Hej majko draga umjesto da gledamo tekmu sad se moramo plašit novih poplava. Utakmica ide u drugi plan u ovom trenutku samo da stane ovo, lahko ćemo za utakmicu...klasik je napisao/la:Mosnik pod ovodom, na raskrsnici kod livnice novo panonsko.
Hocel bit kakvo zvanicno saopstenje o odgodi utakmice ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam na stadionu, sad s direktorom pricao, oko 1, pola 2 ce se znati sve definitivno... iza zatvorenih vrata su trenutno sudije, kapiteni i delegat.TzXHc je napisao/la:Tebi vjerujemo ako je tako da džabe ne dolazim...NYKnicks Fan je napisao/la:Prolom oblaka, daj Boze da uopste i bude utakmice. Teren katastrofa, oranica...
- Probisvjet
- Kontakt:
Seco popizdio, lije kao iz kabla.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne izgleda dobro. Čak i da stane, ne znam kako će šutat loptu uopšte... Neka ovo stane, lahko ćemo mi za utakmicu. Bože moj, ako se ne može odigrat danas, ne može, nećemo se ubiti. Samo bih volio da se oglase povodom ovoga..NYKnicks Fan je napisao/la:Ja sam na stadionu, sad s direktorom pricao, oko 1, pola 2 ce se znati sve definitivno... iza zatvorenih vrata su trenutno sudije, kapiteni i delegat.TzXHc je napisao/la:Tebi vjerujemo ako je tako da džabe ne dolazim...NYKnicks Fan je napisao/la:Prolom oblaka, daj Boze da uopste i bude utakmice. Teren katastrofa, oranica...
Šećerbegović izjavio da su oni savršeno pripremili teren al da se isti ne vidi od vode,pa sad vidjećemo šta će bit.
-
- Kontakt:
Eto da savez ulaze, da su napravili terene ko u Zenici, sad ne bi bilo problema
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Sve je ovo savez kriv jbm im sve oni su oblake iz Sa potjerali u Tuzlu.Jos evo sad poce i olujni vjetar cccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
- Kontakt:
[quote="VelikiKemo"]Sve je ovo savez kriv jbm im sve oni su oblake iz Sa potjerali u Tuzlu.Jos evo sad poce i olujni vjetar cccc
HOVNA BA
HOVNA BA
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma odgodit će garant. Ako me odgode još bolje mi ćemo se bolje snaci na ovom NEterenu, a i bekićima ćemo lakše noge polomit
De da vidimo sa pitarima i delegatom da se odigra vaterpolo a da broje ko fudbal.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
zemljotres ljudiNYKnicks Fan je napisao/la:Prolom oblaka, daj Boze da uopste i bude utakmice. Teren katastrofa, oranica...

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
coelho41 je napisao/la:
a gdje dođe ta kafana
dole ba na Slatini gdje je bio kafić Jazz, možeš doć od Skvera a možeš i od Doma zdravlja odozdo[/quote]
Hvala buraz skontao sam

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Jbt smak svijeta, bjezite svi kod Solinasa odmafukara87 je napisao/la:zemljotres ljudiNYKnicks Fan je napisao/la:Prolom oblaka, daj Boze da uopste i bude utakmice. Teren katastrofa, oranica...

joj ljudi ba nemojte zezat da neće biti utakmice, daj javljajte šta je i kako da ne izlazim dzabe s posla 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Kontakt:
ne mora se igrat , 0:3 i zabrana igranja kuci 3 tekme ... radi propusta u organizaciji .. mislim da ce se svi predstavnici naroda slozit ..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Odgođeno...Mortus je napisao/la:joj ljudi ba nemojte zezat da neće biti utakmice, daj javljajte šta je i kako da ne izlazim dzabe s posla
NYKnicks Fan je napisao/la:Odgođeno...Mortus je napisao/la:joj ljudi ba nemojte zezat da neće biti utakmice, daj javljajte šta je i kako da ne izlazim dzabe s posla

Dosta vise zajebancije, putevi sve vode do Tusnja odnosno Sjevera, vidimo se braco i sretno nam do pobjede 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hahaha, potrudili se oni da pripreme teren, možeš mislit, još se ni onaj snijeg nije otopio što su trebali očistit.Zodiac je napisao/la:Šećerbegović izjavio da su oni savršeno pripremili teren al da se isti ne vidi od vode,pa sad vidjećemo šta će bit.
Kiša će ga valjda ova otopit..osim ako ne počne opet snijeg padat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-ko je danas slobodin najjači adut ?pa ko drugi nego HUSREF MUSEMIC !!!
-kad te se drugi plase ? pa kad imas na klupi HUSREFA MUSEMICA! ako ne vjerujete pitajte pite
-neke stvari se ne mogu kupiti novcem ? gledati na svojoj klupi HUSREFA MUSEMICA neprocjenjivo
-kad si bez brige za svoj klub? pa kad na klupi imas HUSREFA MUSEMICA
-ko je ljepsi ? jesic ili HUSREF MUSEMIC
-on je jedan od nas, on je prava Fukara, on HUSREF MUSEMIC
-kad te se drugi plase ? pa kad imas na klupi HUSREFA MUSEMICA! ako ne vjerujete pitajte pite

-neke stvari se ne mogu kupiti novcem ? gledati na svojoj klupi HUSREFA MUSEMICA neprocjenjivo

-kad si bez brige za svoj klub? pa kad na klupi imas HUSREFA MUSEMICA
-ko je ljepsi ? jesic ili HUSREF MUSEMIC

-on je jedan od nas, on je prava Fukara, on HUSREF MUSEMIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.