FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SAUDIN23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SAUDIN23 » 07 jun 2010, 20:32

koliko su vam juniori igrali????

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 07 jun 2010, 21:58

borac_sampion je napisao/la:Kakav je igrac Muminovic>?
jedan od najboljih pojedinaca u nasem klubuu :D :D :D
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jun 2010, 22:44

SAUDIN23 je napisao/la:koliko su vam juniori igrali????
1-0 izgubili...revans je u cetvrtak
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 08 jun 2010, 11:53

moze mi neko dati link od foruma na kojem ste svi :D :D :D :D :D :D
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jun 2010, 13:01

Spominju da ce dovesti tri igraca koji su igrali za A reprezentaciju nase zemlje.I to stoper,vezni i napadac.Osim Berberovica,Bajica i Muharemovica spominju se i ova trojica.Berberovica i Muharemovica iskljucimo jer da jesu oni nebi im krili imena vec bi javno rekli da se pregovara sa njima,ali sa ovom dvojicom je tek obavljen razgovor.Stoper bi mogao biti mozda Bajic,ali ko su onda vezni i napadac.Zna li iko mozda sta vise kod vas se uvijek tamo mahalske pricaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Dajte da malo ozivimo temu postalo je dosadno :roll: :roll:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 08 jun 2010, 13:04

saninhz87 je napisao/la:moze mi neko dati link od foruma na kojem ste svi :D :D :D :D :D :D

http://www.fksinfo.com/

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 jun 2010, 13:06

FK Sarajevo je napisao/la:Spominju da ce dovesti tri igraca koji su igrali za A reprezentaciju nase zemlje.I to stoper,vezni i napadac.Osim Berberovica,Bajica i Muharemovica spominju se i ova trojica.Berberovica i Muharemovica iskljucimo jer da jesu oni nebi im krili imena vec bi javno rekli da se pregovara sa njima,ali sa ovom dvojicom je tek obavljen razgovor.Stoper bi mogao biti mozda Bajic,ali ko su onda vezni i napadac.Zna li iko mozda sta vise kod vas se uvijek tamo mahalske pricaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Dajte da malo ozivimo temu postalo je dosadno :roll: :roll:
Ja ti druže predlažem da se priključiš na neki od naših foruma, prvenstevno mislim na fksinfo, jer tamo nikad nije dosadno... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jun 2010, 13:11

FK Sarajevo je napisao/la:Spominju da ce dovesti tri igraca koji su igrali za A reprezentaciju nase zemlje.I to stoper,vezni i napadac.Osim Berberovica,Bajica i Muharemovica spominju se i ova trojica.Berberovica i Muharemovica iskljucimo jer da jesu oni nebi im krili imena vec bi javno rekli da se pregovara sa njima,ali sa ovom dvojicom je tek obavljen razgovor.Stoper bi mogao biti mozda Bajic,ali ko su onda vezni i napadac.Zna li iko mozda sta vise kod vas se uvijek tamo mahalske pricaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Dajte da malo ozivimo temu postalo je dosadno :roll: :roll:

sve je podredjeno sjednici...dotad to o pojacanjima ne pije vodu...jer sa eventualnim promjenama...dolaze drugi ljudi jbg...nije isto

nama je sjednica najvaznija,gdje trazimo dugorocna rijesenja a ne neka prelazna da se zadovoljimo jednom sezonom i sl....

u cilju stvaranja jakog kluba,ta dugo najavljivana sjednica koja se uput receno vec pocela polako odlagat od strane kriminalaca u upravi je najvazniji korak za nas....i terebamo istrajati...pojacanja o tom,potom...najvazniji korak je pred nama..kasnije ce biti lakse...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jun 2010, 20:14

jel ovo tacno za skupstinu da je 21.06 jer fakat je prava dosada da vec danima ne mozes procitat i cuti bilo kog iz kluba,cak sam i pozelio pa bilo ko sta kaze, cistacia ,domar nije bitno :D ,a sad fakat ozbilja pa halo nema puno vremena ako se hoce ozbiljni rezultati da prave mora se ozbiljno poceti raditi a kod nas izgleda svi na godisnjem na neodredjeno :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 jun 2010, 21:43

Prica se po gradu da se vraca Gracic ali od te ljubavi nema nista,milion posto. 8-)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 jun 2010, 21:47

herbion je napisao/la:Prica se po gradu da se vraca Gracic ali od te ljubavi nema nista,milion posto. 8-)

Prica se po gradu i da stara uprava ostaje,a da ce se prikljuciti neki novi ljudi u upravi,a jedan od njih je Muco. :idea: :arrow:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 jun 2010, 21:50

cena je napisao/la:
herbion je napisao/la:Prica se po gradu da se vraca Gracic ali od te ljubavi nema nista,milion posto. 8-)

Prica se po gradu i da stara uprava ostaje,a da ce se prikljuciti neki novi ljudi u upravi,a jedan od njih je Muco. :idea: :arrow:
Yebo njega jos nam je samo on falio
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 jun 2010, 21:58

To za Gracica kad bi bila istinita informacija bi bila za mustuluka!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 jun 2010, 22:04

ma nije Gracic glup sad da ode iz Olimpika,co´jek ulozio lovu u olimpik i sad kad ga je digao na neke noge da ode i baci sve sto je do sad uradio...

Nemojmo samo sebe varati i lagati 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 08 jun 2010, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 jun 2010, 22:08

Hairlija je napisao/la:ma nije Gracic glup sad da ode iz Olimpika,co´jek ulozio lovu u olimpik i sad kad ga je digao na neke noge da ode i baci sve sto je do sad uradio...

Nemojmo samo sebe varali i lagati 8-) 8-)

Ma misli da se on zajebao valja mu sa ovim iz N.S.BiH lopovima izaci nakraj sve se stima,a ima cova posla svog preko glave ,mislim da ce on pokusati vratiti nesto love sto se da vratiti i dici sidro.Nema vise optimisticni najava za Evropu za pojacanja sve je nekako sto se tice Gracica umrtvilo ,nema vise optimizma.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 jun 2010, 23:03

Ne zuri pred rudu, Olimpik se itekako sprema za iducu sezonu i Gracic racuna na izlazak u Evropu. :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 jun 2010, 01:10

pa de herbion jel se vraca il ne, odluci se :D al licno sam razmisljanja da ljudi sa onakvom zeljom,entuzijazmom prema klubu i novcem koji ne zali je dobrodosao u svakom klubu pa tako bi volio vidjeti i u FKS takve ljude,a sto se tice gracica mislim da je covjek preozbiljan da bi napustio jedan projekat koji hoce da napravi sa olimpikom tako da nista od toga sigurno, al se pitam gdje su ovi drugi biznismeni evo im sad prilike da sta uloze u klub i pokazu ljubav a ne samo kad se treba slikat
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 09 jun 2010, 17:25

Pustite ove bh.polovnjake evo Ballack i Joe Cole slobodni igraci mogli bi se ukljuciti u borbu za njih,a koliko vidim i Ibrahimovic bi mogao otici iz Barce i eto 3 dobra pojacanja za nas,ali mislim da tako ne misle u klubu jer oni nisu tip igraca koji odgovara FKS. :D :D :D :lol:

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 10 jun 2010, 15:52

Miroslav Blažević-Ćiro

"Otišao sam tužan, ali se možda vratim na klupu FK Sarajevo"

Šta poslije toga, govorilo se da ćete možda sjesti na klupu FK Sarajevo?

U tome ima istine, priča nije bez osnova. Mustafa Dučić Mućo je moj veliki prijatelj i predlagao mi je da dođem. Ta opcija nije za odbaciti i nije nimalo isključena. Ja sam u mladosti igrao za bordo tim sa legendarnim Asimom Ferhatovićem Hasetom. Ne bih imao ništa protiv da dođem na najveći bh. stadion. No, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 jun 2010, 16:06

Semirr je napisao/la:Miroslav Blažević-Ćiro

"Otišao sam tužan, ali se možda vratim na klupu FK Sarajevo"

Šta poslije toga, govorilo se da ćete možda sjesti na klupu FK Sarajevo?

U tome ima istine, priča nije bez osnova. Mustafa Dučić Mućo je moj veliki prijatelj i predlagao mi je da dođem. Ta opcija nije za odbaciti i nije nimalo isključena. Ja sam u mladosti igrao za bordo tim sa legendarnim Asimom Ferhatovićem Hasetom. Ne bih imao ništa protiv da dođem na najveći bh. stadion. No, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.
Ovo je mazanje očiju naših navijača, nebi nikako volio da on dođe. Ista se stvar desila sa našom reprezentacijom, fino ljudi doveli Ćiru i većina nas zaboravi na savez. Može doći samo kad ova uprava ode !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”