Kmeee KmeeeHeraklitMracni je napisao/la:Vidim face prenosi borac - zeljo , a prije su s nama imali suiradnju ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Asli 300-tinjak. Ipak je srijeda.esprit24 je napisao/la:Kolko se nasih ocekuje sutra na tusnju ????
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da ce nasi sutra abd pruziti dobru partiju na tusnju i da cemo postici pogodak sto je najbitnije u ovom trenutku i moja neka prognoza 1-1, iako bih ja volio da ga zabijemo u 85 min ( Benko) . ! Sretno hordama koji idu ja nazalost ne mogu radim i jos jednom sretno nasim igracima nadam se najboljem. 

04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
šta god samo da ne primimo gol, bar jednu tekmu da vidim da znaju čuvat mrežu....Rinuka je napisao/la:Nerijeseno ili minimalan poraz sa postignutim golom bi bio dobar rezultat za nas.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prizivanje Saida za 3, 2, 1... 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
VRATI SE, SAIDE!
Zasto nije otis'o da se slika sa Zebom?
Zar on nije kucni prijatelj s Husicem i veliki fan Slobode.

Zar on nije kucni prijatelj s Husicem i veliki fan Slobode.

Svi nas volU.
Said je izdao lokalni patrijarhat i okrenuo se nama.

Zadnja izmjena: High, dana/u 08 mar 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
SAID BEE lego na 10ku ko kec na desetku
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gleaj stomačne vako ja kad se izvalim pa se majca sprči
Nasa najveća šansa sutra je naša lijeva strana ujedno i naše uglavnom najace oružje,a upravo je to rekao bih Slobodna najveća boljka jel je na beku onaj mali Efendic protiv kojeg bi duo Bekic i Duljevic trebali imati dosta prostora.I kao tako Almira opet vidim sutra u ulozi asistenta.Naravno ne praviti glupe faule na 20 metara od gola jel oni od toga žive,od prekida,što ubacivanja iz istih sšto suteva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sajo jedino zna igrati sa stomakom i guzovima, takav nam i treba 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Pa majka mu stara ako ne bude tv prijenosa sutra......
Taman sutra dolazim s posla u 14h a tekma u 15 i et pomislih super mogu pogledati tekmu..
Al et ipak se nadam da ce nesto ispast do sutra...
Taman sutra dolazim s posla u 14h a tekma u 15 i et pomislih super mogu pogledati tekmu..
Al et ipak se nadam da ce nesto ispast do sutra...

-
- Kontakt:
nisam zadovoljan ovom izjavom Vinseta Tana ,volio bi da neko upita glavne ljude u upravi sta oni misle o ovoj izjavi,odnodno da li je tacno da ce nas klub biti poligon za prodaju igraca

Normalno da je tacno, pa to se ponavlja kako je Tan dosao, ne znam sta tu nije jasno.