

dokle ce banda voditi ovu ligu i upravljati njom kako oni hoce i dogovarati ko ce u evropu ,ko mora osvojit sta ,ko ne smije osvojit itd... dokle vise... ne pomoze nama ni liga 6 a kamoli 12 ak ce se ovako stititi pojedini klubovi i desavati ovakav klosarluk od sudjenja ...
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2016, 18:49

VanCipelic je napisao/la:

Cist penal, ne znam cemu protesti, Harba primio loptu u sesneastercu, vas igrac ga cupa sa obje ruke i hrvackim potezom obara na pod.
Ajmo malo realno i objektivno gledati, jedva sam cekao snimak i da nije bio penal rekao bih sigurno.
Vidjet cemo iz drugog ugla nadam se...
I ja cekam iz drugog ugla, ima jos jedna stvar, sudija danas nebi sigurno sviro penal za ovo isto da je bilo u sesnestercu Sarajeva.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2016, 18:49

Ovo ce u narednim danima da dobije veci epilog to je sigurno !

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 mar 2016, 18:50

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
Ponavljam, jer ima idiota koji ne shvataju..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 18:51

Bordo46 je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.

PS. Sarajevo je glavni grad, vi ste ku*ac
Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?
tramvaj
Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pare :kafa:

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 mar 2016, 18:52

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
E o tom ja pricam !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 mar 2016, 18:53

Nedirajte mi komsije ima vas previse studirate po Sarajvu.Bice naplate ponjamke van se na one bazene.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 09 mar 2016, 18:53

Golovi KUP

Bekric

Lendric

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2016, 18:53

Rikardo je napisao/la:Ovo ce u narednim danima da dobije veci epilog to je sigurno !
Nema epiloga, ali eto bar ima neka licna satisfakcija nama koji smo to govorili od pocetka.

Ovaj portal to naravno nece objaviti, jer Selimovic mora aminovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 mar 2016, 18:55

Hahhah pa dužni nam 20 000 bi imate neke pare, kakvi vi ba do sutra nam ne bi gola dali da nije bilo sudije. Molim te bože samo da kamere uživo budu na kosovu nećete nam do sutra dat gola. Klošari sarajevski. Drago mi ke što je onih vaših 20 narkomana dobilo po **** i onaj ušljo žutarski chip zvezde granda ce dobro zapamtit tuzlu i fukare ;)))
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 09 mar 2016, 18:56

samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pendrekanje

:lol:
Cuj seljacine "malo bjeno bilo" gori od jogeta
:urnebes:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 mar 2016, 18:57

Vidi prve dojke dijaspore se zali za 20 milja :lol: :lol: :lol: :lol: pa ako ima tolike pare kao sto se govori sta ce mu 20 milja :lol: :lol: :lol: prva dojka dijasporeeee trazi repa :lol: :lol:

Fidel
Kontakt:

Post Postao/la Fidel » 09 mar 2016, 18:59

Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pare :kafa:
Tebe mudrost krasi,jelde??
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

maxmore
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la maxmore » 09 mar 2016, 19:00

GradKamena je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Nisam u toku?

Nismo ni mi bas,al spominju se neke pare 20.000 da se nosilo ili trebalo donijet,valjda ce to neko u ovoj drzavi ispitat,al jedno je jasno pukla je tikva između Slobode i Sarajeva !
Je li ovo pitari nisu bodove platili :urnebes: :urnebes: :urnebes: :D .
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.