FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan 

-
- Kontakt:
Chinaglia tvoj tip

pošto si tužna, evo da ti Chini da čokoladu, samo se nemoj još više udebljat'Aerials je napisao/la:Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan

. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .
- Beduin
- Kontakt:
Ne placi, dosta je kise za danas.Aerials je napisao/la:Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan
Odlazak na Tusanj ce ti uljepsati dan, Chinaglia neka bude tvoj pratioc. Samo ne sjedajte na pedalinu, potopit ces nam Chinia.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije vrijeme problemTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .

@Beduin

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 09 mar 2016, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Beduin je napisao/la:Ne placi, dosta je kise za danas.Aerials je napisao/la:Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan
Odlazak na Tusanj ce ti uljepsati dan, Chinaglia neka bude tvoj pratioc. Samo ne sjedajte na pedalinu, potopit ces nam Chinia.

. . .samo radno vrijeme mi može biti problem . .DoeTz je napisao/la:Nije vrijeme problemTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .
-
- Kontakt:
Pogusit ce se ljudiBeduin je napisao/la:Ne placi, dosta je kise za danas.Aerials je napisao/la:Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A i pedalinuBeduin je napisao/la:Ne placi, dosta je kise za danas.Aerials je napisao/la:Đubre muško, sad ću da preplačem cijeli dan

Boli tebe radis ima se keshaTuzlak04 je napisao/la:. . .samo radno vrijeme mi može biti problem . .DoeTz je napisao/la:Nije vrijeme problemTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
kralju, pomjeri ti sat na poslu za jedan sat i problem riješenTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .

-
- Kontakt:
jedino mogu gledat ako me na rate puste da platimTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .

'bala vas pedalina

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koliko ce doci seljacica iz Zivinica i okolnih sela pa podrzi sarajevo? 

To je toNAJGORA_BAGRA je napisao/la:jedino mogu gledat ako me na rate puste da platimTuzlak04 je napisao/la:. . .znači ovo sa foruma, niko ne može gledati tekmu. Da su barem pomjerili za jedan sat . . .

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
nadam se da će im spremljene baklje oduzeti 

[youtube][/youtube]
. . javili, autobus i 8 kombija . .. to je sve hordi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.