jes' vala baš. lik dosadan ko lita...pasica je napisao/la:Nije, rekoh ti.RodjeniiBrato je napisao/la:
ZAR VAS NIJE STID ?????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj futara sto su se nalozile hehe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bas tako, zato se ti sa svojim klubom je.bi po drugoj ligi, tamo vam je i mjesto. Sta cete ovdje kad nista nije posteno.RodjeniiBrato je napisao/la:
J.e.b.o onda i ovu ligu i tvoj klub koji ne moze nista posteno osvojiti ?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pa jbg kad ne mzete drugacije osvojit.RodjeniiBrato je napisao/la:Nije.
Mene bi bilo stid.
ZAR VAS NIJE STID ?????[/quote]
Nije, rekoh ti.[/quote]
J.e.b.o onda i ovu ligu i tvoj klub koji ne moze nista posteno osvojiti ?[/quote]
Gdje ima snimka penala?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Imamo pare, kupujemo poraze, moze nam se, pisaj po sirotinji.
Ps nadam se da je Dino vec rjesio gostovanje u Prijedoru, treba poceti pregovarati sa Slavijom.
Ps nadam se da je Dino vec rjesio gostovanje u Prijedoru, treba poceti pregovarati sa Slavijom.
-
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Bas tako, zato se ti sa svojim klubom je.bi po drugoj ligi, tamo vam je i mjesto. Sta cete ovdje kad nista nije posteno.RodjeniiBrato je napisao/la:
barem cista obraza mogu reci da se mom klubu ne steli ko tvom,mene bi sramota bilo pobjede ostvarivat kao sto tvoj klub ostvaruje
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
toliko su posteni bili da su dosli tu gdje i jesu sad, i ono se naslo pricati nekome o postenju 

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
bravo Jesicu ,kakva izjava bravoooooo
ne da umanje tako treba ,nadam se da ce igraci pruzeti od njeg ovu agrsivnost samopozdanje ,vjeru u sebe .

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Posten covjek a prosle sezone prodali tekmu Zeljeznicaru da ga poguraju da osvoji.pasica je napisao/la:Bas tako, zato se ti sa svojim klubom je.bi po drugoj ligi, tamo vam je i mjesto. Sta cete ovdje kad nista nije posteno.RodjeniiBrato je napisao/la:

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Sta god da se desilo je nesportski i neposteno, pa nek se ovako javno sramote....uzasBolanos je napisao/la:Premije su bile za nesto drugo.argentarium80 je napisao/la:20 000 hiljada od prosle sezone kad je Sloboda pustila Sarajevo da pobijedi, kad je ono Husref mirno sjedio na klupi...Oj dva seljacka kluba i dva seljacka predsjednika hahaha...
Pogledaj koga je Sloboda otkinula prosle sezone.
Nzm za vas al ja jedva cekam utorak..
-
- Kontakt:
čuj safe oručevićaRodjeniiBrato je napisao/la:pasica je napisao/la:Bas tako, zato se ti sa svojim klubom je.bi po drugoj ligi, tamo vam je i mjesto. Sta cete ovdje kad nista nije posteno.RodjeniiBrato je napisao/la:
barem cista obraza mogu reci da se mom klubu ne steli ko tvom,mene bi sramota bilo pobjede ostvarivat kao sto tvoj klub ostvaruje

a sto su tek sa Listicom imali 'prijateljske' odnose malo je reci 
@argentarium80 sta je nesportski ? - premije nekome nuditi ? - to je sasvim legalna stvar, to ako su nasi ostali duzni trebali su rijesiti s njima na drugi nacin ne da se ovako razvlace, ali premiranje i namjestanje nisu isto niti ce ikad biti, a kao drugo premirali su prosle godine i zeljo i siroki i zrinjski

@argentarium80 sta je nesportski ? - premije nekome nuditi ? - to je sasvim legalna stvar, to ako su nasi ostali duzni trebali su rijesiti s njima na drugi nacin ne da se ovako razvlace, ali premiranje i namjestanje nisu isto niti ce ikad biti, a kao drugo premirali su prosle godine i zeljo i siroki i zrinjski
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znači max mobilizacija za revanš da nas što više bude i poguramo igrače da poderu ovu bezobraznu stoku sa ovim debelim kamiondžijom na čelu, u usta mu se poserem ona žvaljava!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 mar 2016, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa nas nije, zato haj se vi gasite, mi cemo osvajati. Usput ja nisam upratio da smo mi pobijedili danas, al ok, u pravu si.RodjeniiBrato je napisao/la:pasica je napisao/la:Bas tako, zato se ti sa svojim klubom je.bi po drugoj ligi, tamo vam je i mjesto. Sta cete ovdje kad nista nije posteno.RodjeniiBrato je napisao/la:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
U revanšu neka im je bog na pomoći ko god se uputio u Sarajevo, dešavanja danas su napravila finu uvertiru u jednu utakmicu koja je već sada prerasla u rizičnu.
Svima je dobro poznato i imali su prilike vidjeti natpise tuzlaka po društvenim mrežama na temu rata i "što nas sve pobili nisu".
Ništa nemoj da vas od njih iznenadi, svi znate ko su i šta su.
Svima je dobro poznato i imali su prilike vidjeti natpise tuzlaka po društvenim mrežama na temu rata i "što nas sve pobili nisu".
Ništa nemoj da vas od njih iznenadi, svi znate ko su i šta su.
(aka. simon )
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je ovaj novinar, mame mu se nayebem tupe
Nikad nista ovako klošarski nisam vidio, ok, ako ste pokradeni, ali halo civilizacija, kultura. Pa jbt nije se desilo prvi put da je neko pokraden od sudija (ako vec jeste bili, ne znam) ali imaju neki osnovni principi ponašanja i nošenja sa istom... Prvo Azmir kamijondzija u svakom smislu te rijeci pa sad ovo....Jedno veliko Fuuuj
Slobodno dodjite u Sarajevo, naša policija za razliku od vaše obezbjedi utakmicu da vam niko ne moze prici a isto tako i vi nikome ne mozete prici..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
- Kontakt:
daj cvaNjciku!!!
ne dam

ne dam

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, casual033, napoleon72, riki46 i 49 gostiju.