PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Najiskrenije se nadam da je sarajlijama na forumu sve uredu sa rodbinom i njihovim imanjem u Novom Pazaru. Na stranu sva zajebancija, ovo je vec nesto ozbiljno.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 mar 2016, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:

Kako se približi utakmica, tako na površinu izađe "ljubav" fukara i pitara
Yebo među nacionalne tenzije kako to oni upakuju

Zadnja izmjena: narodniheroj, dana/u 08 mar 2016, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
pinoglavi je napisao/la:Najiskrenije se nadam da je sarajlijama na forumu sve uredu sa rodbinom i njihovim imanjem u Novom Pazaru. Na stranu sva zajebancija, ovo je vec nesto ozbiljno.
Obriši nos.Imaš sindrom slinavosti.
Jeste. Hvala na pitanjupinoglavi je napisao/la:Najiskrenije se nadam da je sarajlijama na forumu sve uredu sa rodbinom i njihovim imanjem u Novom Pazaru. Na stranu sva zajebancija, ovo je vec nesto ozbiljno.

Upravu je rigotina bio za tuzlake i upotrebu petroleja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nesto mi to prahnu na pamet, jer sam sad vidio jednog jaru iz Tuzle danas a upozno ga na stojcevcu pored vrela Bosne 1997 kad je doslo 4-5 autobusa kao na školski izlet neki.DoeTz je napisao/la:Ipak nisu bili navijaci i to je vise bilo sprijecavanje nekog glupog incidenta bez povodaMuhamedTM je napisao/la: @doe jesi ti prije par sedmica reko da si spasio fakticki par Manijaka? Neka pijanka nesto tako
Bilo nekih nas Manijaka tamo s Ilidze.
Kad izlaze par njih s 3 šala I jedan dres, prvo smo mislili da su robijasi. Odma se zaletimo (kunem se u sve sto imam) , razrednici I ucitelji pocese paniciti. Sreca jedan od tih s dresom pozno svog rodjaka koji je bio nas glavni poglavica

Vjeruj da smo ih cijeli dan castili i sve kool cak I pili klipače s nama a 7 razred bili. Drugi taj sto je bio kao neki tuzlanski mangup zvao se Hodza-Hodzic prezime zbog toga. Dobar jaran od Ibisevica bio sad zivi u americi ja mislim.
Isto tako je bila I jedna Aida.B imala veliku guzu. Bilo dobrih treba iz Tz.
Nego reko ako ti spasi frku spasio sam I ja, jer me pozno rodjo

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
autohtono bosansko stanovnistvo iz sjeveroistocne Bosne se ne moze nikad sloziti sa posljeratnim "Sarajlijama" koji korijenje vuku iz Sandzaka (Pazar, Prijepolje, Bijelo Polje, Sjenica.....). nismo isti narod jbgnarodniheroj je napisao/la:![]()
Yebo među nacionalne tenzije kako to oni upakuju![]()

Sloboda Tuzla
Tebi ako je rodbina na sigurnom u Foci nema potrebe da ismijavas, cak bi bilo lijepo da si se ti prvi sjetio pitati, ipak ste svi sarajlije.bagrcavi je napisao/la:joj kad minđoglavi počne provaljivati
Kompleks glavnog grada all around
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
jes' to ti ili je neko prno?!fukaratz je napisao/la:autohtono bosansko stanovnistvo iz sjeveroistocne Bosne se ne moze nikad sloziti sa posljeratnim "Sarajlijama" koji korijenje vuku iz Sandzaka (Pazar, Prijepolje, Bijelo Polje, Sjenica.....). nismo isti narod jbgnarodniheroj je napisao/la:![]()
U BiH zive 3 naroda..Vi to niste, zato imate svog predstavnika Sejdica i nek se potrudi malo da i vi dobijete svoja pravafukaratz je napisao/la:autohtono bosansko stanovnistvo iz sjeveroistocne Bosne se ne moze nikad sloziti sa posljeratnim "Sarajlijama" koji korijenje vuku iz Sandzaka (Pazar, Prijepolje, Bijelo Polje, Sjenica.....). nismo isti narod jbgnarodniheroj je napisao/la:![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jes' to sam smislio fazon ili ti je pomogao rodjak iz osnovne?Coromandel je napisao/la: jes' to ti ili je neko prno?!

Daj ba minđoglavi možeš ti to bolje, tanko je ovo fakat...pinoglavi je napisao/la:Tebi ako je rodbina na sigurnom u Foci nema potrebe da ismijavas, cak bi bilo lijepo da si se ti prvi sjetio pitati, ipak ste svi sarajlije.bagrcavi je napisao/la:joj kad minđoglavi počne provaljivati
DRUG NEBI TI PUNCA
hajde nasmijat cemo se radi redapinoglavi je napisao/la:Jes' to sam smislio fazon ili ti je pomogao rodjak iz osnovne?Coromandel je napisao/la: jes' to ti ili je neko prno?!

Sloboda Tuzla
Neki abortus na kontaminiranom pdfu boldira to što je Ješić trenirao Obilić u pm

Kupit će Ažmir svemogući i smisao za humor, ne sekirajte se. 

Možda u tvom NOVOM jeziku nema glagola reći ali kad sam ja išao na SH-HS bilo jeamazon je napisao/la:S kakvim se ja seljacima raspravljamMMM je napisao/la:Pa vjerovatno šta se on popiše a ne da mu ti ili ja reknemo gupane.amazon je napisao/la:
Objasni mi ti glupane sta je onda Sefer ?

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Ma ja sam vise mislio na sleng, nebitno kojoj navijackoj skupini pripadaspinoglavi je napisao/la:Bg furke su tuce unutar jedne navijacke skupineSarajlija88 je napisao/la:pazi ti beogradskih furki, e moj pinoglavi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma kralju tih godina smo mi bili sa Manijacima u odlicnim odnosima.. cak se sjecam da su zajedno sa nama Ganjali siouxe po Sarajevu kad je repla igrala protiv Grcke ..pa onda nikad nije dolazilo do problema kad amo gostovali..jebote oa ja sam znao doci na Jug nas par sa autom ranije i tu cekali dok nam autobus nije dosao iz Tuzle ..sto sad nije moguce svakako ..sve je to trajalo do 2000 ili 2001 godine kad su upravo ta djeca napadnuta na tom izletistu , a jedno djete je bio mali brat od jednog od nasih vodja tad ...prije ba nije kazem to bilo sa nama su Manijaci bili na vasem Jugu u finalu kupa sa Celikom , pa na finalu kupa 1998 protiv Sarajeva , pa su dolazili na dzenaU rahmetli Mustafi Hukicu, pa smo mi bili sa vama kad ste ovdje gostovali protiv Zmaja, pa smo bili u Lukavcu sa vama prptiv Lukavca kad ste im demolirali stadion tih godina, zatim i u Banovicima protiv Buducnosti u onom playoffu..pa jedne godine smo mi na nasoj tribini nasem tadasnjem istoku skupili pare za vasu cetvoricu momaka kojima se pokvarilo auto i mi odvukli auto iza stadiona kod Zonica da se popravi, a oni ostali kod nas i bili na kosarkaskoj utakmici Sloboda Dite i td.poslije su se pojavili ovo **** FB i forumski navijaci i pocela su se djeca raspravljat i sve se to promjeniloMuhamedTM je napisao/la:Nesto mi to prahnu na pamet, jer sam sad vidio jednog jaru iz Tuzle danas a upozno ga na stojcevcu pored vrela Bosne 1997 kad je doslo 4-5 autobusa kao na školski izlet neki.DoeTz je napisao/la:Ipak nisu bili navijaci i to je vise bilo sprijecavanje nekog glupog incidenta bez povodaMuhamedTM je napisao/la: @doe jesi ti prije par sedmica reko da si spasio fakticki par Manijaka? Neka pijanka nesto tako
Bilo nekih nas Manijaka tamo s Ilidze.
Kad izlaze par njih s 3 šala I jedan dres, prvo smo mislili da su robijasi. Odma se zaletimo (kunem se u sve sto imam) , razrednici I ucitelji pocese paniciti. Sreca jedan od tih s dresom pozno svog rodjaka koji je bio nas glavni poglavicaI tako stade budalastina.
Vjeruj da smo ih cijeli dan castili i sve kool cak I pili klipače s nama a 7 razred bili. Drugi taj sto je bio kao neki tuzlanski mangup zvao se Hodza-Hodzic prezime zbog toga. Dobar jaran od Ibisevica bio sad zivi u americi ja mislim.
Isto tako je bila I jedna Aida.B imala veliku guzu. Bilo dobrih treba iz Tz.
Nego reko ako ti spasi frku spasio sam I ja, jer me pozno rodjo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.