FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 09 mar 2016, 16:22

PitarBordo je napisao/la:
High je napisao/la:Ponovo se igramo navijača... :facepalm: Očekujem skandiranje ovim što su uletjeli. Heroji grada i tribine. :facepalm:

Nemoj tako ipak, ultrasi, fazoni... :puke:
Biste im podići, transeve okačiti, skandirati im imena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 09 mar 2016, 16:22

MosaaRajvosa je napisao/la:Šta li će gospodin Ješić izjaviti poslije utakmice. Šta će ovaj put biti vadiona?
Ovo nam se sva sreca vratila za onu nafaku protiv Čelika..
Pa izjavit će kako se svi protiv nas brane,loš teren i tako
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 mar 2016, 16:22

Yebem ja ove nase navijace !!!!!!!
Koji idioti hljeb ih yebo

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 mar 2016, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 09 mar 2016, 16:22

uNbx je napisao/la:Daj taj jedan gol, pa ako ništa da odemo sa 2:1 iz Tuzle.
hajdepo 2:1
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2016, 16:23

Ocekivano
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 09 mar 2016, 16:23

arhimed89 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!
O cemu ti pasice?Sta ti je uprava kriva.
Jedini odgovorni za rezultete je Jesic,koji ih je i selektirao,pripremao i motivisao.
Jedini igrac koji je po prici dosao na nagovor uprave je Harba koji je jedini i opravdao za sada ukazano povjerenje.
Rezultat je los,ali jedan gol moze dosta toga da promjeni.
Da, svi su krivi i Jarni i Uscuplic i Kodro i Jesic i 50 suspendovanih igraca i milion igraca koji su prosli kroz klub unazad dvije godije, samo uprava nista nije kriva...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 16:24

Samo si mi još ti trebao danas...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 16:24

Dženan je tu :D :lol:

bravo Ješiću, tvoj vezni red zaista odlučuje utakmice, lekciju ti čita trener koji nikad van BiH izašao nije ;)
da sam Kenchoo odbio bi ti 99% od plate zbogjersiglupapravišsepametan.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 16:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi,sloboda mrtva 2 gola nam da!Jesicu

KAKO BOLAN MRTVA SLOBODA??? Ljudi gotovo cijelu sezonu na prvoj poziciji, igraju svoju igru, mi bili 5. mjesto do ovog kola i nama neko "mrtva Sloboda"? Pa i ovdje kad smo igrali s njima, jedva 1:0 pobjedili, a evo oni nakon jedva po' tekme već 2:0.
Samo Saraj'vo.

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 09 mar 2016, 16:25

arhimed89 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!
Jedini odgovorni za rezultete je Jesic,koji ih je i selektirao,pripremao i motivisao.
Jedini igrac koji je po prici dosao na nagovor uprave je Harba koji je jedini i opravdao za sada ukazano povjerenje.
Preuzeo je poziciju SD, doveo svoje ljude u SŠ i odradio pripreme sa ekipom te istu selektirao te naravno da je odogovoran za rezultate.
(aka. simon )

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2016, 16:25

Dino Selimovicu,sam si rekao da smo favoriti u Tuzli i ocekujemo prolaz!Poslije ovakve igre i rezultata ocekujemo da se obratis navijacima i ne lazes ih vise!Fino kazes borba za 3 mjesto i mirna bosna,a ne lazne price!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2016, 16:25

Šlag na tortu kazna od saveza za baklje protiv Celika i sad zbog navijaca u Tuzli.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 mar 2016, 16:25

PitarBordo je napisao/la:
High je napisao/la:Ponovo se igramo navijača... :facepalm: Očekujem skandiranje ovim što su uletjeli. Heroji grada i tribine. :facepalm:

Nemoj tako ipak, ultrasi, fazoni... :puke:
Ultras ku.rac vise.Pa kad su tamo ostali do kraja.Uvijek belaj.

Kad dodju momci koji su otisli nek napisu fino sta je bilo.Ne vjerujem ovima sto valjaju gluposti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 mar 2016, 16:26

arhimed89 je napisao/la:
Jesam li ja doveo Jesica? Jesam li ja jeo **** sa Uscuplicem? Jesam li ja dozvolio retardima da se urote protiv Kodre i tako upropaste ekipu i strucni stab. Jesam li ja suspendovao igrace koji nisu proveli 5 minuta na terenu? Jesam li ja spickao pare za ovu godinu na lose poteze, pa u prelaznom roku nisi nikoga mogao dovesti(igraca, ovi pokusaji se ne smatraju igracima)?
Vakat je njima davno da kupe prnje, svima!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

High

Post Postao/la High » 09 mar 2016, 16:26

Mrtva Sloboda? Baš. :D Većina na forumu nema nimalo respekta za ekipe koje su ispred nas. Ljudi su prvi i igraju pametno, što bi bili mrtva Sloboda? Nastranu ove provokacije, ali kad ide ljudima, onda treba priznati i reći da je zasluženo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 mar 2016, 16:26

Koji samo nas narkomani predstavljaju

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 09 mar 2016, 16:27

Ljudi halalite na upadu, sta se ovo desava u Tz, jesu ovo horde uletile na atletsku prvi ili je bilo nekih provokacija ? I jel igrate u kombinovanom sastavu il je standardnih 11 na terenu ? Da im hocete jedan uvalit da se smire do revansa..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 mar 2016, 16:27

gramparada je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
a Ješić sam došao?
Jesic je doveden jer je iza sebe vec imao rezultate koji su davali naznake da ce se klub na celu s njim popisati po ovoj ligi.Jesicev CV se ne moze porediti ni sa jednim drugim trenerom u ligi.E sad sto nesto smrdi u drzavi Danskoj,to je drugi par opanaka :hmmmmm: Ono sto je uprava vjerovala da on moze uraditi,vjerovali su i svi navijaci i ocekivali isto sto i uprava.

I jos nije kraj tekme..mozda bude i povoljni rezultat za revans i u konacnici Sarajevo prodje dalje :thumbup:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 mar 2016, 16:27

Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 mar 2016, 16:28

macahz je napisao/la:Pokusali smo uletiti, nismo se sko tali svi na vrijeme, malo nas poprskali ispendrecili....

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Djesi huligan

Vidim da se ponosis time sta si uradio..Ti nesta pokusao da uletis da belaj pravis..

SRAMOTO JEDNA...
Steta sto vas vise nisu ispendrecili da se naucite pameti.. Da kad idete na utakmicu da ste tu da navijate a ne da neko glavu izgubi...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.