FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Too Okicuu.Husaric svrsava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
macahz je napisao/la:Pokusali smo uletiti, nismo se sko tali svi na vrijeme, malo nas poprskali ispendrecili....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Ko nije procitao, neka procita...
I ti procitaj..sarajevo46 je napisao/la:Hahahahahahah Jeste planski ljudi platili, otisli tamo da bi bili 45 minuta na utakmiciZip je napisao/la:Ma kakav razlog ba, vidis sta je napisao ovaj pacijent maca..
Vidis da se iz njegovog posta moze naslutiti da je to planski bilo...
Kreteni, narkomani.. Stoje iza kluba i misle da su zasticeni, heroji, qurci su oni![]()
![]()
-
- Kontakt:
ŠEV(čen)KOOOO 

svrsavam i ja, prije tri minute halalio i evropu sad opet ima nade za oba trofejamiky_hz je napisao/la:Too Okicuu.Husaric svrsava

Pyro is not a crime !
Ovo je već nešto, olakšati će nam uzvrat ali bez obzira na ovo loša utakmica i puno stvari treba promjeniti.
(aka. simon )
**** je tan ulozio, ulozio je u kamp da producira igrace i odplatio dug koji ce sa lakocom opet zaraditi. ako bude koji igrac valjao onda za sicu u belgiju a ako se tu pokaze pravac cardiff ako slucajno nedodje dobra ponuda iz drugog kluba. Mi ce mo i dalje dovoditi polovnjake za dzabe, hajde da makar budu to mladi igraci a ne tips kramar.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mrs u pm!PerryFred je napisao/la:Sprcali ste gomiletinu para na Stepanova, Ikandea i Alispahića, a ništa niste dobili.
Bolje da ste gurali Rešića i ostale klince.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jbte kako se mi iz utakmice u utakmicu provlacimo u pm... 

joj živog zida
pa koji klinac izvodiš odbranu uopšte stavi 11 špiceva hadalju od trenera, Hurtić je Mourinho za tebe

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jarane moj,upravu zanima samo lova i rezultati.Njima je u cilju da sto vise zaraduju a zaradjivat ce samo ako imaju dobre rezultate i izlaze u evropu.To isto kao da imas firmu i u firmi radnike.I eto ja cu trpiti gubitke i zivit na kifli al et necu stati iza svog direktora(u ovom slucaju trenera) bez obzira sto cu ostati bez par desetina ili stotina hijada maraka ..to su price za malu djecu.pasica je napisao/la: Suspendovati ces ti ku*ac ako uprava ne stoji iza tebe. Doveo Jesic, koga je doveo Jesic? Dovedi ti nekog kad su debili potrosili pare! A Jesic, boli me i za njega. Svaka njegova greska je i njihova, jer oni su ga doveli nisam ja.
U ozbiljnim klubovima se zna kako stvari funkcionisu.U Čelziju kad ne ide,ne tjera niko Abramovica nego menadzere i igrace.
Shvatam ja i razocarenje i sve,zalosno je ovo sto pruzaju,ali kritika treba da ide na pravu adresu.
p.s.Evo Okic smanjio na 2-1..sad je to kud i kamo podnosljivo za revans.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- UnitedForce
- Kontakt:
Zašto ne radi naš prenos?
Da nisu možda osobe odgovorne za prenos bile zajedno sa Hordama? Ako jesu, onda ni njihovim igračima ne treba dat da dođu, a ne navijačima...
Da nisu možda osobe odgovorne za prenos bile zajedno sa Hordama? Ako jesu, onda ni njihovim igračima ne treba dat da dođu, a ne navijačima...
' $!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sevko je ekstra igrac,ali ne valja niko nama!Da raskine ugovor svaki klub osim sirokog bi ga docekao rasirenih ruku,ali ne valja nama nista!Sto se tice penala,ne moj ni iz penala ako ne mozes iz igre!Halal evropa,titula,kup,samo nek jesic ide sa svojim tekijasem i 3 kolocom i bulicem!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 09 mar 2016, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
opet smo fulali 100 % ma jaci smo , spremniji od svake ekipe
- sarajevo46
- Kontakt:
Nije valjda da sve sto je napisano na forumu shvatas ozbiljno. Ko kaze da je ovaj bio na utakmici u Tuzli?Zip je napisao/la:macahz je napisao/la:Pokusali smo uletiti, nismo se sko tali svi na vrijeme, malo nas poprskali ispendrecili....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Ko nije procitao, neka procita...
I ti procitaj..sarajevo46 je napisao/la:Hahahahahahah Jeste planski ljudi platili, otisli tamo da bi bili 45 minuta na utakmiciZip je napisao/la:Ma kakav razlog ba, vidis sta je napisao ovaj pacijent maca..
Vidis da se iz njegovog posta moze naslutiti da je to planski bilo...
Kreteni, narkomani.. Stoje iza kluba i misle da su zasticeni, heroji, qurci su oni![]()
![]()
Fukare

Opet Jesa pogadja sa izmjenama hahaha
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde jos jedan za aparatA.
Uski dade 2 gola za 2 minute.

Uski dade 2 gola za 2 minute.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
ova luda Jesiceva formacija bi uspjela samo kad bi nasi igraci pogadjali barem 50 % sansi, pa evo danas uz gol Okic, Benko,Bekic, previse je to promasaja za ovakvu tekmu
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bing [Bot], ebi46, Fouzi1, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hase73, KarloIvandic, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, skoJaa, stokastoka23, Zagor i 73 gosta.