Ne bi niti jedan. U pravu si.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas me zanima koji bi napadac zabio onu Dzekinu sansu, pa jebote teska pozicija, jos je Navas zatvorio ugao ****
Joj kakvi botovi ovdje pisu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne bi niti jedan. U pravu si.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas me zanima koji bi napadac zabio onu Dzekinu sansu, pa jebote teska pozicija, jos je Navas zatvorio ugao ****
Teška situacija sam pred golom.Effenberg je napisao/la:Ovo nije uopste neki toliki promasaj teska situacija!
Ronaldo nije fulao nego mu je golman odbranio. OGROMNA RAZLIKA!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Jelicicu, izvini molim te!Evander je napisao/la:Ronaldo nije fulao nego mu je golman odbranio. OGROMNA RAZLIKA!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Godine sjedenja na klupi u Cityu nisu svakako pomogle. Šteta, mislim napravio je on zavidnu karijeru i dalje je najbolji igrač kojeg je naša zemlja dala ali imam dojam da je mogao daleko više pokazati samo da je poslije Wolfsburga prešao u bilo koji drugi tim osim MCa.NoName je napisao/la:Nije ni sjena nekadašnjeg Džeke, to se vidi u svakom njegovom pokretu. Njegovo vrijeme prolazi, prerano nažalost.
Upravo tako.JonSnow je napisao/la:Godine sjedenja na klupi u Cityu nisu svakako pomogle. Šteta, mislim napravio je on zavidnu karijeru i dalje je najbolji igrač kojeg je naša zemlja dala ali imam dojam da je mogao daleko više pokazati samo da je poslije Wolfsburga prešao u bilo koji drugi tim osim MCa.NoName je napisao/la:Nije ni sjena nekadašnjeg Džeke, to se vidi u svakom njegovom pokretu. Njegovo vrijeme prolazi, prerano nažalost.
A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la:A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la:A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la:Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la: A koje si ti nacionalnosti tuzlak?
Fakat ne kontam.
To kad cujem, znam da je neki provincijalac to rekao.
Klasicni kompleks.
Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la:Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Engleske, sarajlijice
Fakat ne kontam.
Klasicni kompleks.
De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la:Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la: Kakav je izraz sarajlijica?
Fakat ne kontam.
Klasicni kompleks.
A provincijalac mozes biti i da u Parizuu zivis, stvar mentaliteta
Ko je poceo raspravu o gradovima i porijeklu?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la:Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Seljacina prava iz Tuzle!
Ajde tema je Edin DzekoEvander je napisao/la:Ko je poceo raspravu o gradovima i porijeklu?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la: Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.
Ti mora da si iz Manchestera.LvG je napisao/la:Ja stoke nevidjene. Nevjerovatno! Svoj na svoga! Pa ni ne zasluzujete bolje od usranih gradova kao sto su sarajevo i tuzla!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, Beli98, bhfanatic14, BlackRiver1987, CAGarfia, DjaniTarik, Goalgetter, JackW, legendarnadruga, MrPink, Sheyi, Vanja8 i 84 gosta.