Ma daj, nema te u BL, a onda ni protiv Radnika, pa ni protiv Sarajeva sad, ne moraš se pravdat ba..Aerials je napisao/la:Ja ću da čujem barem navijanjetako sam blizu, a tako daleko

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma daj, nema te u BL, a onda ni protiv Radnika, pa ni protiv Sarajeva sad, ne moraš se pravdat ba..Aerials je napisao/la:Ja ću da čujem barem navijanjetako sam blizu, a tako daleko
To bi bilo extra, da se odigra tamo onu sedmicu poslije Zelje bilo bi vrhVelikiKemo je napisao/la:Kisa lije katastrofa bit ce idgodjena tekma garant
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Policija buraz od sinoć osigurava stadion, baš mi je čudno bilo. Ne pamtim da su bilo kad prije dan ranije zatvarali prilaze stadiona...Tuzlak04 je napisao/la:. . Sad sa stadiona. Teren je užasan, prekopan, jezera . . . još samo da bacimo kakve sjemenke. Ubilo se . . .
. .od jutros policija osigurava stadion. Kako sam vidio, od 7 h . . . ovi se baš zadali za dnevnicu . .
Vidimo se protiv Željewobly92 je napisao/la:Ma daj, nema te u BL, a onda ni protiv Radnika, pa ni protiv Sarajeva sad, ne moraš se pravdat ba..Aerials je napisao/la:Ja ću da čujem barem navijanjetako sam blizu, a tako daleko
HElo je napisao/la:Ne kontam fazon sa kisom
Tebi vjerujemo ako je tako da džabe ne dolazim...NYKnicks Fan je napisao/la:Prolom oblaka, daj Boze da uopste i bude utakmice. Teren katastrofa, oranica...
Ne znam, al citava ceta za spasavanje je tamo + vatrogasci sa onim pumpama. Rade punom parom ali izgleda da Jala nadosla pa ne moze da povuce.TzXHc je napisao/la:Policija buraz od sinoć osigurava stadion, baš mi je čudno bilo. Ne pamtim da su bilo kad prije dan ranije zatvarali prilaze stadiona...Tuzlak04 je napisao/la:. . Sad sa stadiona. Teren je užasan, prekopan, jezera . . . još samo da bacimo kakve sjemenke. Ubilo se . . .
. .od jutros policija osigurava stadion. Kako sam vidio, od 7 h . . . ovi se baš zadali za dnevnicu . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.