FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hahahha joj burgdžija sarajevskih jesu se usprpili, valja po ušima trasu dobit 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Kontakt:
Nije mi jasno da govorite da su Manijaci losa navijacka grupa, da su neorganizovani...sramota je samog sebe lagati.Ljudi neki dan napunise 10-12000 a koliko ste vi, daj boze 4-5000 hiljada ljudi.Nemojte biti tako bezobrazni pa skoro ste igrali prvu federalnu....Pokazite postovanje prema drugima, ako zelite da se i vi postujete.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Husref danas kaze da raspored nije fair play. U prevodu Sarajlijama nedostaje takmicarskog duha...
Volite Slobodu vise nego sto mrzite druge, u prevodu pisite o utakmici ne o manijacima, hordama i pacenicima koji spominju trobojku, bar na ovoj temi.
Piric, Efendic, Mehmedagic, Kostic, Ivetic, Stjepanovic, Saric, Govedarica, Veseli, Zeba i Ahmetovic i idemo po 2-0! Samo Sloboda!
Piric, Efendic, Mehmedagic, Kostic, Ivetic, Stjepanovic, Saric, Govedarica, Veseli, Zeba i Ahmetovic i idemo po 2-0! Samo Sloboda!
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo jako. Očekujemo pobjedu!!pinoglavi je napisao/la:Volite Slobodu vise nego sto mrzite druge, u prevodu pisite o utakmici ne o manijacima, hordama i pacenicima koji spominju trobojku, bar na ovoj temi.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Cuj udvara ti seChinaglia je napisao/la:opasna si, pa rekoh da je prigodna pjesmaAerials je napisao/la:Sh'a je ba ovo Chingili?
sada više nisam siguran da si žensko, čuj Chingili

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-ko je ako Bog da sutra slobodin najjači adut ?pa ko drugi nego HUSREF MUSEMIC !!!
-kad te se drugi plase ? pa kad imas na klupi HUSREFA MUSEMICA! ako ne vjerujete pitajte pite
-neke stvari se ne mogu kupiti novcem ? gledati na svojoj klupi HUSREFA MUSEMICA neprocjenjivo
-kad si bez brige za svoj klub? pa kad na klupi imas HUSREFA MUSEMICA
-ko je ljepsi ? jesic ili HUSREF MUSEMIC
-on je jedan od nas, on je prava Fukara, on HUSREF MUSEMIC
-kad te se drugi plase ? pa kad imas na klupi HUSREFA MUSEMICA! ako ne vjerujete pitajte pite

-neke stvari se ne mogu kupiti novcem ? gledati na svojoj klupi HUSREFA MUSEMICA neprocjenjivo

-kad si bez brige za svoj klub? pa kad na klupi imas HUSREFA MUSEMICA
-ko je ljepsi ? jesic ili HUSREF MUSEMIC

-on je jedan od nas, on je prava Fukara, on HUSREF MUSEMIC

- FrantoBauzek
Nek si nam i na bosanski preveo, da znamo o cemu se radiFrantoBauzek je napisao/la:Sir Husref Musemic / Gospodin Husref Musemic

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Sutra ocekujemo od Musemica da bude ko i na svakoj drugoj utakmici, a ne onako ko i uvijek protiv Pita...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrantoBauzek
Hahahapinoglavi je napisao/la:Nek si nam i na bosanski preveo, da znamo o cemu se radiFrantoBauzek je napisao/la:Sir Husref Musemic / Gospodin Husref Musemic

Ma rekoh, da napisem ovo "Sir" da se zna na sta aludiram

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Da li se karte za sjever kupuju u onom oronulom kiosčiću sa razbijenim staklom na sjevernom dijelu stadiona ili na glavnoj biletarnici. Da znam u slučaju kiše 

ko komesolinas je napisao/la:Cuj udvara ti seChinaglia je napisao/la:opasna si, pa rekoh da je prigodna pjesmaAerials je napisao/la:Sh'a je ba ovo Chingili?
sada više nisam siguran da si žensko, čuj Chingili

nego, zna l' se šta za prijenos?

volim takve djevojke, najvise kada su ljuteAerials je napisao/la:Nije ovo ništa, samo mi se ne da ulazit' u raspravu![]()
Pa vidim zovu te tako, pa haj' kontam šta fali

ne fali nista, zovi me kako hoces, tebi je sve dozvoljeno
Na MojaTV zasad nema prijenosa, možda će iznenada dogovoriti sutra pa da bude za ekipu streaming.
ko će nam napraviti stream ako se desi da bude na mojaTV? 

Neka fokus bude što jače i kvalitetnije voliti Slobodu.zlajci je napisao/la: imajuci na umu da treba da uticemo da nove generacije nauce zdravo voliti Slobodu. Iz zdravlja ce izaci kvalitet te novi ljudi koji ce nastaviti paziti na nas klub "since 1919".
Svakog protivnika treba poštovati što ne mora da znači da ga se i mora simpatisati.
Volite Slobodu!
tuzlanska Sloboda
dodji na TusanjAerials je napisao/la:ko će nam napraviti stream ako se desi da bude na mojaTV?

Svakako ću moći da odgledam samo zadnjih pola sata utakmice
Dolazim 100% protiv Želje

Dolazim 100% protiv Želje

Uoči utakmice Sloboda – Radnik ostala je skoro neprimijećena izjava vratara Bijeljinaca, Asmira Avdukića, koji je rekao da, kada se prate mediji u BiH, stječe se dojam da se za naslov prvaka bore neke druge momčadi iz Sarajeva i Hercegovine, a ne, među glavnim, Sloboda i Radnik.
– Favoriziraju se neke momčadi koje su bodovno daleko iza nas. To me čudi mada je to možda i dobro, jer nas potcjenjuju i ne uzimaju ozbiljno kao kandidate – rekao je Avdukić.
– Favoriziraju se neke momčadi koje su bodovno daleko iza nas. To me čudi mada je to možda i dobro, jer nas potcjenjuju i ne uzimaju ozbiljno kao kandidate – rekao je Avdukić.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.