Biste im podići, transeve okačiti, skandirati im imena.PitarBordo je napisao/la:High je napisao/la:Ponovo se igramo navijača...Očekujem skandiranje ovim što su uletjeli. Heroji grada i tribine.
Nemoj tako ipak, ultrasi, fazoni...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa izjavit će kako se svi protiv nas brane,loš teren i takoMosaaRajvosa je napisao/la:Šta li će gospodin Ješić izjaviti poslije utakmice. Šta će ovaj put biti vadiona?
Ovo nam se sva sreca vratila za onu nafaku protiv Čelika..
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Yebem ja ove nase navijace !!!!!!!
Koji idioti hljeb ih yebo
Koji idioti hljeb ih yebo
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 mar 2016, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
hajdepo 2:1uNbx je napisao/la:Daj taj jedan gol, pa ako ništa da odemo sa 2:1 iz Tuzle.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ocekivano
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da, svi su krivi i Jarni i Uscuplic i Kodro i Jesic i 50 suspendovanih igraca i milion igraca koji su prosli kroz klub unazad dvije godije, samo uprava nista nije kriva...arhimed89 je napisao/la:O cemu ti pasice?Sta ti je uprava kriva.pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!
Jedini odgovorni za rezultete je Jesic,koji ih je i selektirao,pripremao i motivisao.
Jedini igrac koji je po prici dosao na nagovor uprave je Harba koji je jedini i opravdao za sada ukazano povjerenje.
Rezultat je los,ali jedan gol moze dosta toga da promjeni.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Samo si mi još ti trebao danas...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Dženan je tu
bravo Ješiću, tvoj vezni red zaista odlučuje utakmice, lekciju ti čita trener koji nikad van BiH izašao nije
da sam Kenchoo odbio bi ti 99% od plate zbogjersiglupapravišsepametan.....

bravo Ješiću, tvoj vezni red zaista odlučuje utakmice, lekciju ti čita trener koji nikad van BiH izašao nije

da sam Kenchoo odbio bi ti 99% od plate zbogjersiglupapravišsepametan.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi,sloboda mrtva 2 gola nam da!Jesicu
KAKO BOLAN MRTVA SLOBODA??? Ljudi gotovo cijelu sezonu na prvoj poziciji, igraju svoju igru, mi bili 5. mjesto do ovog kola i nama neko "mrtva Sloboda"? Pa i ovdje kad smo igrali s njima, jedva 1:0 pobjedili, a evo oni nakon jedva po' tekme već 2:0.
Samo Saraj'vo.
Preuzeo je poziciju SD, doveo svoje ljude u SŠ i odradio pripreme sa ekipom te istu selektirao te naravno da je odogovoran za rezultate.arhimed89 je napisao/la:O cemu ti pasice?Sta ti je uprava kriva.pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!
Jedini odgovorni za rezultete je Jesic,koji ih je i selektirao,pripremao i motivisao.
Jedini igrac koji je po prici dosao na nagovor uprave je Harba koji je jedini i opravdao za sada ukazano povjerenje.
(aka. simon )
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dino Selimovicu,sam si rekao da smo favoriti u Tuzli i ocekujemo prolaz!Poslije ovakve igre i rezultata ocekujemo da se obratis navijacima i ne lazes ih vise!Fino kazes borba za 3 mjesto i mirna bosna,a ne lazne price!
Šlag na tortu kazna od saveza za baklje protiv Celika i sad zbog navijaca u Tuzli.
Ultras ku.rac vise.Pa kad su tamo ostali do kraja.Uvijek belaj.PitarBordo je napisao/la:High je napisao/la:Ponovo se igramo navijača...Očekujem skandiranje ovim što su uletjeli. Heroji grada i tribine.
Nemoj tako ipak, ultrasi, fazoni...
Kad dodju momci koji su otisli nek napisu fino sta je bilo.Ne vjerujem ovima sto valjaju gluposti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jesam li ja doveo Jesica? Jesam li ja jeo **** sa Uscuplicem? Jesam li ja dozvolio retardima da se urote protiv Kodre i tako upropaste ekipu i strucni stab. Jesam li ja suspendovao igrace koji nisu proveli 5 minuta na terenu? Jesam li ja spickao pare za ovu godinu na lose poteze, pa u prelaznom roku nisi nikoga mogao dovesti(igraca, ovi pokusaji se ne smatraju igracima)?arhimed89 je napisao/la:O cemu ti pasice?Sta ti je uprava kriva.pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!
Vakat je njima davno da kupe prnje, svima!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mrtva Sloboda? Baš.
Većina na forumu nema nimalo respekta za ekipe koje su ispred nas. Ljudi su prvi i igraju pametno, što bi bili mrtva Sloboda? Nastranu ove provokacije, ali kad ide ljudima, onda treba priznati i reći da je zasluženo.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji samo nas narkomani predstavljaju
Ljudi halalite na upadu, sta se ovo desava u Tz, jesu ovo horde uletile na atletsku prvi ili je bilo nekih provokacija ? I jel igrate u kombinovanom sastavu il je standardnih 11 na terenu ? Da im hocete jedan uvalit da se smire do revansa..
Jesic je doveden jer je iza sebe vec imao rezultate koji su davali naznake da ce se klub na celu s njim popisati po ovoj ligi.Jesicev CV se ne moze porediti ni sa jednim drugim trenerom u ligi.E sad sto nesto smrdi u drzavi Danskoj,to je drugi par opanakagramparada je napisao/la:a Ješić sam došao?arhimed89 je napisao/la:O cemu ti pasice?Sta ti je uprava kriva.pasica je napisao/la:Grob te jeb.o od koga mi gubimo! Cuj sloboda. Uprava, zajedno sa ss, mrs u pm!!!

I jos nije kraj tekme..mozda bude i povoljni rezultat za revans i u konacnici Sarajevo prodje dalje

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Djesi huliganmacahz je napisao/la:Pokusali smo uletiti, nismo se sko tali svi na vrijeme, malo nas poprskali ispendrecili....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Vidim da se ponosis time sta si uradio..Ti nesta pokusao da uletis da belaj pravis..
SRAMOTO JEDNA...
Steta sto vas vise nisu ispendrecili da se naucite pameti.. Da kad idete na utakmicu da ste tu da navijate a ne da neko glavu izgubi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.