PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2016, 19:45

Besic je napisao/la:slika

Upravu je rigotina bio za tuzlake i upotrebu petroleja.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 08 mar 2016, 19:47

DA, mudro zboris SaltCityAttack, sta sve covjek moze ovdje da procita, nevjerovatno, belaj je sto (predpostavljam) bruku djece, maloljetnika, ovdje tipka i vrijedja ljude bas pogrdnim psovkama, cak spominjuci i familiju, naciju, itd, cudi me da forumska adminstracija se malo vise ne aktivira na ovoj temi bas, ili se obilazi u sirokom luku. Pozdrav svim rega navijacima iz Tuzle!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2016, 19:48

Sarajlija88 je napisao/la:DA, mudro zboris SaltCityAttack, sta sve covjek moze ovdje da procita, nevjerovatno, belaj je sto (predpostavljam) bruku djece, maloljetnika, ovdje tipka i vrijedja ljude bas pogrdnim psovkama, cak spominjuci i familiju, naciju, itd, cudi me da forumska adminstracija se malo vise ne aktivira na ovoj temi bas, ili se obilazi u sirokom luku. Pozdrav svim rega navijacima iz Tuzle!
Ma sta ce ovdje admnistratori. Psihijatar je otvorio temu i ovo je cistiliste. Ko ostane normalan ide za vikend na dopust. :clap: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2016, 20:04

Ne volim da se ponavljam al ovo behind the scenes kompletnog tuzlanskog prezentvovanja
ja mislim da je ovo poznata slika Bugarskog umjetnika Zvonareva kojom ilustruje sex mlade Sarajke i nekog Talijana :?: ispravi me ako grijesim :kafa:
Sloboda Tuzla

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 mar 2016, 20:11

fukaratz je napisao/la:

Ne volim da se ponavljam al ovo behind the scenes kompletnog tuzlanskog prezentvovanja
ja mislim da je ovo poznata slika Bugarskog umjetnika Zvonareva kojom ilustruje sex mlade Sarajke i nekog Talijana :?: ispravi me ako grijesim :kafa:
greška. Ovo je ipak biblijska ilustracija nastanka grada Tuzle
goveđigulašmajka

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 08 mar 2016, 20:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 mar 2016, 20:12

LEGENDO OVOG FORUMA :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 mar 2016, 20:13

@SaltCityAttack samo onako mi prahnu to kako smo prije imali drugacije furke I znalo se granice neke.
Ima dosta nekih stvari koje bi naveo koje su bile bolje prije nego sad.

Garantujem da su prije neki navijaci bili bolji od nekih igraca trenutno sad. Samo se igralo lopte 24/7 ne samo lopte nego svega I svacega vezanog za sport.

Dok sad furka je drugacija, krac ces igrati lopte ili bavit se sportom kad cim se probudis zapalis djozlu.
Cekas kad ce noc ljohnut da se ides zagrijat gajbom jer ako povuces liniju popijes bruku.
Mozda odes u klub I vrtis onaj krug oko ruke dok se kotrljas na mdma pilulama čilulama.
Tako par sedmica I eto ludila I fimova u glavi.
**** te svi nesto zajebani I furke rokanje iz prve ruke, mislim odma na prvu, nista pregovori.
Pucaj prvo pricaj kasnije valjda ce biti jasnije, za objasnit.

Nabijem ovu novu furku na **** , ova djeca trebaju znati od jaceg ima jaci od ludjeg ima ludji :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 mar 2016, 20:14

rigotina je napisao/la:Slobodin podforum bi trebalo proglasiti rezervatom i prijaviti za popis UNESCO-ve nematerijalne baštine kao jedino nalazište orginalnih primata na Zemlji

slika
:kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2016, 20:15

rigotina je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

greška. Ovo je ipak biblijska ilustracija nastanka grada Tuzle
a da, nije Talijan zayebao sam se, Dragan Covic je u pitanju cim bibliju spomenu meni se sjecanje vrati :thumbup:
Sloboda Tuzla

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 20:16

Pregledam opet onu smijuriju od videa zvanu can you bilieve , da mi ja znat ko cita taj tuzlansk.i ba yevote fes
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2016, 20:20

Besic je napisao/la:Pregledam opet onu smijuriju od videa zvanu can you bilieve , da mi ja znat ko cita taj tuzlansk.i ba yevote fes
De ti postavi onu sliku sto kisa pada na Tusnju. :urnebes: :rol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 mar 2016, 20:23

Probisvjet je napisao/la:
Besic je napisao/la:Pregledam opet onu smijuriju od videa zvanu can you bilieve , da mi ja znat ko cita taj tuzlansk.i ba yevote fes
koji kloc, profulao lik i stadion i vrstu padavina :tokralju:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2016, 20:26

Probisvjet je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: to je combetov brat slabo on konta :urnebes: :urnebes: :urnebes: trebao si kasnije slikati kad je opci potop nastao :urnebes: :urnebes: valja im camcem do stadiona :bow:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2016, 20:26

shzna je napisao/la:
rigotina je napisao/la:Slobodin podforum bi trebalo proglasiti rezervatom i prijaviti za popis UNESCO-ve nematerijalne baštine kao jedino nalazište orginalnih primata na Zemlji

slika
:kafa:
Ja ne kontam sto je lik sa slike toliko sporan ovom ljudima na forumu?.. jel to zato jer vecina sjedi na forumu i ne idu na utakmice i ne bodre svoj klub kao ovaj momak u trenutcima kad se Sloboda borila za opstanak ? Kakav god da je mnogo je veci navijac od vecine navijaca na forumu i FB ..ja cisto sumnjam da ima 10 navijaca Zelje i Sarajeva koji su na Jugu ili sjeveru, tako isto i navijaca Slobode koji se blamiraju na ovom forumu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 20:27

Can you bilieve
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 mar 2016, 20:29

Nevezano za sliku, samo sam želio ponoviti konstataciju kolege @rigotina, posebno zbog sinoćnjih bljuvotina tvojih kolega. Ž. :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 08 mar 2016, 20:30

Besic je napisao/la:Can you bilieve
Directed by: Krleža

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 mar 2016, 20:34

Trunko je napisao/la:
Besic je napisao/la:Can you bilieve
Directed by: Krleža
ili je on il' ona greska prirode sloboda72 cim spominje Jesica u kontestu cowboya ,al sve je to ista pogan.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 08 mar 2016, 20:39

MuhamedTM je napisao/la:@SaltCityAttack samo onako mi prahnu to kako smo prije imali drugacije furke I znalo se granice neke.
Ima dosta nekih stvari koje bi naveo koje su bile bolje prije nego sad.

Garantujem da su prije neki navijaci bili bolji od nekih igraca trenutno sad. Samo se igralo lopte 24/7 ne samo lopte nego svega I svacega vezanog za sport.

Dok sad furka je drugacija, krac ces igrati lopte ili bavit se sportom kad cim se probudis zapalis djozlu.
Cekas kad ce noc ljohnut da se ides zagrijat gajbom jer ako povuces liniju popijes bruku.
Mozda odes u klub I vrtis onaj krug oko ruke dok se kotrljas na mdma pilulama čilulama.
Tako par sedmica I eto ludila I fimova u glavi.
**** te svi nesto zajebani I furke rokanje iz prve ruke, mislim odma na prvu, nista pregovori.
Pucaj prvo pricaj kasnije valjda ce biti jasnije, za objasnit.

Nabijem ovu novu furku na **** , ova djeca trebaju znati od jaceg ima jaci od ludjeg ima ludji :bih:
Dobro si opisao sebe klošaru.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.