FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li se koliko brace sutra krece u Tz? Hvala
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pasa ima li sanse da nam prenosite sutra iz tuzle???aleksandar_veliki je napisao/la:Vile su vas pronosale. Celik jeste bio destruktivan sto je ocekivano, ali i vi poprilicno losi. Ono sto vas moze radovati su osvojena tri boda uz mozemo reci nikakvu igru.
Ocito niko nije zakupio prava na utakmicu, vi to mozete rijesit sa dva poziva
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
http://hordezla.ba/Novosti/Novost?novostId=14oldtown1990 je napisao/la:Zna li se koliko brace sutra krece u Tz? Hvala
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Koliko bi samo sevapa zaradili...FrancescoTotti je napisao/la:Pasa ima li sanse da nam prenosite sutra iz tuzle???aleksandar_veliki je napisao/la:Vile su vas pronosale. Celik jeste bio destruktivan sto je ocekivano, ali i vi poprilicno losi. Ono sto vas moze radovati su osvojena tri boda uz mozemo reci nikakvu igru.
Ocito niko nije zakupio prava na utakmicu, vi to mozete rijesit sa dva poziva

VOLIM TE, SARAJ'VO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nek se ponovi incest.
Idel ko sutra? Sta je ovo samo prenos trazite....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Mogao bi Okić biti u prvih 11. 

Nadam se da si u pravuPitar6785 je napisao/la:Ubjedem sam da ce tuzlaci sutra igrat sa drugim timom, bili bi ludi da igraju na duplu krunu a roster nemaju zate stvari. Husref je dobar trener al nije neki genije i on je toga svjestan. Plus on ce gledat da sacuva svoj poso, i svjestan je da ce dobit otkaz ako popusi evropu. On ce ovo nama pustit da bi nas koliko toliko opteretio i da bi obaveze njegovog siromasnog sastava samo okreno prema 2-3 mjestu na tabeli i igre u evropi.
Znao on ako bi iso da nas izbaci puno bi se potrosili a vase miskin i sb su jaci od njih tako da ce sutra bit 0:2 zanas. Cezar i radovac

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jogee poćeraj
A sad Saraj'vo igraj i pobjedi..
Navijaci slobode koji danas I sutra budu pisali na ovoj temi bice banovani po kratkom postupku.
Ovaj post mozete citirati da ga se podsjetimo i kasnije.
Ovaj post mozete citirati da ga se podsjetimo i kasnije.
Face selju prenosi , pa hebem im sve viseCarlo je napisao/la:Hoće li biti kakvog prenosa?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije ni do nas ni do tv kuća, očito tuzlaci traže previše novca.
Pa Derbi joj stvarno sve naopako u nashilmo je napisao/la:Nije ni do nas ni do tv kuća, očito tuzlaci traže previše novca.
Ja se sve nadam da će se dogovoriti, evo cijelo jutro refreshujem mojawebtv app da vidim jesu li ubacilo kanal :/
I ja mislim da samo moze Moja TV ,jer tesko ce neka tv kuca ubaciti u programsku semu,a termin u 15 h.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zalos majke mi kolko se moras borit svake sedmice da gledas sampiona lige. Uzas je cover ove lige .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.