NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 08 mar 2016, 21:47

U potpunosti podrzavam komentare Mirze i Amsterdama ti momci su bili na dosta gostujucih a i domacih utakmica i sigurno dosta poznaju ovu situaciju u i oko SN-a trenutno. Ono sto mi je drago a to je da smo se dosta vise aktivirali pred ovaj jubilej koji cemo proslaviti ove godine, podrzavam te momke i nadam se da cemo dostojanstveno proslaviti ovih 20 godina postojanja Sile Nebeske.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 08 mar 2016, 21:51

Amsterdam1312 je napisao/la:
bihac343 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Jedini koji zaslužuju respekt su onih 10-15 momaka iz SN-a koji prate svaku tekmu a mi svi znamo koji su oni.Klub koji tone svaki dan sve više i više ali ti momci ne odustaju i prate tekme sve iz svog džepa i zaslužuju ono minimalno a to je da ih igrači pozdrave poslije utakmice.Ima tu i nekih stvari što se sigurno moraju popraviti u grupi pa i što raja neće da ide na istok jer bi ta cifra bila veća.Ali sve u svemu ti momci zaslužuju da ih se respektuje.
To ja ne sporim, i slažem se da trebaju i lijepo je vidjeti kad to rade.. Ali, ja sam samo pitao zašto je tolika drama ako neko to nije uradio.. da se radi o npr Burniću koji je došao sad složio bih se, ali Kova je idol tih navijača godinama, ima sliku na zidu, itd.. sad je odjednom šupak, koji je u gradu zbog nekih drugih stvari, izdajica itd.. Ne branim ga zbog postupka, ali znam da igra srcem, da igra dobro ili solidno, da je lomio ruku na stadionu i igrao sa langetom itd.. Zato sam pitao zašto je to mahanje odjednom bitnije od nabrojanog.. da se zadovolji nečiji ego.. Neke stavri treba pamtiti, bilo dobre ili loše, a Kova ih je imao puno puno više dobrih..
To nije bio stav grupe nego pojedinaca i nije se grupa družila s tim šupkom nego pojedinci, da nauči kad ti se kaže nešto da li razumiješ ? A ne znaš uopšte šta je uradio i zbog čega se to desilo, šta ako ti kažem da je ovo zadnje s tekme samo 5% razloga što se je prekrižio ? O tome ti ja pričam, stani malo na loptu starac. :)
Ovaj starac ima u zadnjih 20 godina placenu kartu za svaku utakmicu na kojoj je bio. Koliko imas ti... Ili si ti neka velika licnost kojoj treba platiti da dodje... Ovaj starac je ubacivao svoje pare da bi SN isla na gostovanja.. Ovaj starac nikad nije kostao klub jedne marke bacajući baklje, prekidajuci utakmice, itd.. Ovaj starac nije crtao Kovu po zidu. Ovaj starac smatra da nema nista lose sto vam Kova nije mahao, a kad vidim kako si plitak onda sam siguran da je Kova u pravu... Zato Kova ako citas :clap: :clap: samo nastavi.. Imas podrsku sa zapada.. I ne moras nam mahati..

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 mar 2016, 22:41

bihac343@ Ti komentari ne piju vode kako kupujes kartu vec 20 godina, evo recu ti primjer moj, ja sam u zadnjih 5 godina bio na 25-30 gostovanja na kojima je igralo Jedinstvo, cijena tog gostovanja je oko 20-30 KM sve ovisi kolika je udaljenost, ako ti dodam hranu i pice gostovanje izadje oko 40 KM sto je 10 domacih utakmica Jedinstva na kojem ti platis kartu 4KM, puta 30 utakmica pa ti racunaj koliko para sam ja potrosio da bih gledao voljeni klub vani, (a pratim ga zadnjih 20 godina kao i ti). Ti ces reci kako te pare od karata idu u klupsku kasu ali i pare koje ja dajem idu za Jedinstvo, idu za podrsku tom klubu. Ovo nije slucaj samo sa mnom ovakvih ljudi li momaka ako hoces ima u SN jos dosta koji svoje pare daju i zrtvuju sebe i svoje vrijeme da gledaju svoj klub na gostujucim mecevima, tako da ta tvoja prica kako ti kupujes kartu i stavljas sebe u neku bolju poziciju u odnosu na ove momke ne pije vode, tebi svaka cast na tome i da su svi kao ti bilo bi jos bolje ali nisi u puno boljoj situaciji, tj. nisi puno ispred ljudi koji prate Jedinstvo i kod kuce i na gostovanjima.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 08 mar 2016, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 mar 2016, 22:46

Mramic je napisao/la:Onaj ko u je u SN-u zna , jer se to samo tice odnosa kove i Sile, ako vas nesto zanima ukljucite se budite dio nas i znat cete sve , ako vas ne zanima to onda nema potrebe da vas interesuje i odnos sa kovom.. I momak sto je gore naveo sto bi se neko trebao pozdravljati sa navijacima?!?!? Nogomet se igra zbog navijaca a ne zbog onih u vip lozama sto dodju sa vremena na vrijeme. Pogledaj ozbiljnije klubove i grupe kako skidaju dresove , kapitenske trake igracima , zbog losih partija i ne zalaganja . Oni su ti kojima treba biti cast doci i pozdraviti navijace a rijetko kod od njih zasluje da mi njih pozdravimo i postujemo.. Zbog tog sto je kova uradio recimo na kraju utakmice , treba da ga trener kazni , a ne da ti govoris trudi se na terenu , a zbog razmisljanja kao tvog uvijek cemo biti smjesni ,ako je tebi svejedno sto neki prosjecni stranac ismijava one ciji je ovo klub , onda ti trebas dobro sjesti i popricati sam sa sobom
Ako necete da kazete u cemu je problem nemojte onda dizati frku..., fazon ti je Kova olos ali neces da kazes zasto...

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 09 mar 2016, 04:38

Iceplayer je napisao/la:
Mramic je napisao/la:Onaj ko u je u SN-u zna , jer se to samo tice odnosa kove i Sile, ako vas nesto zanima ukljucite se budite dio nas i znat cete sve , ako vas ne zanima to onda nema potrebe da vas interesuje i odnos sa kovom.. I momak sto je gore naveo sto bi se neko trebao pozdravljati sa navijacima?!?!? Nogomet se igra zbog navijaca a ne zbog onih u vip lozama sto dodju sa vremena na vrijeme. Pogledaj ozbiljnije klubove i grupe kako skidaju dresove , kapitenske trake igracima , zbog losih partija i ne zalaganja . Oni su ti kojima treba biti cast doci i pozdraviti navijace a rijetko kod od njih zasluje da mi njih pozdravimo i postujemo.. Zbog tog sto je kova uradio recimo na kraju utakmice , treba da ga trener kazni , a ne da ti govoris trudi se na terenu , a zbog razmisljanja kao tvog uvijek cemo biti smjesni ,ako je tebi svejedno sto neki prosjecni stranac ismijava one ciji je ovo klub , onda ti trebas dobro sjesti i popricati sam sa sobom
Ako necete da kazete u cemu je problem nemojte onda dizati frku..., fazon ti je Kova olos ali neces da kazes zasto...

Jednostavno , niko je skoro i ne dize , momak skroz nebitan , najzad samo morate shvatiti jednu stvar i najbitniju klub nije od predsjednika klub nije od stranke , klub je nas BIHACKI , i to kad shvatite bit ce nam lakse , ako je vama sasvim uredu da momak "stranac" prosjecnih igrackih kvaliteta napusta stadion ne pozdravljajuci navijace koji ih bodre citavu tekmu i citavu sezonu itd , i MI SMO TI KOJI CEMO OSTATI 5,10,50 GODINA UZ OVAJ KLUB JER JE TO NAS KLUB BIHACKI , A ne oni kojima je Bihac prolazna stanica , podrzavate njih a ne svoje ljude ... Zaista ste smjesni , ma koliko godina imali i ti i onaj bihac343 , da tako smjesno razmisljate . Vi ste jednostavno za barcelone i bayerna, ne mozete pobjeci do toga...
SN96

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 09 mar 2016, 07:18

LloriS je napisao/la:bihac343@ Ti komentari ne piju vode kako kupujes kartu vec 20 godina, evo recu ti primjer moj, ja sam u zadnjih 5 godina bio na 25-30 gostovanja na kojima je igralo Jedinstvo, cijena tog gostovanja je oko 20-30 KM sve ovisi kolika je udaljenost, ako ti dodam hranu i pice gostovanje izadje oko 40 KM sto je 10 domacih utakmica Jedinstva na kojem ti platis kartu 4KM, puta 30 utakmica pa ti racunaj koliko para sam ja potrosio da bih gledao voljeni klub vani, (a pratim ga zadnjih 20 godina kao i ti). Ti ces reci kako te pare od karata idu u klupsku kasu ali i pare koje ja dajem idu za Jedinstvo, idu za podrsku tom klubu. Ovo nije slucaj samo sa mnom ovakvih ljudi li momaka ako hoces ima u SN jos dosta koji svoje pare daju i zrtvuju sebe i svoje vrijeme da gledaju svoj klub na gostujucim mecevima, tako da ta tvoja prica kako ti kupujes kartu i stavljas sebe u neku bolju poziciju u odnosu na ove momke ne pije vode, tebi svaka cast na tome i da su svi kao ti bilo bi jos bolje ali nisi u puno boljoj situaciji, tj. nisi puno ispred ljudi koji prate Jedinstvo i kod kuce i na gostovanjima.
Drug, ja znam da si jako dugo na ovom forumu i cijenim te zbog toga i većine realnih komentara. Ja nisam niti želim stavljati sebe u bolju poziciju od bilo koga od Vas.. S druge strane i napisao sam da ima Vas 7-8 kojima skidam kapu zbog toga. Ali složićeš se sa mnom da većina ne ide.. Svako sa dovoljno godina i ko je normalan će shvatiti šta sa ja htio pitati sa prvim postom, otišlo se u krivom smjeru zbog Amsterdam@ koji je očito jako mlad i nedokazan, i sam sebe krivim što sam uopšte ušao u raspravu s njim.. Ali da zaključim, Cijenim Silu Nebesku i volim Jedinstvo. Ne znam o čemu se radi, ali pošto se radi o Kovi koji je tu 100 godina pitao sam zašto je igrač kojeg su stavili na zid zbog nemahanja postao šupak, izdajica itd.. i šta bi bilo da je mahnuo u subotu.. Ako su Kovu prekrižili zato pto im nije mahnuo i dalje mi nisu jasni.. Pozdrav

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 mar 2016, 12:09

bihac343 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:bihac343@ Ti komentari ne piju vode kako kupujes kartu vec 20 godina, evo recu ti primjer moj, ja sam u zadnjih 5 godina bio na 25-30 gostovanja na kojima je igralo Jedinstvo, cijena tog gostovanja je oko 20-30 KM sve ovisi kolika je udaljenost, ako ti dodam hranu i pice gostovanje izadje oko 40 KM sto je 10 domacih utakmica Jedinstva na kojem ti platis kartu 4KM, puta 30 utakmica pa ti racunaj koliko para sam ja potrosio da bih gledao voljeni klub vani, (a pratim ga zadnjih 20 godina kao i ti). Ti ces reci kako te pare od karata idu u klupsku kasu ali i pare koje ja dajem idu za Jedinstvo, idu za podrsku tom klubu. Ovo nije slucaj samo sa mnom ovakvih ljudi li momaka ako hoces ima u SN jos dosta koji svoje pare daju i zrtvuju sebe i svoje vrijeme da gledaju svoj klub na gostujucim mecevima, tako da ta tvoja prica kako ti kupujes kartu i stavljas sebe u neku bolju poziciju u odnosu na ove momke ne pije vode, tebi svaka cast na tome i da su svi kao ti bilo bi jos bolje ali nisi u puno boljoj situaciji, tj. nisi puno ispred ljudi koji prate Jedinstvo i kod kuce i na gostovanjima.
Drug, ja znam da si jako dugo na ovom forumu i cijenim te zbog toga i većine realnih komentara. Ja nisam niti želim stavljati sebe u bolju poziciju od bilo koga od Vas.. S druge strane i napisao sam da ima Vas 7-8 kojima skidam kapu zbog toga. Ali složićeš se sa mnom da većina ne ide.. Svako sa dovoljno godina i ko je normalan će shvatiti šta sa ja htio pitati sa prvim postom, otišlo se u krivom smjeru zbog Amsterdam@ koji je očito jako mlad i nedokazan, i sam sebe krivim što sam uopšte ušao u raspravu s njim.. Ali da zaključim, Cijenim Silu Nebesku i volim Jedinstvo. Ne znam o čemu se radi, ali pošto se radi o Kovi koji je tu 100 godina pitao sam zašto je igrač kojeg su stavili na zid zbog nemahanja postao šupak, izdajica itd.. i šta bi bilo da je mahnuo u subotu.. Ako su Kovu prekrižili zato pto im nije mahnuo i dalje mi nisu jasni.. Pozdrav
U tome je fazon recite u cemu je problem ako je zbog mahanja onda bi zapad trebao pljuvati sve i jednog igraca...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2016, 19:05

Da li vi pojedinci kužite da vam momak govori da nije sve u tom mahanju, da je to samo 5% toga i da ima puuno više priče iza toga?
Nisu ga prekrižili zbog toga što nije mahnuo. :facepalm:
Za komentar iznad mog: Svaku tekmu igrači pozdrave gledaoce na zapadu. Ne znam gdje ti sjediš ali tako je.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 09 mar 2016, 22:37

harden je napisao/la:Da li vi pojedinci kužite da vam momak govori da nije sve u tom mahanju, da je to samo 5% toga i da ima puuno više priče iza toga?
Nisu ga prekrižili zbog toga što nije mahnuo. :facepalm:
Za komentar iznad mog: Svaku tekmu igrači pozdrave gledaoce na zapadu. Ne znam gdje ti sjediš ali tako je.
A možda ipak sjedi negdje bliže aut liniji od zapada ;)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 09 mar 2016, 23:01

Svi u Banoviće!!!

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 10 mar 2016, 10:43

Da završimo ovu priču već jednom za sva vremena jer ovaj bihac343 lupa bezveze. Spamaš temu i smaraš ljude, ne radi se o mahanju i pozdravljanju uopšte ovdje, ono se davno trebalo prekrižiti i prije početka priprema. Ovo je samo kap koja je prelila čašu nakon mnogobrojnih ispada pojedinaca, a ti nemoj pričati o nekom ovdje i davati komentare ako nisi upoznat sa situacijom. Imam uvid u sve i znam šta se dašava u i oko kluba bolje nego 80% ljudi koji pričaju priče, nemoj etiketirati nikog, možda sam stariji od tebe i vjeruj mi da sam daleko dokazan više nego što misliš. Opet vam ponavljam da ne pozdravljanje nije razlog prozivanju i križanju uopšte nego mnogo drugih stvari koje nisu za svačije uši, zato ste otišli u krivom smjeru a to dovoljno pokazuje ko ovdje zna neke stvari a ko bi samo želio da zna i ko je radoznao. ;) Dosta je rasprave koja nema smisla, ja se smaram bezveze s ljudima kojima se ne može dokazati nešto jednostavno. Pročitaj postove Hardena i Llorisa i momci su objasnili kako treba !

P.S. Okrenimo se dalekom gostovanju u Banoviće i idemo okinuti "koji" bod !

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 10 mar 2016, 13:00

:bih: Idemo na pobjedu,moramo napraviti seriju dobrih utakmica u nizu i eto nas ak.b. u vrhu tabele... :opaopa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 mar 2016, 19:02

Mozemo i do Premijer lige sa fantastičnom serijom, nek se paze Metalleghe i Zvijezda :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 mar 2016, 14:33

Covjece kakvu mi ekipu mozemo imat od igraca sa kantona.Jakupovic iz Sanskog Mosta sto igra za Rudar strasan igrac,isti tip igraca kao sto je Ani bio prije one povrede mali ce biti zvijer.Posto Rudar ispada da ga je dovesti za iducu sezonu njega i Burazora.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2016, 14:41

Bihac96 je napisao/la:Covjece kakvu mi ekipu mozemo imat od igraca sa kantona.Jakupovic iz Sanskog Mosta sto igra za Rudar strasan igrac,isti tip igraca kao sto je Ani bio prije one povrede mali ce biti zvijer.Posto Rudar ispada da ga je dovesti za iducu sezonu njega i Burazora.
Meni je Burazor igračina... Prava radilica na terenu. I dalje ne kontam zašto ga niko nije zovnuo kad je bio u Bihaću, debili iz uprave.

Edit : Upravo sam sad vidio da je zabio iz penala protiv Sarajeva.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 mar 2016, 14:50

harden je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Covjece kakvu mi ekipu mozemo imat od igraca sa kantona.Jakupovic iz Sanskog Mosta sto igra za Rudar strasan igrac,isti tip igraca kao sto je Ani bio prije one povrede mali ce biti zvijer.Posto Rudar ispada da ga je dovesti za iducu sezonu njega i Burazora.
Meni je Burazor igračina... Prava radilica na terenu. I dalje ne kontam zašto ga niko nije zovnuo kad je bio u Bihaću, debili iz uprave.

Edit : Upravo sam sad vidio da je zabio iz penala protiv Sarajeva.
Prvo izborio penal i onda ga sam izveo.

Meni je bio jedan od drazih i boljih igraca u dresu Jedinstva.Znam da se spominjao ovaj Demir Jakupovic da bi mogao doci kod nas,ali ipak nista nije bilo a decko je igracina.Odbrana Sarajeva ga nikako ne moze zaustavit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 mar 2016, 17:10

Respekt SN! Što se tekme tiče, imali ste dva zicera, oba mašio onaj napadač, prvi put se obruko sam pred golmanom nabi loptu 10 metara od gola, a drugi put sa 6-7 metara opet pored gola. Sudija katastrofa živa.

Još jednom respekt za onih pet momaka, svaka čast!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 mar 2016, 17:38

slika
1947!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 mar 2016, 23:59

Zašto baklje na skoro svakoj utakmici?

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 15 mar 2016, 19:25

tropic je napisao/la:Zašto baklje na skoro svakoj utakmici?
ima se može se :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 1 gost.