FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi danas volio da Dulja, ne igra, jer će se on čuvai od mesara.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Harba odlucuje pobjednika!
Pojma ti nemaš majstore cuj isto ko na kosevu heeej dosao lik iz tuzle da nam kaze kakav je nas terenkatarakta je napisao/la:Majstore, močvara ništa u gorem stanju od Koševa. Tušanj je teren sa jednom od najboljih drenaža u državi. Protiv kiše se ne može, osim na Bilinom polju. I danas bi teren trebao biti sasvim okSarajlijica1946 je napisao/la:U kakvom je stanju mocvara?Neka bolji pobijedi
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Još ima obraza doći ovdje i napisati da imaju dobru drenažu.THEC je napisao/la:ta ti prica bas i ne stoji jer kako je moguce da je protiv Radnika bio onakav teren a kazes imate jednu od najboljih drenaza u drzavi ? - i nemam potrebu da poredim Kosevo i Tusanj jer ni ja sam ne mogu biti zadovoljan stanjem na Kosevu niti ga iko ovdje dize u nebesa jer svi vidimo da tu treba stosta popraviti no i kao takvo Kosevo ima bolji teren od velike vecine stadiona u drzavi, nazalost, barem se nadam kad liga 12 pocne da ce se povesti racuna i o terenima, i da ce se konacno poceti ulagati neke pare u obnovu pa na skoro svim stadionimakatarakta je napisao/la:Majstore, močvara ništa u gorem stanju od Koševa. Tušanj je teren sa jednom od najboljih drenaža u državi. Protiv kiše se ne može, osim na Bilinom polju. I danas bi teren trebao biti sasvim okSarajlijica1946 je napisao/la:U kakvom je stanju mocvara?Neka bolji pobijedi
- MosaaRajvosa
- Kontakt:

Idemo duljaaa
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Smijesna je prica o nasim terenima!Ako sloboda vidi evrope smijace vam se ljudi na drenazu!Ja bih volio da je drugacije!I bilino polje je dva razlicita svijeta kad igra repka i celik!
Na ovoj slici teren dobro izgleda,ako je danasnja slikaMosaaRajvosa je napisao/la:
Idemo duljaaa
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ma normala je teren bola'
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
dobar teren bolji nego kad su s radnikom igrali jesu zakukali ovi na slobodinom forumu akobogda 0-2 hajmo momci samo jako ipak smo mi prvaci
BTX je napisao/la:ma normala je teren bola'

Zato nam je i država u qurcu jer kod nas je sve sasvim normalno i ne znamo za bolje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jaro ti si glup ko ****!ZivioBTX je napisao/la:ma normala je teren bola'
Teren ce izdrzati trisesetak minuta. Nisu tu oni nista krivi jbg.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Danas u Tuzli skraceno radno vrijeme, djeci u skolama skraceni casovi, praznik u gradu jer im dolazi INSTITUCIJA fudbala!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Postave daj ?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Normalno da nisu, ali opet njihovi pojedinci imaju obraza i ovdje dolaze pametovati da imaju ODLIČNU drenažuBolanos je napisao/la:Teren ce izdrzati trisesetak minuta. Nisu tu oni nista krivi jbg.

Rustemovic i Benko igraju. ostale znasRollMan je napisao/la:Postave daj ?

Pyro is not a crime !
Pavlović, Kadušić, Al. Bekić, Rustemović, Kovačević, Emerson, Am. Bekić, Benko, Barbarić, Simeunović i Duljević
Idemo Bekici

Idemo Bekici

Bez Harbe, mi se ne sviđa...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bhfanatic14, riki46, supervizor, VolimoSarajevo i 39 gostiju.