Ide to u over 4 ili 5 komada. Samo igraj u WWIN-u, zbog crvenog koji se pika kao 2. Premier su svakako cigani sa svojim marginama 5,5-6,5Willy je napisao/la:Što je ovako mala granica na žute kartone na Wolfsburgu?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ide to u over 4 ili 5 komada. Samo igraj u WWIN-u, zbog crvenog koji se pika kao 2. Premier su svakako cigani sa svojim marginama 5,5-6,5Willy je napisao/la:Što je ovako mala granica na žute kartone na Wolfsburgu?
Ne čudi me Wwin, nego je i u Premieru granica 3,5 žuta, a kvota je u Wwin-u 1.55, a u Premieru 1.65.krmpotich je napisao/la:Ide to u over 4 ili 5 komada. Samo igraj u WWIN-u, zbog crvenog koji se pika kao 2. Premier su svakako cigani sa svojim marginama 5,5-6,5Willy je napisao/la:Što je ovako mala granica na žute kartone na Wolfsburgu?
Kao sto kazem, uzvrat je. Cista logika da se potuku, ulog ogromanWilly je napisao/la:
Ne čudi me Wwin, nego je i u Premieru granica 3,5 žuta, a kvota je u Wwin-u 1.55, a u Premieru 1.65.
http://www.soccerway.mobi/&ICID=PL_PL_1 ... ion_id=wwwarelinho je napisao/la:Zna li neko koliko je bilo poluvrijeme ovog meca
Al Faisaly - Naft Al Wasat
Odigrao na premieru da ce biti gol u prvom prije pocetka meca (stajalo da pocinje u 13:30) i ulazio na lajv i nije bio aktivan mec nikako. Sada nadjem na internetu da je domacin dobio 2:1, a zanima me koliko je bilo na poluvremenu ne mogu nigdje da nadjem. Premier proglasio par gubitnim.
E steta. 3 gola u drugom, a nijedan da padne u prvom.SlevinKelevra je napisao/la:http://www.soccerway.mobi/& ... ion_id=wwwarelinho je napisao/la:Zna li neko koliko je bilo poluvrijeme ovog meca
Al Faisaly - Naft Al Wasat
Odigrao na premieru da ce biti gol u prvom prije pocetka meca (stajalo da pocinje u 13:30) i ulazio na lajv i nije bio aktivan mec nikako. Sada nadjem na internetu da je domacin dobio 2:1, a zanima me koliko je bilo na poluvremenu ne mogu nigdje da nadjem. Premier proglasio par gubitnim.
Odlicna kvota na Romu 1.pol. To bi glat trebalo prociBihac96 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da će Roma večeras dobit u Madridu
Glatko ce proc majstore,ulozi svu imovinukrmpotich je napisao/la:Odlicna kvota na Romu 1.pol. To bi glat trebalo prociBihac96 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da će Roma večeras dobit u Madridu
Sigurno je veci value na Romu 2 1.pol kvota oko 6 nego na domace oko 1,604040deuce je napisao/la: Glatko ce proc majstore,ulozi svu imovinu
Ako je veci value,to odmah znaci da ce glat proc. Isto tako je veci value da ce Roma proc,pa necekrmpotich je napisao/la:Sigurno je veci value na Romu 2 1.pol kvota oko 6 nego na domace oko 1,604040deuce je napisao/la: Glatko ce proc majstore,ulozi svu imovinu
Na markicu ko ga yebekrmpotich je napisao/la:Odlicna kvota na Romu 1.pol. To bi glat trebalo prociBihac96 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da će Roma večeras dobit u Madridu
krmpotich je napisao/la:Odlicna kvota na Romu 1.pol. To bi glat trebalo prociBihac96 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da će Roma večeras dobit u Madridu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.