2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Sa njim su barem siguran ucesnik finala, a vidjeli smo gdje su bili bez njega.
@epi naporan si.
@epi naporan si.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano samo govori da bi vise uzivao gledajuci ekipu kako se pati,ali razvija u pravom smjeru,nego li sa ovakvim Jamesom.Ne vidim da je negdje sporio njegov talenat!?
I sta imaju od toga? Postace samo jos veci luzeri.neO1 je napisao/la:Sa njim su barem siguran ucesnik finala, a vidjeli smo gdje su bili bez njega.
Meni ova ekipa Cavsa nikako nije poslozena, nesto ih koci ili im nesto fali. Siguran sam da je ovo prvo. Na papiru su najaca ekipa po meni u ligi ali tako izgledaju ranjivo da je to prosto nevjerovatno.
Upravu je adriano, sistema uopste nemaju, ne smije se dozvoliti da ekipa zavisi toliko i jednom igracu, previse se dalo ovlasti Jamesu u igri.
Dok je dijelio loptu u Heatu sa Wadeom tad je i dobijao titule.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kakav god da je problem nije sigurno problen u Jamesu. Cuj postat ce jos veci luzeri time sto su siguran ucesnik finala ? Eto dok on nije dosao bili su velika dinastija i on ih je sjebao.
- adriano_leite
- Kontakt:
Upravo, njegov talenat je neosporan ali unistava fransizu koju volim. **** finale ako ga izgubis. Kad nemas sistem izgubit ces finale. Vise volim gledati tim da sazrijeva i da se implementira neki sistem a ne da se ide po starom receptu sve oko Jamesa, jer nas taj sistem nije odveo do prstena. Ko je pametan skontace. Vidim da su neki skontali, ali kako to uvijek biva, ima i onih koji ne mogu skontati jbg.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano samo govori da bi vise uzivao gledajuci ekipu kako se pati,ali razvija u pravom smjeru,nego li sa ovakvim Jamesom.Ne vidim da je negdje sporio njegov talenat!?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
A Cavsi su kao imali sistem prije njega? Cavsi nisu sami sebe uništavali bez Jamesa?
Mislim da nisi svjestan koliko James znači ne samo franšizi nego cijelom tom luzerskom gradu (barem u sportskom smislu).
Mislim da nisi svjestan koliko James znači ne samo franšizi nego cijelom tom luzerskom gradu (barem u sportskom smislu).
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izgleda da je po nekima bolje ispadati prije finala nego izgubiti u njemu. Trebao je LeBron samo doci do finala ona dva puta kada je osvojio pa bi bio veci igrac. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje je osvojiti prvi pik na draftu nego izgubiti u finalu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Tako nekakoGreivis je napisao/la:Izgleda da je po nekima bolje ispadati prije finala nego izgubiti u njemu. Trebao je LeBron samo doci do finala ona dva puta kada je osvojio pa bi bio veci igrac.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Realno je zayebao 2011. U ostalim finalima ni Jordan na njegovom mjestu ne bi uzeo.Tracy3McGrady je napisao/la:Tako nekakoGreivis je napisao/la:Izgleda da je po nekima bolje ispadati prije finala nego izgubiti u njemu. Trebao je LeBron samo doci do finala ona dva puta kada je osvojio pa bi bio veci igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako da ne.Greivis je napisao/la:Realno je zayebao 2011. U ostalim finalima ni Jordan na njegovom mjestu ne bi uzeo.Tracy3McGrady je napisao/la:Tako nekakoGreivis je napisao/la:Izgleda da je po nekima bolje ispadati prije finala nego izgubiti u njemu. Trebao je LeBron samo doci do finala ona dva puta kada je osvojio pa bi bio veci igrac.
Stvarno nem srece taj James, sve mu losi saigraci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa eto ne moze sa Irvingom kako rekose, ne je.be mali zivu silu
Problem s hemijom
Problem s hemijom
@BIHfan
Koje još finale je James tako podbacio osim toga 2011? U koliko je finala koje je igrao je njegova momčad bila favorit?
Koje još finale je James tako podbacio osim toga 2011? U koliko je finala koje je igrao je njegova momčad bila favorit?
Brickwolves

jos citam ako Mitchell nekim cudom dogura do 28-30 pobjeda produzice ga i za narednu sezonu, pa ko je tu lud

jos citam ako Mitchell nekim cudom dogura do 28-30 pobjeda produzice ga i za narednu sezonu, pa ko je tu lud
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U svakom finalu u kojem je najbolji igrac lige,a pored njega jos dva dokazana superstara,on MORA biti favorit.Sto ce reci,u svakom finalu sa MIA je bio favorit.To je moje misljenje i mislim da je ispravno.Lillard je napisao/la:@BIHfan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa izvini,Mitchell mozda jeste los trener,ali ne vidim kako on ima ikakvog uticaja na njihov sut za 3p sa rosterom kakvim ima??Rubio i Wiggins trojku daju svake prestupne godine,LaVine je totalno nekonstantan,a tu su jos Muhammad i Prince.Zaista tu covjek nije kriv ni trunke.miki_92 je napisao/la:Brickwolves![]()
nije se ni odnosilo na trice nego na njega kao trenera generalnoNEZALAGANJE je napisao/la:Pa izvini,Mitchell mozda jeste los trener,ali ne vidim kako on ima ikakvog uticaja na njihov sut za 3p sa rosterom kakvim ima??Rubio i Wiggins trojku daju svake prestupne godine,LaVine je totalno nekonstantan,a tu su jos Muhammad i Prince.Zaista tu covjek nije kriv ni trunke.miki_92 je napisao/la:Brickwolves![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Slažem se. Samo što mislim da je protiv Mavsa onda bio puno veći favorit nego protiv Spursa u zadnjem MIA finalu. Mogao je bolje od samo 2 titule, ali jbga to je razlika između njega i recimo Jordana ili većih igrača od Jamesa.NEZALAGANJE je napisao/la:U svakom finalu u kojem je najbolji igrac lige,a pored njega jos dva dokazana superstara,on MORA biti favorit.Sto ce reci,u svakom finalu sa MIA je bio favorit.To je moje misljenje i mislim da je ispravno.Lillard je napisao/la:@BIHfan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Lillard Apsolutno.Dijelimo misljenje.Bolje je morao u finalima sa MIA.Ova druga dva je dao sve od sebe.
@miki Ok onda,do mene.
@miki Ok onda,do mene.
Da malo razbijem ovu raspravu..
Gledam sada neke rasporede do kraja sezone i cini mi se da bi Dallas mozda mogao izvisiti za PO. Odlicno su poceli sezonu, al sada vec to nije to.. a skontajte im rasporeda u narednim utakmicama: Indiana, Hornetsi, Cavsi, GSW, Portland x2, GSW.. onda opet par laksih tekmi, pa na samom kraju ce igrati sa Memphisom, LAC, Jazzerima i Spursima.
Doduse, dosta ce zavisiti i od Utaha, koji po meni u konkurenciji njih, Dallasa, Rocketsa i Portlanda imaju najlaksi raspored do kraja. Mada isto tako i Houston u aprilu ima dosta zicera.
Gledam sada neke rasporede do kraja sezone i cini mi se da bi Dallas mozda mogao izvisiti za PO. Odlicno su poceli sezonu, al sada vec to nije to.. a skontajte im rasporeda u narednim utakmicama: Indiana, Hornetsi, Cavsi, GSW, Portland x2, GSW.. onda opet par laksih tekmi, pa na samom kraju ce igrati sa Memphisom, LAC, Jazzerima i Spursima.
Doduse, dosta ce zavisiti i od Utaha, koji po meni u konkurenciji njih, Dallasa, Rocketsa i Portlanda imaju najlaksi raspored do kraja. Mada isto tako i Houston u aprilu ima dosta zicera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.