FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RNK Split1912
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RNK Split1912 » 07 jun 2010, 22:14

TMovac je napisao/la:
RNK Split1912 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Splićanine odakle ti na našoj temi ili na SS.BA uopšte :D :?: A ovaj prelazak nije još tačan koje to potvrdio neka mi kaže evo i ss.ba samo nešto piše na osnovu drugih medija...

moraš još nešto znati, Šimićeva žena je moja susjeda i budi siguran da će rađe igrat u Splita nego u bilo kojem klubu u drugom gradu i državi jer znaš kakve su žene kad oće kod kuće uzet stan , obitelj itd..... to je presudilo kod njega , Bućanu je sigurno presudila lova i jače natjecanje da se stavi u izlog našim najačim klubovima a možda i europa kasnije ....

http://www.24sata.hr/sport/vezni-igraci ... it/176596/

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx

ps
na ss.ba sam došao radi Splita i ovih pojačnja a i pratim sve lige tako i BIh lige , pogotovo niže lige )
Bučan ako ode to će biti samo da obezbjedi svoju egzistenciju.nema on šta graditi karijeru sa 30 godina odnosno 29.da je njemu 20-23 god pa haj,al ovako mu jedino to može biti motiv.i to poštujem.isto je i sa Šimićem.On je još stariji.čini mi se 32 god da ima.tako da i on može još godinu dvije,maximalno 3 da odigra negdje.Nama trebaju mladi igrači koji imaju talenta.tipa Višće.i vezati ih za klub par sezona i onda dobro talnut negdje u lige petice.

imamo mi igrača na desnoj strani Serdarušić jedan od najboljih koje sam gledao u Splitu , uskoro ćete sigurno čuti za njega , tako da je nama njihov dolazak zapravo jačanje kokurencije , falio sam kad sam napisao za izlog , Bućan oće nešto zaradit a Šimić je praktički ovdje kao kući ... uglavnom , mi imamo hrpu mladih a i juniori su nam dobri u 1 ligi , treba nam par iskusnih zato smo i doveli 2 stopera od 30 godina i špicu od 30 godina i njih dvojicu jer ostatak ekipe je dosta mlad , spoj ikustva i mladosti tako nekako planiraju ovi u klub

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jun 2010, 22:16

Jeli definitivno da Bekric odlazi u Incheon United???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 jun 2010, 22:26

sajo10 je napisao/la:Jeli definitivno da Bekric odlazi u Incheon United???
Ja sam cuo da se neki klub iz BL zainteresovao za njega e sad ne zna se koji je nisu objavili, a on bi vise volio da igra u BL nego u Koreji sto je logicno, ma da je u Incheonu Utd dobio odlican ugovor e sad je na njemu sta ce izabrati, vazno je da cemo mi dobiti pare :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 jun 2010, 22:27

Ostade nam Zeljo bez igraca, a treba igrati "evropske" utakmice.
× Plava krv ispod koze ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2010, 22:28

Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka? :D To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično. :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2010, 22:35

FC BAYERN je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Jeli definitivno da Bekric odlazi u Incheon United???
Ja sam cuo da se neki klub iz BL zainteresovao za njega e sad ne zna se koji je nisu objavili, a on bi vise volio da igra u BL nego u Koreji sto je logicno, ma da je u Incheonu Utd dobio odlican ugovor e sad je na njemu sta ce izabrati, vazno je da cemo mi dobiti pare :mrgreen:
Pa normalno da bi vise volio igrati u BL nego u Koreji...je li rekao gdje u BL,u BSK-u ili kod nas u Borcu? :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 07 jun 2010, 22:35

Sta ces nek idu ljudi, al ne sekiram se ja jer vjerujem u Osima sve ce to on nadomjestiti jos boljim igracima, nema zime za nas ljudi sta vam je ;)
Volim te Zeljo!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 jun 2010, 22:37

Jbg ljudima isteko ugovor a obadvojica imaju 30 godina, idu tamo gdje ce dobiti dinar vise sto je normalno jer nece jos dugo igrati, i Seadu i Predragu treba biti zahvalan sto su nam donijeli titulu ne samo oni naravno, ali meni je puno vise zao sto Simic ide jer lik stvarno zna igrati lopte kad se sjetim tekme protiv Borca bez greske je odigro, sto se tice Bucana zna biti dobar a zna i odletiti, uglavnom otisla su nam tri vazna igraca Bekric(hvala bogu za njega cemo uzeti love), Simic i Bucan(isteko ugovor), nadam se da ce Amar naci dobre zamijene i nadam se da nece jos otici igraca, jedino oni koji ne zadovoljavaju Amara :D Nadam se da ce doce dobra pojacanja i lakse stom europom pa vi stvarno mislite da mozemo nesto veliko napraviti, polako ljudi spustite se na zemlju.

Schalter - BL - mislio sam na Bundes Ligu :lol:
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 07 jun 2010, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jun 2010, 22:37

ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 07 jun 2010, 22:40

al ovo su oni navijaci na baterije...dok pobjedujemo Bučan i Šime carevi,neponovljivi,kraljevi...
Ljudi nakon sto im je isteko ugovor otisli za vjerovatno vise para...i odmah su izdajnici,budale,pi...
Pustite glasine rekla-kazala...mislite da Amar ne bi dao jace uslove Bučanu i Šimiću da zna da im ne moze nac zamjenu!!!Gubitak jest...al mi smo institucija...zamjena ce se nac...i nemojte vise kukat...citajuci nasu temu pomislim da sam na temi dragih li nam komsija! :mrgreen:
TM87

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jun 2010, 22:41

Ma nek idu ljudi da zarade šta para ako ovi splicani dobro placaju, svakako imaju po 30-tak godina i nemaju gdje vani otici i zaraditi...u svakom slucaju Split je dobio dobre,provjerene i iskusne igrace.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 07 jun 2010, 22:41

tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto

Koji Muhamed Subašić ????

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 22:43

Više od 5.000 navijača okupilo se danas u Pretoriji na prvom otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Argentine.

Nesto mi ovo poznato :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 07 jun 2010, 22:44

Evo Zajko Zeba umjesto Bekrica, onaj Makedonac umjesto Simica, Colic umjesto Bucana, i ako ode Seha dovedemo Karica i jos + Pelak i to je to, i eventualno jos jedan spic i neki vezni i ponovo beton ekipa. Zna li se sta cemo za ligu prvaka gdje cemo igrati domace tekme :?
Volim te Zeljo!!!

Cottager
Kontakt:

Post Postao/la Cottager » 07 jun 2010, 22:46

voltron30 je napisao/la:Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka? :D To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično. :D
Neprosipaj se, navija se u Zagrebu za NK Zagrebu u Beogradu za Rad, Ofk, sto nebi i za Split!
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 jun 2010, 22:50

Cottager je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka? :D To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično. :D
Neprosipaj se, navija se u Zagrebu za NK Zagrebu u Beogradu za Rad, Ofk, sto nebi i za Split!
Olimpik nastao 1993 godine a Split 1912 godine , nema tu razlike :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jun 2010, 22:52

maltasa je napisao/la:
provjereno 45 posto

uh taj Subasic je extra igrac,uz Jesea najbolji u Olimpiku,ali njega su trazili neki klubovi u Njemackoj i tesko da ce doci u Zelju,ali treba biti uporan...Zelji da bi napravio nesto u evropi treba najmanje 5-6 kvalitetnih igraca...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 jun 2010, 22:52

Neka im je sa srecom,ljudima ugovor istekao i imaju pravo da idu gdje hoce(ako je istina da su potpisali).Odigrali su posteno i hvala im za to,sto se tice zamjena za njih nacice se.Nevidim razlog bilo kakvoj zbrinutosti,svakako se moraju dovesti pojacanja ako se misli nesto vise postici sve u skladu sa mogucnostima.Pa u mnogo bogatijim zemljama od nase(Austrija,Belgija,Svicarska,Ceska i dosta njih kao i nasi susjedi) klubovi ne postizu neke zapazene rezultate u Evropi.U zemlji gdje nema razvijene privrede i industrije,gdje penzioneri kopaju po kontejnarima ,gdje masa raje jedva satavlja kraj sa krajem,gdje borci i invalidi prose i sto je najduznije u zemlji gdje djeca umiru jer namaju sredstava za lijecenje ne treba nesto senzacionalno ni ocekivati.
Sto budemo realniji svaki uspjeh je veci a svaki neuspjeh ce nam mnogo lakse pasti.
Nadam se da Amar i uprava naci dobrog sponzora vani za stadion i oda ce sve biti mnogo bolje,a igraca ce biti pa prelazni rok jos nije ni poceo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 07 jun 2010, 22:55

bosnas_ je napisao/la:
maltasa je napisao/la:
provjereno 45 posto

uh taj Subasic je extra igrac,uz Jesea najbolji u Olimpiku,ali njega su trazili neki klubovi u Njemackoj i tesko da ce doci u Zelju,ali treba biti uporan...Zelji da bi napravio nesto u evropi treba najmanje 5-6 kvalitetnih igraca...
Tom Subašiću ne pada napamet Željo tako da je bolje da ne lupa ovaj Tax

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 jun 2010, 22:55

Treba se okrenuti vedrijim temama,pa iduce godine ako Bogda proslavljamo 90 godina postojanja.To je velika stvar jersmo opstali uprkos svim ratovima i rezimima i podvalama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Maestro^^ i 47 gostiju.