FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:17

Ako uzmemo u obzir stanje u klubu, kakve imamo dugove kao i činjenicu da postoje i premije uz platu, to i nije loša cifra za BiH ****. Tako nam je kako je, trenutno ne možemo ništa promijeniti i zato vjerujem da mu je zaista toliko ponuđeno, stoja plusa, minusa ne mijenja ništa.

Bajić je isto potvrdio u nekom intervju-u da su mu ponudili 1500.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:21

otpravnik_vozova je napisao/la:Nije dobro što nam se rasipa ekipa koja je na terenu bila kompaktna i uvijek djelovala čvrsto (na proljeće) bez obzira na par rotacija koje je Osim pravio u svakoj utakmici! Otišla su već 4 vrlo bitna igrača, ( Bajić, Šimić, Bučan, Bekrić) a ako uzmemo u obzir da od Selimovića nema ništa (znamo zašto), Spahića koji teško da dobije priliku, malog Čolića koji nije bio u prvih 18 (što ne znači da neće zaigrati), ne znam jesam li nekoga zaboravio i ako ćemo pričati pošteno nije ni malo sjajna situacija a do prve tekme ima još mjesec + sedmica dana!
Nama, meni, je bitnije da vratimo dugove nego da gomilamo igrače ;) Uzeli smo titulu, uzećemo nekih para od Europe, treba PAMETNO da ih potrošimo a ne da dajemo igračima 3000 mjesečnu platu što nam apsolutno nije garancija da ćemo napraviti neki rezultat u Europi. Pare se potroše, dugovi ostanu i glabakis. Samo pametno i samo lagano.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 jun 2010, 00:24

Znaci trebamo govoriti: Amar ne zna sta i kako...nije murinjo i nema uslove...jah

Samo je bekric problem a njemu smo vec vjerovatno nasli zamjenu...gdje su bajic i sime igrali (desni bek) smo nasli zimus zamjenu, Gancev i to je gotova stvar...Sejino mjesto, Visca, Stana, HBeslija, MBeslija...

SVAKU utakmicu je izmjenjen sastav pocinjao, osim radovanovica, bekrica, mesica, sehe, i sada se kao brinete da se cijela ekipa raspada...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 jun 2010, 00:33

nikad_izvini je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Nije dobro što nam se rasipa ekipa koja je na terenu bila kompaktna i uvijek djelovala čvrsto (na proljeće) bez obzira na par rotacija koje je Osim pravio u svakoj utakmici! Otišla su već 4 vrlo bitna igrača, ( Bajić, Šimić, Bučan, Bekrić) a ako uzmemo u obzir da od Selimovića nema ništa (znamo zašto), Spahića koji teško da dobije priliku, malog Čolića koji nije bio u prvih 18 (što ne znači da neće zaigrati), ne znam jesam li nekoga zaboravio i ako ćemo pričati pošteno nije ni malo sjajna situacija a do prve tekme ima još mjesec + sedmica dana!
Nama, meni, je bitnije da vratimo dugove nego da gomilamo igrače ;) Uzeli smo titulu, uzećemo nekih para od Europe, treba PAMETNO da ih potrošimo a ne da dajemo igračima 3000 mjesečnu platu što nam apsolutno nije garancija da ćemo napraviti neki rezultat u Europi. Pare se potroše, dugovi ostanu i glabakis. Samo pametno i samo lagano.
Slažem se s'tobom uz konstataciju da u evropi očekujem samo to da skupo prodamo kožu ali u našem prvenstvu moramo biti konstantno u (na) vrhu upravo zbog evrope para sponzora dugova itd...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 jun 2010, 00:33

Mozda nam sva pojacanja budu bespotrebna, jer su prilicno ozbiljni ultimatumi iz fife i uefe...zato opusteno "bice kako bude" :mrgreen: , ako odu dva igraca nije toliki problem koliko je "suspenzija saveza"...

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 08 jun 2010, 00:34

Šime, Sejo hvala vam, pomogli ste u dizanju ŽELJE iz pepela...
Svaka čast svima, ali ljudi i vrabac na grani zna ko je najzaslužniji za povratak ŽELJE na mjesto koje mu pripada:OSIM,OSIM I OPET OSIM.
Vratite se samo godinu unazad, šta su nam tada značili i Šime i Sejo pa i Bekrić ? Nikome nisu bili interesantni-prvi je bio zapušten bio je bliži Vrbanjuši nego bilo kome, Seji smo se svi smijali zbog njegovih, često nefudbalskih poteza, Bekrić je lutao, jednu odigra kako treba, pet ga nema nigdje.
Pitam se samo kako nemate povjerenja u ovo što sadašnja uprava, na čelu sa Osimom radi.
Zar nije čovjek dokazao da mu je svaka zlata vrijedna.
Za razliku od prošle godine odlično je upoznat sa vlastitim igračima,sa stanjem u ligi,zna gdje smo najtanji,pojačanja će sigurno biti ciljana. Budite sigurni da će dovesti najmanje dva,tri igrača tipa Višće, nekih nama nepoznatih perspektivnih igrača.Čovjek jednostavno ima viziju - genetika,šta li?
Jedino ne znam kako će, i da li je uopšte moguće , boriti se protiv morona koji samo traže razloge da sve sruše i omalovaže, kakvih je nemalo i na ovom forumu.
Takvi su ga otjerali i u prvom mandatu kada je ispadanje od "nekog tamo Heartsa" bila sramota.
Zato prestanite kukati i pljuvati po svemu i svačemu,bez ikakvog razloga.
Prepustite se uživanju i čovjeku koji nam je vratio osmijeh na lice!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:42

chanchi je napisao/la: Jedino ne znam kako će, i da li je uopšte moguće , boriti se protiv morona koji samo traže razloge da sve sruše i omalovaže, kakvih je nemalo i na ovom forumu.
Takvi su ga otjerali i u prvom mandatu kada je ispadanje od "nekog tamo Heartsa" bila sramota.
Zato prestanite kukati i pljuvati po svemu i svačemu,bez ikakvog razloga.

Prepustite se uživanju i čovjeku koji nam je vratio osmijeh na lice!!!
x

Inače mrzim da popisujem al eto, ima izuzetaka ;)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 jun 2010, 00:44

Seyo_TM je napisao/la:Znaci trebamo govoriti: Amar ne zna sta i kako...nije murinjo i nema uslove...jah

Samo je bekric problem a njemu smo vec vjerovatno nasli zamjenu...gdje su bajic i sime igrali (desni bek) smo nasli zimus zamjenu, Gancev i to je gotova stvar...Sejino mjesto, Visca, Stana, HBeslija, MBeslija...

SVAKU utakmicu je izmjenjen sastav pocinjao, osim radovanovica, bekrica, mesica, sehe, i sada se kao brinete da se cijela ekipa raspada...
Niko to i ne kaže jer znamo svi ko je AMAR ali isto tako znamo da nije svemoguć, a za Gančeva jedino "klip" garantuje da je nakav igrač, dok ova dvojica naših "bivših" su igrala odlično!

Vjerovatno će i taj "došlo" biti oko Bekrićevog nivoa mada teško ali uglavnom moramo se nadati da će sve biti u redu, i ovako i od Uefe...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:46

otpravnik_vozova je napisao/la:
Niko to i ne kaže jer znamo svi ko je AMAR ali isto tako znamo da nije svemoguć, a za Gančeva jedino "klip" garantuje da je nakav igrač, dok ova dvojica naših "bivših" su igrala odlično!

Vjerovatno će i taj "došlo" biti oko Bekrićevog nivoa mada teško ali uglavnom moramo se nadati da će sve biti u redu, i ovako i od Uefe...
Gančev je bio na probi zimus u Želji i dogovoreno je pređe kod nas na ljeto tako da, niJEsi baš upućen u problematiku a paničiš ;)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 jun 2010, 00:52

Gančev je bio na probi zimus u Želji i dogovoreno je pređe kod nas na ljeto tako da, niJEsi baš upućen u problematiku a paničiš ;)
Nikad ne paničim i znam za Gančeva i za probu ali kažem da to nije nešto po čemu bi mogli ocjeniti igru Makedonca! Imamo i Čolu koji je igrao tu poziciju ali ja pričam o kvalitetnih 90 min...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 jun 2010, 00:55

otpravnik_vozova je napisao/la: Niko to i ne kaže jer znamo svi ko je AMAR ali isto tako znamo da nije svemoguć, a za Gančeva jedino "klip" garantuje da je nakav igrač, dok ova dvojica naših "bivših" su igrala odlično!
Jel ti mislis da bi Amar dogovorio sa igracem "pola godine" ranije (a i trenirao je sa nama) da je losiji od njih...Do lige ce uigrati mecku, a ne par novih igraca...veci je problem europa, mada me ne interesuju prolazi, jer nismo stabilni jos uvijek...a i svakako nije cilj ove godine nikakav rezultat u europi...

330 000€ UEFA
200 000€ Bekric (cca)

To su vec sigurne pare, i to je milion...a gdje su jos sponzori?

Al et raspadamo se po savovima :roll:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:57

Nikad ne paničim i znam za Gančeva i za probu ali kažem da to nije nešto po čemu bi mogli ocjeniti igru Makedonca! Imamo i Čolu koji je igrao tu poziciju ali ja pričam o kvalitetnih 90 min...
Ti kažeš :lol: Amare, jes to ti :lol: Nemoj živ bio da se vadiš, sam si počeo sa spominjanjem klipova i problematikom odlaska Šimića i Bučana.
Lik je bio na PROBI u Želji. Ima STRUKA koja određuje jel igrač valja ili ne. Šta ti nije jasno ? :mrgreen:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 jun 2010, 01:19

Ja imam najbolju namjeru a neke nervoze na sve strane, ;) da skratim;
Ne mogu preko noći da prežalim ovu četvoricu već spomenutih pa da dodje i 13 Makedonaca! :mrgreen:

PS Sreća pa struka nikad nije pogriješila! Ma kakvi gdje će oni to! :mrgreen:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 08 jun 2010, 01:53

Joj kakve sve nebuloze necu cuti od ovih pitara...kazu Sime Pitar..100 posto informacija sa Sjevera..hahhahahahhahahhahhahahahahahhahahhahahhahahah!!!! ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 08 jun 2010, 08:04

Bekric je trebao u ranim jutarnjim satima po nasem vremenu potpisati i samo se ceka potvrda. Obestecenje je sigurno izmedju 250 - 300 000 eura. Simic i Bucan su otisli jer im je ponudjeno duplo vise para nego koliko bi imali u Zelji. Jasno ko dan a jos im je istekao ugovor, otisao bih i ja da sam na njihovom mjestu i u godinama kao oni.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 08 jun 2010, 08:25

otpravnik_vozova je napisao/la:Ja imam najbolju namjeru a neke nervoze na sve strane, ;) da skratim;
Ne mogu preko noći da prežalim ovu četvoricu već spomenutih pa da dodje i 13 Makedonaca! :mrgreen:

PS Sreća pa struka nikad nije pogriješila! Ma kakvi gdje će oni to! :mrgreen:
Eto, trebaju sve igrače prvo tebi dovesti, pa kad ti ocijeniš da vrijede,onda ih primiti u klub.Joj, što me nanervira :evil: :evil: :evil: :evil:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 08 jun 2010, 08:43

Dragi prijatelji!
Dok god je AMAR OSIM tu gdje jeste,NO SIKIRIKI!Bezveze pojedinci dižu frku u stilu-joj,raspada Nam se Željo-.To su večinom kvazi navijači Želje,koji idu na utakmicu kad Željo pobjeđuje.Čim se desi neki remi ili poraz,sljedeču tekmu nigdje ih na mapi!ZATO im JA poručujem ŽELJO SE NEČE NIKADA RASPASTI!Mogu otiči nekolicina igrača iz ovog ili onog razloga,ALI Sir Amar uvijek ima alternativu tj.,isto kao što odu par njih,tako i dođu.GARANTUJEM da ŽELJO neće biti ništa slabiji,čak što više može biti samo jači!Nemojmo zaboraviti da Željo ima dosta dobrih juniora.Tako da uz kojeg kvalitetnog pojačanja,kao što rekoh,NO SIKIRIKI!
POZDRAV svim vjernim navijačima ŽELJEZNIČARA.VOLIM TE ŽELJO!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 08 jun 2010, 08:48

nermin_TM je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:
drug je napisao/la:sve u redu ali dje nadje 45% posto...
:mrgreen:
:D pa popni se druze bar na 50% nece te kostati :mrgreen:
50% da ce doc 100% da nece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
53% sanse da dodje. :mrgreen:

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 08 jun 2010, 09:12

dino lj je napisao/la:Neka im je sa srecom,ljudima ugovor istekao i imaju pravo da idu gdje hoce(ako je istina da su potpisali).Odigrali su posteno i hvala im za to,sto se tice zamjena za njih nacice se.Nevidim razlog bilo kakvoj zbrinutosti,svakako se moraju dovesti pojacanja ako se misli nesto vise postici sve u skladu sa mogucnostima.Pa u mnogo bogatijim zemljama od nase(Austrija,Belgija,Svicarska,Ceska i dosta njih kao i nasi susjedi) klubovi ne postizu neke zapazene rezultate u Evropi.U zemlji gdje nema razvijene privrede i industrije,gdje penzioneri kopaju po kontejnarima ,gdje masa raje jedva satavlja kraj sa krajem,gdje borci i invalidi prose i sto je najduznije u zemlji gdje djeca umiru jer namaju sredstava za lijecenje ne treba nesto senzacionalno ni ocekivati.
Sto budemo realniji svaki uspjeh je veci a svaki neuspjeh ce nam mnogo lakse pasti.
Nadam se da Amar i uprava naci dobrog sponzora vani za stadion i oda ce sve biti mnogo bolje,a igraca ce biti pa prelazni rok jos nije ni poceo.
POŠTEN post majstore...
ipak, mislim da se uskoro treba priupitati ljude iz Upeave kane li pronaći nekog jakog partnera-sponzora....oni su valjda radi toga tu gdje sjede

jer odlazi Bućan, meni jako drag igrač zbog par hiljada maraka...par hiljada maraka
Amar i igrači su 6 nivoa iznad Uprave i to tako neće ići dugo
U Klub uprava mora donijeti pare ...barem da se ne dešava da bit(ni)an igrač(i) idu zbog par hiljada maraaka...i da se sad sve ispočetka uigrava ( u slučaju da se i nađu kvalietne rezerve)....to nije pravi put

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 jun 2010, 09:32

Ljudi ja mislim da su se pojedini previše uzdigli što se tiče Želje i konkretno naše lige.U ovoj "Premier ligi" najplaćeniji su pojedini igrači Širokog i tu sa lovom Željo nemože parirati.Zrinjski je isto iao love ali su opali u zadnje vrijeme.Jednom momku koji je jedan od boljih u Veležu ponudili su platu ca.1500 KM + 10.000KM na ruke, hranu, smještaj i da mu zaposle nekoga u BHTelekomu. :mrgreen: Toliko zarađuju kažu najplaćeniji u Želji.Da nije smješno bilo bi žalosno.Taj isti momak je imao ponudu iz Latvije za 3 sezone i 80.000KM po sezoni + plate plus sve ostalo, što je sigurno preko 300.000KM za tri sezone.Neće ići u latviju jer ga je već kupio jedan klub iz Češke, ali samo usporedite naše uslove i uslove u Latviji.Na šta nam je liga spala **** te.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.