a gdje dođe ta kafanaBiban25 je napisao/la:Od 10 do 14 u Salt city.Mortus je napisao/la:GDje će se i do kada moći uzeti ove ulaznice sa članskom FFC ?
hoćel biti ispred Sjeverne tribine ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
a gdje dođe ta kafanaBiban25 je napisao/la:Od 10 do 14 u Salt city.Mortus je napisao/la:GDje će se i do kada moći uzeti ove ulaznice sa članskom FFC ?
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:je*em ti dan sta covjek napisa, izgubi apetit za citav dan
hvalaemirzlaTu je napisao/la:Bice i ispred sjevera,biletarnica gdje se prodaju i obicne karte...Biban25 je napisao/la:Od 10 do 14 u Salt city.Mortus je napisao/la:GDje će se i do kada moći uzeti ove ulaznice sa članskom FFC ?
Prodaju brateThranduil je napisao/la:Da ponovo priupitamThranduil je napisao/la:Da li se karte za sjever kupuju u onom oronulom kiosčiću sa razbijenim staklom na sjevernom dijelu stadiona ili na glavnoj biletarnici. Da znam u slučaju kiše
Ja pitam za kupovinu a ne prodajuNYKnicks Fan je napisao/la:Prodaju brateThranduil je napisao/la:Da ponovo priupitamThranduil je napisao/la:Da li se karte za sjever kupuju u onom oronulom kiosčiću sa razbijenim staklom na sjevernom dijelu stadiona ili na glavnoj biletarnici. Da znam u slučaju kiše
Mortus je napisao/la:a gdje dođe ta kafanaBiban25 je napisao/la:Od 10 do 14 u Salt city.Mortus je napisao/la:GDje će se i do kada moći uzeti ove ulaznice sa članskom FFC ?
NYKnicks Fan je napisao/la:Pa prodaju se karte za sjever u tom roronulom kiosčiću sa razbijenim staklom na sjevernom dijelu stadiona![]()
Isti ****, ti kupovao ili oni prodavali
Mozes mene, ja ustao prije 15 minutaThranduil je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Pa prodaju se karte za sjever u tom roronulom kiosčiću sa razbijenim staklom na sjevernom dijelu stadiona![]()
Isti ****, ti kupovao ili oni prodavali
Moram malo za*ebancije, nešto sam raspoložen danas, kontam da bi mogli napraviti dobar rezultat.
Samo ovo vrijeme i termin će sjebat pola utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.