FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 09 mar 2016, 17:18

Sad me najviše zanima Ješićev komentar na utakmicu, Dali će krivca za poraz naći u samome sebi,igračima,taktici ili će opet krivicu prebaciti na teren,sudije,zatvorenog protivnika itd.,i sl.?

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 mar 2016, 17:18

sonpenn je napisao/la:Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?
Na cemu si ti ? :mrgreen:
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:19

to je vanstadionska aktivnost... nebitna za jedan fudbalski klub....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 09 mar 2016, 17:19

doba reza aaaa
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 mar 2016, 17:20

@ pitarbordo

Momci furaju svoj fazon i to je to.Zele da se dokazu a samo stete klubu al opet nemam im sta zamjeriti jer oni su tu bili kad je bilo 100 ljudi na sjeveru i kad su svi ledja okrenuli.

Naravno da sad zbog toga nemaju pravo ovo da rade al jbg prevelika je mrznja na relaciji Tuzla-Sarajevo.

Mogli su na ulici pokusati sta odraditi jer ovako cemo opet popusiti kaznu al jbg tako je kako je.

Necu da ih napadam.Oni su moja braca al nekim stvarima se mora stati za sva vremena.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 09 mar 2016, 17:20

franklampard8 je napisao/la:
Nisam u toku buraz,u toku :D
Sarajevo ljubavi moja.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 mar 2016, 17:21

fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
kriger nam je obećao na proljeće, jedno sasvim novo sarajevo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 17:22

A mi se cudili sto su se Partizanovi navijaci smijali kad smo dovodili Jesica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 17:22

sonpenn je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Nisam u toku buraz,u toku :D
Imaš video na Youtube.

@Manuel U čemu je fazon to raditi? Pomozi mi da shvatim u čemu je fazon prekršiti propise najstrašnije? Zar je toliko bitniji taj navijački FAZON od kluba? :facepalm:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:23

Manuel je napisao/la:@ pitarbordo

Momci furaju svoj fazon i to je to.Zele da se dokazu a samo stete klubu al opet nemam im sta zamjeriti jer oni su tu bili kad je bilo 100 ljudi na sjeveru i kad su svi ledja okrenuli.

Naravno da sad zbog toga nemaju pravo ovo da rade al jbg prevelika je mrznja na relaciji Tuzla-Sarajevo.

Mogli su na ulici pokusati sta odraditi jer ovako cemo opet popusiti kaznu al jbg tako je kako je.

Necu da ih napadam.Oni su moja braca al nekim stvarima se mora stati za sva vremena.
manja od mržnje s manijacima, ali se s njima pije i na kafice ide, mane "ultra" feelings jele :?:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 mar 2016, 17:23

Coromandel je napisao/la:
fundament je napisao/la:brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...
Pa i odrzao je obecanje. Sarajevo bez odbrane i veznog igraca, to rijetko ko moze postici
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 mar 2016, 17:25

Nek se na uzvratu ponovi rezultat iz prvog dijela sezone. :kafa:
Ovo sa navijacima...jedno 80% njih fura se na huliganstvo. mozes ti biti frajer i ako nisi huligan, navijaj da te niko ne moze nadjacati, a ne uletati da bi ukrao trans, ili tuci se sa svima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 mar 2016, 17:25

Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 mar 2016, 17:27

Koliko god ovo sve negativno uticalo na klub i nanijelo stetu od strane navijaca,toliko ce dici neku frku-adrenalin,da igraci u zvratu grizu,a navijaci dođu u sto vecem broju da pomognemo u prolazu dalje..
Bas me interesuje kad su na tapeti bili Bekici,kako ce sad biti Zebi.Ja uopste ne sumnjam u prolaz,a revans odigrati i vratiti istom mjerom na Kosevu.

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 09 mar 2016, 17:28

Fudo je napisao/la:
Pa i odrzao je obecanje. Sarajevo bez odbrane i veznog igraca, to rijetko ko moze postici
to je isto kao kad bi Raodvac ili Okic obecali da ce uvezati tri tacna dodavanja u jednoj tekmi...

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 mar 2016, 17:28

Fudo je napisao/la:
to se u modernom fudbalu zove ultradihtung postavka. cilj je amortizovanje golmana i napadača.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 mar 2016, 17:29

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.

Sve receno,odbrana je na streljani.
Koliko god kritikovali Rustemovica i Dzemu, danas su nam dobro falili. :hmmmmm:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 mar 2016, 17:29

O igri ne mogu pricati, nisam bio na tekmi, ali je očigledan jedna stvar.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
Nervira me tvrdoglavost Ješića, jer neće da proba 4-5-1 ali isto tako naši igrači ne pokazuju kvalitet koji mi od njih očekujemo.
Što se navijača tiće, imam jarana koji je otišao u TZ, čuo sam jucer od njeg da se sprema belaj, a on nije ni medju vođama ni niko bitan na tribini, što zanči da se spremalo. Isto tako nervira me što se protiv j*benog Čelika prave 4 bakljade i izdvaja 3,500 KM za kaznu. Brate nepravite bakljade protiv željezničara, zrinjskog, širokog a ne protiv svake seoske ekipe.
Pokušavam na realan način gledati stvari, ne želim ko pojedinci pljuvati samo upravu, Ješića, ovog ili onog.
SARAJEVO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 mar 2016, 17:29

@pitarbordo

Fazon je u tome da bi se pricalo da smo najorganizovaniji i najbolji navijaci u drzavi.Kratko objasnjeno.Mnogi idu na tekme zbog tog furanja jbg.

@DenchiNL

Drugacija je prica u Sarajevu.Mnogi imajy drugove manijake s kojima mozes popricati o tekmi i belajima jer ipak isti je grad.Al opet imas klosara koji se fyraju na beogradski derbi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2016, 17:29

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.
tacno, ali svakako i odbrana daje svoj doprinos :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 31 gost.