Evo ih na ulicama Madrida

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo Stefan Savic?Goalgetter je napisao/la:
Jest, igra momak u Atletico MadridaJohnCleese je napisao/la:Ovo Stefan Savic?Goalgetter je napisao/la:
Kako on pametno gazi kroz kroz karijeru, neka se ugledaju nasi mladi perspektivni igraci na njega (ako je ovo on, a lici)
Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Ja mislio ovo StevanovićRaonffa je napisao/la:Jest, igra momak u Atletico MadridaJohnCleese je napisao/la:Ovo Stefan Savic?Goalgetter je napisao/la:
Kako on pametno gazi kroz kroz karijeru, neka se ugledaju nasi mladi perspektivni igraci na njega (ako je ovo on, a lici)![]()
Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Znaju oni sveGoalgetter je napisao/la:Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Koliko god ja ovih dana iskritikovao Edina zbilja je supacki igracu kojeg inace drzis na klupi reci hajde mi se sad dokazi protiv Reala u Madridu i to kod zaostatka 0:2Alipasino je napisao/la:Cuj igra sutra Sam u napadu.Nece se vidjet i opet klupa.Njega ovaj trener dobro zajebaje.
Joj ovakvi komentari pred utakmicu mogu vrlo lako postati sprdnja nakon utakmiceAlipasino je napisao/la:De ba cuj dokazi se pored Ramosa i Pepeta.Znaci veceras pusa nije se rol dokazo pusa u prvenstu u globalu totalna pusiona OD sezone.Prodace ga na ljeto Turska ili vrh neki srednji Tim Engleske ili Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10 i 23 gosta.