**** kur'vu koja rodi takvog debila![/quote]RodjeniiBrato je napisao/la:**** klub koji na ovakav nacin daje golove i osvaja titule.
Budi realan i ne psuj ne kulturno deriste.[/quote]
safa, tvoja nepismenost je za krivične prijave.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
**** kur'vu koja rodi takvog debila![/quote]RodjeniiBrato je napisao/la:**** klub koji na ovakav nacin daje golove i osvaja titule.
a tek u utorak šta će im se desiti evo ja već unaprijedRodjeniiBrato je napisao/la:Citava BH javnost vidi da je danas Slobuda ciljano pokradena.J.e.b.o ovu ligu nek sve ide u neku stvar
Meni je bolan Sarajevo draze 100 puta od slobode ali mi vise idu na na neku stvar namjestaljke pojedinim klubovima.Moramo svi shvatit da nema napredka nasem nogometu sa ovakvim stavom jer moze se sljedece godine desiti da tvoj klub neko ovako pokrade o tome se radi. Ovo je sramota.truts je napisao/la:Jesil toliko malouman da nemaš ništa pametnije napisat. Jel ti neko treba snimit tutorial kako odyebat s ove teme i ući na opšte diskusije da pišeš sa svojim istomišljenicima tamo koji također nemaju dvije čiste u glavi???RodjeniiBrato je napisao/la: Budi realan jbt.
**** klub koji na ovakav nacin daje golove i osvaja titule.
U utorak nam dva penala svirajuDenchiNL je napisao/la:a tek u utorak šta će im se desiti evo ja već unaprijedRodjeniiBrato je napisao/la:Citava BH javnost vidi da je danas Slobuda ciljano pokradena.J.e.b.o ovu ligu nek sve ide u neku stvar
Odleprsaj s teme naserem ti se usta debilu... Fol sramota za FCS a kad su nas godinama ponizavali tretmanima po kojekakvim selendrama onda su svi sutili i smijali se! Jesmo, veci smo od svih pa i od ovog najveceg sela u BiH zvanog Tuzla... Jedite svoja muda debili a mi cemo samo rasti i rasti....RodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.
Nisi druze bio tekmi, nisi gledao tekmi ni preko TV-a zato ti nije jasno. Nemoguce je ostat profesionalac poslije necega ovakvog.MosaaRajvosa je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je ovaj novinar, mame mu se nayebem tupe
Nikad nista ovako klošarski nisam vidio, ok, ako ste pokradeni, ali halo civilizacija, kultura. Pa jbt nije se desilo prvi put da je neko pokraden od sudija (ako vec jeste bili, ne znam) ali imaju neki osnovni principi ponašanja i nošenja sa istom... Prvo Azmir kamijondzija u svakom smislu te rijeci pa sad ovo....Jedno veliko Fuuuj
Slobodno dodjite u Sarajevo, naša policija za razliku od vaše obezbjedi utakmicu da vam niko ne moze prici a isto tako i vi nikome ne mozete prici..
e pa super, evo da ti objasnim , nas su krali godinama, svako malo ****no selo i zaseok je mogao platiti sudiju i da nas masakrira, ali sad smo došli do para(i to prljavih kladioničarskih) pa sad šta god to selo da mi damo duplo , eto ti rođeni brato tako ti je to....zato ne kupujemo igračeRodjeniiBrato je napisao/la:
Meni je bolan Sarajevo draze 100 puta od slobode ali mi vise idu na na neku stvar namjestaljke pojedinim klubovima.Moramo svi shvatit da nema napredka nasem nogometu sa ovakvim stavom jer moze se sljedece godine desiti da tvoj klub neko ovako pokrade o tome se radi. Ovo je sramota.
Ajde kad si pametan reci jesi vidio snimak tog penala? jesi gledao utakmicu? pa šta trebaju dopustiti da se udaraju na terenu? slobodica je zaslužila još kartona kako su seljački igrali...RodjeniiBrato je napisao/la:Hocete rasti ce te u PL BiH tako sto ce vam sudije donositi titule a nikad necete vidjeti grupne faze EL ili LP,a znas li zasto. Zato sto ce Vam sudije donositi titule a ne Vasa igra i igraci.Zato je ova liga najgora na svijetu i to moramo svi shvatiti i biti malo objektivniji. I ne vazi ovo samo za Sarajevo vec za sve klubove koje godinama predstavljaju nas nogomet u evropi.bordoakapitar je napisao/la:Odleprsaj s teme naserem ti se usta debilu... Fol sramota za FCS a kad su nas godinama ponizavali tretmanima po kojekakvim selendrama onda su svi sutili i smijali se! Jesmo, veci smo od svih pa i od ovog najveceg sela u BiH zvanog Tuzla... Jedite svoja muda debili a mi cemo samo rasti i rasti....RodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pogledacemo snimku pa prosuditi. A faul nad Duljom u 16m?JohnCleese je napisao/la:Nisi druze bio tekmi, nisi gledao tekmi ni preko TV-a zato ti nije jasno. Nemoguce je ostat profesionalac poslije necega ovakvog.MosaaRajvosa je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je ovaj novinar, mame mu se nayebem tupe
Nikad nista ovako klošarski nisam vidio, ok, ako ste pokradeni, ali halo civilizacija, kultura. Pa jbt nije se desilo prvi put da je neko pokraden od sudija (ako vec jeste bili, ne znam) ali imaju neki osnovni principi ponašanja i nošenja sa istom... Prvo Azmir kamijondzija u svakom smislu te rijeci pa sad ovo....Jedno veliko Fuuuj
Slobodno dodjite u Sarajevo, naša policija za razliku od vaše obezbjedi utakmicu da vam niko ne moze prici a isto tako i vi nikome ne mozete prici..
Vjeruj najnormalniji ljudi su sjedili oko mene, oni sa djecom, neki i prvi put dolaze na stadion,zajebaju se dok nisu usli navijaci FKS kako su oni izgleda jedini navijaci sarajeva natribinama, nisu mogli ostat ravnodusni sudjenju. Poslije dosudjenog penala za vas, cijeli zapad se samo nasmija. Okic dade gol, "proslavise ga " pognute glave. Samo dole na klupi onaj se okreni i provocira onaj vas sa zaliscima do pola čela, mlad decko, duze je u klubu cesto gostovoao na Faceu tv ali šljam samo takav. Profesionalno nije, ali drugacije ovako frisko poslije tekme nista nisi mogao ocekivati.
Ako vas sta zanima oko samo utakmnice pa i tribine reci cu ja objektivno hladne glave, ako ne odlazim sa vase teme, samo nemojte me sad hajkom tjerati.
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nasHusref je jedan veliki gospodin. Meni je samo zao sto smo sami sebi dospustili da dizemo Slobodu na nas nivo i da se kao raspravljamo sa njima. To je nizerazredni klub koji je trenutno tu gdje jeste i nece tu biti dugo.
čim nas ostali klubovi stignu ili prestignu sa zapaženim nastupima u Evropi, ovo ćemo odmah staviti na dnevni red skupštineRodjeniiBrato je napisao/la: Hocete rasti ce te u PL BiH tako sto ce vam sudije donositi titule a nikad necete vidjeti grupne faze EL ili LP,a znas li zasto. Zato sto ce Vam sudije donositi titule a ne Vasa igra i igraci.Zato je ova liga najgora na svijetu i to moramo svi shvatiti i biti malo objektivniji. I ne vazi ovo samo za Sarajevo vec za sve klubove koje godinama predstavljaju nas nogomet u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, ajdohordas i 16 gostiju.