Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** te wwin, kakva je to kradja jbt
Eh tako braco. Najgore imao jos nesto i kontao da sam prosao pa hajde rek'o da stavim sicu sto imam na live. Izginem to a ovamo vidim nije leglo i udjem kad crven tiketic. Fuj mater im yebem
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E to je stvarno fuj cuj igrac ne nastupi stave ti par gubitni
Mamu im yebem uzimaju i sakom i kapom i jos sa tim ljude yebu 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Odigram emelec u 90min 1 201 kvota na 1e,iduci napad zabiju go i onda u zadnjim sekundama prekrsaj na 25m.Frajer pogodi precku jos se trese, uhhh zamaloo
onaj osjecaj kad cekas toronto 205+ oni 2 min do kraja 102-99 i zavrsi 104-99
pa kako rane ti bogove **** kako
pa kako rane ti bogove **** kako
- bugojanac1234
- Kontakt:
Bravo Soeda yebem ti mater u ****. Zar ovi japanci nebi trebali imat samurajsku cast, dabogda pogino u prvom avionu za iduci turnir mater **** namjestenu
6-2, 1-0 servis I 30-0 I frajer gubi 2-6,3-6
6-2, 1-0 servis I 30-0 I frajer gubi 2-6,3-6
Kontam da kladionice moraju da zarade ali ovo vise nije normalno! Da me yebes ako ikad stavim vise od jedne utakmice na tiket. Pachuca vodi do 88' 3:1 i do kraja prime dva komada, aj sto me obori u hendikepu ali mi ubi jos tri tiketa gde sam odigrao 1
Jao walla mrtvaca, budim se jutros 1 minut prije kraja i lik 17 ima koseva, i udju u produzetke i dadne tricu odmah na pocetku i ne uspije do kraja jos 2 kosa dati, pa kakav lik, ispalio je skoro svaki sut u OT ali dzaba
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I mene debil za 130 obori. Je.bem mu porijeklo.Toxicity je napisao/la:Jao walla mrtvaca, budim se jutros 1 minut prije kraja i lik 17 ima koseva, i udju u produzetke i dadne tricu odmah na pocetku i ne uspije do kraja jos 2 kosa dati, pa kakav lik, ispalio je skoro svaki sut u OT ali dzaba
ajde siroki brijeg, nemoj zajebavati... dajte go...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hocu da igram Sloboda- Sarajevo odg3+ po bolesnoj kvoti, i likovi se raspisali kako je teren oranica i odustanem.... 

Borac - željo ps2 ?
a da li u wwinu ima odigrati da igrač ne daje gol?zlatniljiljan je napisao/la:Soba je napisao/la:Pisalo je u ponudi u onom info (i) da se računa i ako ne nastupiBolanos je napisao/la:Raja koji q cekao sam u wwin sanchez daje gol a nije ni igrao sekunde i pao sam? Kako je to moguce? Hitno odgovor ako neko zna
Pa ajde psg roma dajte vise taj treci
p.s evo ga
p.s evo ga
ja 4+ singlirao, al znao sam nakon 2-1 da će morat past i taj četvrtiFrankie je napisao/la:Pa ajde psg roma dajte vise taj treci
p.s evo ga

kad smo kod wwina, ima li ko šta za halalit?
e jbg ja prebacio pare na premier, ostavio na wwinu 3e i sad na poker spizdiobreskva je napisao/la:kad smo kod wwina, ima li ko šta za halalit?

Vasilije je napisao/la:e jbg ja prebacio pare na premier, ostavio na wwinu 3e i sad na poker spizdiobreskva je napisao/la:kad smo kod wwina, ima li ko šta za halalit?![]()
šteta, ali hvala ti ko da jesi, meni mi pola € bilo extra, ništa više ni ne tražim, jer sam švorc do utorka = plata.
-
- Kontakt:
Daj podatke breskva u PPbreskva je napisao/la:Vasilije je napisao/la:e jbg ja prebacio pare na premier, ostavio na wwinu 3e i sad na poker spizdiobreskva je napisao/la:kad smo kod wwina, ima li ko šta za halalit?![]()
šteta, ali hvala ti ko da jesi, meni mi pola € bilo extra, ništa više ni ne tražim, jer sam švorc do utorka = plata.
Ko sudi ovu tekmu u rusiji, tesko da moze pasti jos pet zutih u drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.