fico je napisao/la:O igri ne mogu pricati, nisam bio na tekmi, ali je očigledan jedna stvar.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
A moras shvatiti da ovdje vecinom djaca pisu
Benko je protiv Celika promasio s 5 metara, pa je odbijanac pospremio. Radovac krene tijelom da obori lika koji je u trku i ima loptu, pa se odbije od istog i prospe se ko kila rize.
Nerealna je vecina ljudi. Igrali smo 2:2 sa Zrinjskim(odbrana odigrala pas protivniku prije oba gola), pobijedili Celik i izgubili u kupu od prvog na tabeli(dali go u gostima). Sta ljudi ocekuju? 5:0 svaku utakmicu? Sloboda je dobila 7 ili 8 zutih kao domacin u ligi u kojoj se 20 posto sudi u korist domacina.