Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja sam iz picke materine zvane BIH, čmaruge evrope, gdje se gleda čij je veći, a svi u istim ****. Mogao bih shvatiti da se napada Beograd, Zagreb, ili bilo koji drugi grad, ali da jedan napada drugog, za usrane gradove koji nisu nista posebno, e to ne mogu shvatiti.
Nabijem ja na **** sve one koji misle da moj grad nije Mostar, Ljubuski, Livno, Jablanica, Sarajevo, Zenica, Zepce, Maglaj, Doboj, Banja Luka, Bijeljina, Brcko, Bihac, ma sve i jedan grad u kojem imam ista **** prava kao "starosjedioci" tog grada.
Stoko sitnog zuba.
Nabijem ja na **** sve one koji misle da moj grad nije Mostar, Ljubuski, Livno, Jablanica, Sarajevo, Zenica, Zepce, Maglaj, Doboj, Banja Luka, Bijeljina, Brcko, Bihac, ma sve i jedan grad u kojem imam ista **** prava kao "starosjedioci" tog grada.
Stoko sitnog zuba.
Dzekson odlican, ali pijavice okupirale temu, koga briga za tekmom. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Odlican prvih 60 min,
1 - jedna promasena stopostotna
4 - cetiri ciste asistencije je imao koje su saigraci promasili, 2x Salah, Florenzi, Manolas.
1 - jedna promasena stopostotna
4 - cetiri ciste asistencije je imao koje su saigraci promasili, 2x Salah, Florenzi, Manolas.
Halo best promasio 1 sansu Ali je 3 100 nabacio.Odlican.
-
- Kontakt:
Sarajevo je nas glavni grad, hajmo realno reci malo veci grad.U njemu osim basčarsije nema nista posebno, cak ni reprezentacija ne igra vise u Sarajevu.Znaci toliko o tome.Tuzla, kao i ostali gradici, manje vise nemaju nista kao i Sarajevo.Ne znam oko cega se prepirete, sve je to isto.
p.s. Dzeko je dobar kakav je ovaj Salah levat.Dzeko makar zna dodati.
p.s. Dzeko je dobar kakav je ovaj Salah levat.Dzeko makar zna dodati.
Drugo poluvrijeme najbolji u Romi, pored golmana (ne znam mu ime napisat
).

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zali Boze Salaha 

- Nerminovic
- Kontakt:
Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah kriv
pustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ja golmana 

pa tako je isto bilo s aguerom kad je edin bio u cityu.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Što bi ga pustili, pa čovjek je jedan od najvećih krivaca što su ispali večeras.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kolko je promasio 1 kolko nabacio 3.2-0 za Dzeku na kraju utakmice.
Al bas. Nema veze sto su bolji igraci od Edina oni ne valjaju.STEVIE je napisao/la:pa tako je isto bilo s aguerom kad je edin bio u cityu.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DonCorleone
- Kontakt:
Komentator na Sky Germany: Dzeko ima velike probleme sa primanjem lopte
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kad nasi igraci podbace onda raja gleda da prebaci krivicu na neke druge igrace.Greivis je napisao/la:Al bas. Nema veze sto su bolji igraci od Edina oni ne valjaju.STEVIE je napisao/la:pa tako je isto bilo s aguerom kad je edin bio u cityu.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Ma i da su zabili gol, vjerujem da bi ih Real stisnuo i zabio gol. Real se u ovim povratnim utakmicama previse opusti. To smo vidjeli i protiv Schalkea, a evo i danas.JonSnow je napisao/la:Što bi ga pustili, pa čovjek je jedan od najvećih krivaca što su ispali večeras.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nije u pitanju jedna 100 % šansa nego su bile 4, Real ne da se opusti nego je pozadi jako šupalj. Nakon drugog gola bi već frka bila ali šbbkbb.JFH9 je napisao/la:Ma i da su zabili gol, vjerujem da bi ih Real stisnuo i zabio gol. Real se u ovim povratnim utakmicama previse opusti. To smo vidjeli i protiv Schalkea, a evo i danas.JonSnow je napisao/la:Što bi ga pustili, pa čovjek je jedan od najvećih krivaca što su ispali večeras.Nerminovic je napisao/la:Salah ovo, Salah ono...uvijek Salah krivpustite covjeka vise, daleko najopasniji igrac Rome
Neću ništa dodati samo od meneLvG je napisao/la:Ja sam iz picke materine zvane BIH, čmaruge evrope, gdje se gleda čij je veći, a svi u istim ****. Mogao bih shvatiti da se napada Beograd, Zagreb, ili bilo koji drugi grad, ali da jedan napada drugog, za usrane gradove koji nisu nista posebno, e to ne mogu shvatiti.
Stoko sitnog zuba.

Da, ali da su zabili jednu od tih šansi, Real bi im opet zabio gol, ljudi bi ih napadali dok ovi ne bi posustali. Ima istine i u tome da su šuplji nazad, ne vjerujem da mogu dalje od 1/2 finala.JonSnow je napisao/la: Nije u pitanju jedna 100 % šansa nego su bile 4, Real ne da se opusti nego je pozadi jako šupalj. Nakon drugog gola bi već frka bila ali šbbkbb.
Da ne idemo previse u off posto je tema Edin Dzeko, samo da kazem da je danas bio dosta dobar, iznenadio me je. Istina imao je onu propuštenu šansu, ali i on je isto tako dao par lopti koje su vrlo lako njegovi suigrači mogli pospremiti u gol.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brazzzoo123, Fudbalbr1, Roki50 i 42 gosta.