Alaa kamiondzija nacepio gas, ima da mu yebemo familiju u utorak.THEC je napisao/la:kud cete bolju pozivnicu za revans od ove, hajmo mobilizacija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Husic nije svjestan kakvu je kontra uslugu napravio svom klubu.THEC je napisao/la:kud cete bolju pozivnicu za revans od ove, hajmo mobilizacija
Prvo sto ce najebati ako dođe,drugo digao je navijace na noge, da dođu u jos vecem broju.
Poenta svega, mi navijači institucije kluba kao što je FK Sarajevo da se spuštamo na nivo da se raspravljamo sa klubom kao što je neka Sloboda.amstaff je napisao/la:Husref je jedan veliki gospodin. Meni je samo zao sto smo sami sebi dospustili da dizemo Slobodu na nas nivo i da se kao raspravljamo sa njima. To je nizerazredni klub koji je trenutno tu gdje jeste i nece tu biti dugo.
Seljaci su bili, seljaci su ostali

(aka. simon )
Vi fakat u tripu da je tuzla neko zaje.bano gostovanje?SOLINA je napisao/la:pasica je napisao/la: Mi smo tu naredno gostovanje Sarajeva u Tuzli, dok se za vas zna da ste koke.
Ni Šićkog nećete vidjeti u to budi uvjeren.

Hajde vidjeti cemo i to.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sad iz Tuzle sa utakmice .Ljudi ako ste vi trenutni /aktuelni ) prvaci BIH ,jadna
majko, niste licili ni nasta , odbrane nemate ,a napadu vam treba 10 prilika da postignete gol.
Sudije su bile vise nego tendeciozne i naklonjene Sarajevu, penal ne bih komenmtarisao nisam ga vidio najbolje
sa moje pozicije, sve u svemu blijedo i jadno izdanje Sarajeva. Pisem ovo kao neutralni posmatrac , jel nisam bas ni simpatizer Slobode.
majko, niste licili ni nasta , odbrane nemate ,a napadu vam treba 10 prilika da postignete gol.
Sudije su bile vise nego tendeciozne i naklonjene Sarajevu, penal ne bih komenmtarisao nisam ga vidio najbolje
sa moje pozicije, sve u svemu blijedo i jadno izdanje Sarajeva. Pisem ovo kao neutralni posmatrac , jel nisam bas ni simpatizer Slobode.
-
- Kontakt:
Draze mi se Sarajevo od Slobode,ali vise je dosta stelenja sarajevskim premierligasima,sviranje penala itd. Osvojite nekad nesto posteno
ZAR VAS NIJE STID ?????
ZAR VAS NIJE STID ?????
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma kakve tuce molim te. Evo ima snimak. Vidi se par kamenica kako lete i to je to. Nadji na fb stranicu hooligans, pa vidi sta je tuca. A inace svaki normalan navijač sarajeva se ograđuje od ovih klošara.SOLINA je napisao/la:Maloprije sa tekme.
Igra vaša nula bodova,šanse niste imali.Sudija vas je izvlačio kako je znao i mogao plus penal koji je niđe veze.![]()
Što se tiče nereda,par momaka pripadnika HZ preskočilo je ogradu i krenulo ka sjevernoj tribini odn.gdje su bile Fukare,tu su ih zaštitari na trenutak zadržali dok nisu i Fukare počele preskakati ogradu i došlo je do tuče.Nije ni mjesto ni vrijeme za raspravu oko "nereda" ali vam ovo nije potrebno zaista
Znam bit će priče Fukare nisu iskoristile priliku ovako onako,ali vaši momci znaju kako su prošli![]()
Mislim da nećete zadugo gostovati u Tuzli i obrnuto.
Sportski pozdrav iz Tuzle.
PS: molim bez vrijeđanja,tuzlaci ovako onako,šuplja vam je priča.
Poso u americi mu je pao za 50%. Lodovi opali odkakoje cjena nafte pocela padat. Imoje 96 kamijona sad 50 i to vecina privatnici (naplacuje 11% od ture) 30 njegovih kamiona neradi. Vjeruj te mi da ovo husic nebi uradio da je biznis kao i prije 2 godine. Mislim za 20 k km. Husic je to znao izkockat za noc u bowlin greenu.amstaff je napisao/la:Azmiru nestalo para...
Realan sam i objektivan bio sam pored momka koji je snimao za **** i sam je rekao da niste zaslužili dati gol. Džaba se svađamo međusobno premiremo. Utakmica je pokazala čija je ekipa kvalitetnija. Htjeli vi to ili ne
BALL DON'T LIE
Nije.RodjeniiBrato je napisao/la:Draze mi se Sarajevo od Slobode,ali vise je dosta stelenja sarajevskim premierligasima,sviranje penala itd. Osvojite nekad nesto posteno
ZAR VAS NIJE STID ?????
Jesu li Bekic, Benko, Okic i Cezar fulali sanse ili gospoda sa ovog portala laze????idma75 je napisao/la:Realan sam i objektivan bio sam pored momka koji je snimao za **** i sam je rekao da niste zaslužili dati gol. Džaba se svađamo međusobno premiremo. Utakmica je pokazala čija je ekipa kvalitetnija. Htjeli vi to ili ne
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
da, svi ostali jadni, pucaju od postenja pa ne mogu od nas nikad nista da osvoje, ma mrs u pi.zdu materinuRodjeniiBrato je napisao/la:Draze mi se Sarajevo od Slobode,ali vise je dosta stelenja sarajevskim premierligasima,sviranje penala itd. Osvojite nekad nesto posteno
ZAR VAS NIJE STID ?????
Pyro is not a crime !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jesa mora nesto da mijenja, jednostavno ovakva igra ne donosi nista dobro. Pa mi ne mozemo postene akcije da napravimo.
Daj loptu Dulji pa neka pokusa nesto sam, ili nabij prema centarforu. Tanko Boga mi, ja sam pravo zabrinut.
Daj loptu Dulji pa neka pokusa nesto sam, ili nabij prema centarforu. Tanko Boga mi, ja sam pravo zabrinut.
ZZ
pošteno smo platiliRodjeniiBrato je napisao/la:Draze mi se Sarajevo od Slobode,ali vise je dosta stelenja sarajevskim premierligasima,sviranje penala itd. Osvojite nekad nesto posteno
ZAR VAS NIJE STID ?????

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
20 000 hiljada od prosle sezone kad je Sloboda pustila Sarajevo da pobijedi, kad je ono Husref mirno sjedio na klupi
...Oj dva seljacka kluba i dva seljacka predsjednika hahaha...

Zadnja izmjena: Haase, dana/u 09 mar 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
(aka. simon )
Nije, rekoh ti.RodjeniiBrato je napisao/la:Pa jbg kad ne mzete drugacije osvojit.pasica je napisao/la:Nije.RodjeniiBrato je napisao/la:Draze mi se Sarajevo od Slobode,ali vise je dosta stelenja sarajevskim premierligasima,sviranje penala itd. Osvojite nekad nesto posteno
ZAR VAS NIJE STID ?????
Mene bi bilo stid.
ZAR VAS NIJE STID ?????
Premije su bile za nesto drugo.argentarium80 je napisao/la:20 000 hiljada od prosle sezone kad je Sloboda pustila Sarajevo da pobijedi, kad je ono Husref mirno sjedio na klupi...Oj dva seljacka kluba i dva seljacka predsjednika hahaha...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Nije.[/quote]
Pa jbg kad ne mzete drugacije osvojit.
Mene bi bilo stid.
ZAR VAS NIJE STID ?????[/quote]
Nije, rekoh ti.[/quote]
J.e.b.o onda i ovu ligu i tvoj klub koji ne moze nista posteno osvojiti ?
Pa jbg kad ne mzete drugacije osvojit.
Mene bi bilo stid.
ZAR VAS NIJE STID ?????[/quote]
Nije, rekoh ti.[/quote]
J.e.b.o onda i ovu ligu i tvoj klub koji ne moze nista posteno osvojiti ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Proximic i 41 gost.