FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad me najviše zanima Ješićev komentar na utakmicu, Dali će krivca za poraz naći u samome sebi,igračima,taktici ili će opet krivicu prebaciti na teren,sudije,zatvorenog protivnika itd.,i sl.?
- franklampard8
- Kontakt:
Na cemu si ti ?sonpenn je napisao/la:Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?

1946
to je vanstadionska aktivnost... nebitna za jedan fudbalski klub....sonpenn je napisao/la:Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
doba reza aaaa
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
@ pitarbordo
Momci furaju svoj fazon i to je to.Zele da se dokazu a samo stete klubu al opet nemam im sta zamjeriti jer oni su tu bili kad je bilo 100 ljudi na sjeveru i kad su svi ledja okrenuli.
Naravno da sad zbog toga nemaju pravo ovo da rade al jbg prevelika je mrznja na relaciji Tuzla-Sarajevo.
Mogli su na ulici pokusati sta odraditi jer ovako cemo opet popusiti kaznu al jbg tako je kako je.
Necu da ih napadam.Oni su moja braca al nekim stvarima se mora stati za sva vremena.
Momci furaju svoj fazon i to je to.Zele da se dokazu a samo stete klubu al opet nemam im sta zamjeriti jer oni su tu bili kad je bilo 100 ljudi na sjeveru i kad su svi ledja okrenuli.
Naravno da sad zbog toga nemaju pravo ovo da rade al jbg prevelika je mrznja na relaciji Tuzla-Sarajevo.
Mogli su na ulici pokusati sta odraditi jer ovako cemo opet popusiti kaznu al jbg tako je kako je.
Necu da ih napadam.Oni su moja braca al nekim stvarima se mora stati za sva vremena.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Nisam u toku buraz,u tokufranklampard8 je napisao/la:Na cemu si ti ?sonpenn je napisao/la:Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?

Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
kriger nam je obećao na proljeće, jedno sasvim novo sarajevo.fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
- ElCartel11
- Kontakt:
A mi se cudili sto su se Partizanovi navijaci smijali kad smo dovodili Jesica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš video na Youtube.sonpenn je napisao/la:Nisam u toku buraz,u tokufranklampard8 je napisao/la:Na cemu si ti ?sonpenn je napisao/la:Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?
@Manuel U čemu je fazon to raditi? Pomozi mi da shvatim u čemu je fazon prekršiti propise najstrašnije? Zar je toliko bitniji taj navijački FAZON od kluba?

Samo Saraj'vo.
manja od mržnje s manijacima, ali se s njima pije i na kafice ide, mane "ultra" feelings jeleManuel je napisao/la:@ pitarbordo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa i odrzao je obecanje. Sarajevo bez odbrane i veznog igraca, to rijetko ko moze posticiCoromandel je napisao/la:kriger nam je obećao na proljeće, jedno sasvim novo sarajevo.fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nek se na uzvratu ponovi rezultat iz prvog dijela sezone. 
Ovo sa navijacima...jedno 80% njih fura se na huliganstvo. mozes ti biti frajer i ako nisi huligan, navijaj da te niko ne moze nadjacati, a ne uletati da bi ukrao trans, ili tuci se sa svima.

Ovo sa navijacima...jedno 80% njih fura se na huliganstvo. mozes ti biti frajer i ako nisi huligan, navijaj da te niko ne moze nadjacati, a ne uletati da bi ukrao trans, ili tuci se sa svima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.
Koliko god ovo sve negativno uticalo na klub i nanijelo stetu od strane navijaca,toliko ce dici neku frku-adrenalin,da igraci u zvratu grizu,a navijaci dođu u sto vecem broju da pomognemo u prolazu dalje..
Bas me interesuje kad su na tapeti bili Bekici,kako ce sad biti Zebi.Ja uopste ne sumnjam u prolaz,a revans odigrati i vratiti istom mjerom na Kosevu.
Bas me interesuje kad su na tapeti bili Bekici,kako ce sad biti Zebi.Ja uopste ne sumnjam u prolaz,a revans odigrati i vratiti istom mjerom na Kosevu.
to je isto kao kad bi Raodvac ili Okic obecali da ce uvezati tri tacna dodavanja u jednoj tekmi...Fudo je napisao/la:Pa i odrzao je obecanje. Sarajevo bez odbrane i veznog igraca, to rijetko ko moze posticiCoromandel je napisao/la:kriger nam je obećao na proljeće, jedno sasvim novo sarajevo.fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
-
- Kontakt:
to se u modernom fudbalu zove ultradihtung postavka. cilj je amortizovanje golmana i napadača.Fudo je napisao/la:Pa i odrzao je obecanje. Sarajevo bez odbrane i veznog igraca, to rijetko ko moze posticiCoromandel je napisao/la:kriger nam je obećao na proljeće, jedno sasvim novo sarajevo.fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.
Sve receno,odbrana je na streljani.
Koliko god kritikovali Rustemovica i Dzemu, danas su nam dobro falili.

O igri ne mogu pricati, nisam bio na tekmi, ali je očigledan jedna stvar.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
Nervira me tvrdoglavost Ješića, jer neće da proba 4-5-1 ali isto tako naši igrači ne pokazuju kvalitet koji mi od njih očekujemo.
Što se navijača tiće, imam jarana koji je otišao u TZ, čuo sam jucer od njeg da se sprema belaj, a on nije ni medju vođama ni niko bitan na tribini, što zanči da se spremalo. Isto tako nervira me što se protiv j*benog Čelika prave 4 bakljade i izdvaja 3,500 KM za kaznu. Brate nepravite bakljade protiv željezničara, zrinjskog, širokog a ne protiv svake seoske ekipe.
Pokušavam na realan način gledati stvari, ne želim ko pojedinci pljuvati samo upravu, Ješića, ovog ili onog.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
Nervira me tvrdoglavost Ješića, jer neće da proba 4-5-1 ali isto tako naši igrači ne pokazuju kvalitet koji mi od njih očekujemo.
Što se navijača tiće, imam jarana koji je otišao u TZ, čuo sam jucer od njeg da se sprema belaj, a on nije ni medju vođama ni niko bitan na tribini, što zanči da se spremalo. Isto tako nervira me što se protiv j*benog Čelika prave 4 bakljade i izdvaja 3,500 KM za kaznu. Brate nepravite bakljade protiv željezničara, zrinjskog, širokog a ne protiv svake seoske ekipe.
Pokušavam na realan način gledati stvari, ne želim ko pojedinci pljuvati samo upravu, Ješića, ovog ili onog.
SARAJEVO
@pitarbordo
Fazon je u tome da bi se pricalo da smo najorganizovaniji i najbolji navijaci u drzavi.Kratko objasnjeno.Mnogi idu na tekme zbog tog furanja jbg.
@DenchiNL
Drugacija je prica u Sarajevu.Mnogi imajy drugove manijake s kojima mozes popricati o tekmi i belajima jer ipak isti je grad.Al opet imas klosara koji se fyraju na beogradski derbi.
Fazon je u tome da bi se pricalo da smo najorganizovaniji i najbolji navijaci u drzavi.Kratko objasnjeno.Mnogi idu na tekme zbog tog furanja jbg.
@DenchiNL
Drugacija je prica u Sarajevu.Mnogi imajy drugove manijake s kojima mozes popricati o tekmi i belajima jer ipak isti je grad.Al opet imas klosara koji se fyraju na beogradski derbi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tacno, ali svakako i odbrana daje svoj doprinosOsmanhodzicBuco je napisao/la:Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.