Reprezentacija, plus decko hoce da ide iz u jacu ligu da se novcano osigura.ledesma je napisao/la:Duljević kao što sam pisao, čuva se od povreda životom, 1000%
Harba je trebao igrat od prvee
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve dok je nama tvrdoglav Jesic i njegova famozna taktika 4-4-2 odnosno 4-2-4 formacija nema napretka, ko god je bio siguran u pobjedu danas taj veze nema o nasoj igri a pogotov Slobodinoj sredini
Danas ako izgubimo 2-0 suti dobro je.
Krpic, Todorovic, Bilbija sve smijesni igraci a svi strijelci protiv nas jer nam je odbrana cisti qurac.

Krpic, Todorovic, Bilbija sve smijesni igraci a svi strijelci protiv nas jer nam je odbrana cisti qurac.
- bordoakapitar
' ljeb te ****, nama Krpic uvali go! Nehljeb koji ga jos jedino majci svojoj moze uvaliti...ccccc
Pa dobili su već tri žuta, šta hoćeš. Nisu nam sudije krive što igramo ko qrac.Fudo je napisao/la:Nasa liga je sve bolja i bolja, ali sudjenje nije. Dozvoljava se pregruba igra, sudije nekad cekaju previse sa kartonima. Treba poceti glumu i grube faulove odmah sakcionisati, tim bi se i igra odmah popravila. A dok nije tako, onda nek i Sarajevo igra mesarski. Ko brani Sarajevu da igra mesarski?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prošao cijeli transfer period a svi su znali da je odbrana slaba, aferim Ješiću.
(aka. simon )
- PitarBordo
- Kontakt:
Trebamo promjeniti ime u Fudbalski Klub Bivši Igrači Bi Nam Dali Gol I Da Nemaju Obje Noge Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Rikardo je napisao/la:Reprezentacija, plus decko hoce da ide iz u jacu ligu da se novcano osigura.ledesma je napisao/la:Duljević kao što sam pisao, čuva se od povreda životom, 1000%
Harba je trebao igrat od prvee
Upravo, i on sam moli Boga da ga dns ne povrede, što je i logično
Harba je njegov rang, tako da bolje da je njega stavio, al' Bože moj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dijete drago, predji na crtnai, fudbal je za ozbiljnu raju....komentari su ti toliko retardirani da je to za ne povjerovatiMemara je napisao/la:Sve dok je nama tvrdoglav Jesic i njegova famozna taktika 4-4-2 odnosno 4-2-4 formacija nema napretka, ko god je bio siguran u pobjedu danas taj veze nema o nasoj igri a pogotov Slobodinoj srediniDanas ako izgubimo 2-0 suti dobro je.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bruka od odbrane...nama bi i famos zabio sa ovim levatima nazad.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 mar 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
evo prenosa na bh radiju 101.7 mHz
Benko. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meho Kodro, toliko.
- franklampard8
- Kontakt:
- UnitedForce
- Kontakt:
Nevjerovatan promašaj Benke sa samo metar udaljenosti.
Sad nam ni Benko neće valjat, nevjerovatno...
Sad nam ni Benko neće valjat, nevjerovatno...
' $!
Loša odbrana, neučinkovit napad, sredine nemamo. 

BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

SARAJEVO
34' Nevjerovatan promašaj Benke sa samo metar udaljenosti.
i 4 žuti za mesare
i 4 žuti za mesare
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bože sačuvaj. Kako mi golove primamo... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest