Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NoName
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz Bayerna
A realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pusti ba Bilala kreno u osnovnu i znas one furke moji su najbolji da im sutra Feđa Dudić zaigra u Bayernu bio bi najboljiNoName je napisao/la:Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz BayernaA realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
a sto je najgore, ne bi mu bilo mjesta ni na krilu, koja je njegova prorodna pozicija.NoName je napisao/la:Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz BayernaA realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.
Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da
Kao menedžer

Kao menedžer

Monolog je napisao/la:U toj idealnoj momčadi nema Messija i Ronalda, ali tu je Olić. Normalno?Neutral je napisao/la:Uspjesi govore za sebe, i biranje u idealnih momčadi
Schweinsteiger je dobar igrač, ali reći da je najbolji(pa čak i na svojoj poziciji) je glupost godine.
Koliko je Olić postigao golova ove sezone u Ligi prvaka. To je mjerilo. Messi jeste najbolji strijelac bio, no ispali su, i zna se da većina najbolje ekipe dolazi iz finalista. Logika, i to čista. Isto da Mexico osvoji Svjetsko prvenstvo, najbolji igrač bi bio Vela, Guardado neko od njih. Ne gleda se samo domaća liga.

Bastian je svjetska klasa, tehnički potkovan, no nema tu kreativnost kao Xavi ili Iniesta, no zato je defenzivno bolji. Pravi radnik.
za rekonstrukciju grbavice ...
shkembe says :
ja imam strasan prijedlog da s druge strane brda probijemo tunel pa da na jug ulazimo direktno na C sektor aa sta mislite joj kad se arhitekte sastanu hahahahha niko veze nema haha il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo joj to bi bilo inovativno haha
shkembe says :
ja imam strasan prijedlog da s druge strane brda probijemo tunel pa da na jug ulazimo direktno na C sektor aa sta mislite joj kad se arhitekte sastanu hahahahha niko veze nema haha il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo joj to bi bilo inovativno haha
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.
shkembe je napisao/la:bio jednom lijep suncan dan u drzavi koja je propala!u toj drzavi ima jedan stadion!u najljepsem djelu grada koji se zove grbavica!i tako ti svanulo jedno jutro mjesto u obicajnog cvrkuta ptica zaculi su se bageri,kamioni svi se zacudise a ono prave stadion preko noci su nikle cak dvije tribine istocna i zapadna zapadna prima 15 000 gladalaca a istocna 12 000 hiljada gledalaca! tada pocese da grade i jug nakon nekoliko sati nikao je i jug! odjednom se pojavi duga iznad stadiona ali ne bilo kakva duga vec duga plave boje!odjednom zacuh zvoni sat i budi zena harise pozuri na poso ko ce nama hljeba zaradit!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
ajrane nemoj zahebavat prejak mi je komentar!haha1921 je napisao/la:Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.
shkembe je napisao/la:bio jednom lijep suncan dan u drzavi koja je propala!u toj drzavi ima jedan stadion!u najljepsem djelu grada koji se zove grbavica!i tako ti svanulo jedno jutro mjesto u obicajnog cvrkuta ptica zaculi su se bageri,kamioni svi se zacudise a ono prave stadion preko noci su nikle cak dvije tribine istocna i zapadna zapadna prima 15 000 gladalaca a istocna 12 000 hiljada gledalaca! tada pocese da grade i jug nakon nekoliko sati nikao je i jug! odjednom se pojavi duga iznad stadiona ali ne bilo kakva duga vec duga plave boje!odjednom zacuh zvoni sat i budi zena harise pozuri na poso ko ce nama hljeba zaradit!
-
- Kontakt:
daj bolan, pravi komentar1921 je napisao/la:Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
RESPEKTIVA :
Huliganizam dio nas , takva nam je država i toga će uvijek biti dok se ne donesu neki zakoni o tome ..
a za stolice svaka grupa želi nanijet štetu drugom i to je normalno
Huliganizam dio nas , takva nam je država i toga će uvijek biti dok se ne donesu neki zakoni o tome ..
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- majestic24
- Kontakt:
Ahmed S. dao komentar za Asmira BegovicaNije on kriv za golove,pa nije on PIPLICa da skida nemoguce i prima moguce
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Danas je slaba konkurencija, jer je malo postova...ali evo
newbie je napisao/la:Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- -Paja
- Kontakt:
Strucnjak nije ti ovo FM. Drzi se ti vanjske politike fudbal nije za takve kvazi strucnjake! Prasac je poluigrac za takve nema mjesta u Hull Cityu.Neutral je napisao/la:Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da![]()
Kao menedžer
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Strucnjak nije ti ovo FM. Drzi se ti vanjske politike fudbal nije za takve kvazi strucnjake! Prasac je poluigrac za takve nema mjesta u Hull Cityu.Neutral je napisao/la:Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da![]()
Kao menedžer
Da, stručnjak za tebe u svakom pogledu sportskoga znanja.

Sit down kiddo.

- -Paja
- Kontakt:
Da, ti si strucnjak sa crticom prema goreNeutral je napisao/la:-Paja je napisao/la:Strucnjak nije ti ovo FM. Drzi se ti vanjske politike fudbal nije za takve kvazi strucnjake! Prasac je poluigrac za takve nema mjesta u Hull Cityu.Neutral je napisao/la:Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da![]()
Kao menedžer
Da, stručnjak za tebe u svakom pogledu sportskoga znanja.![]()
Sit down kiddo.

Dio Arsenala
Da, of course, nisi ni gledao kasnije pojašnjenje toga posta, ali pošto imam vremena evo ti patkice.

Neutral je napisao/la:Monolog je napisao/la:U toj idealnoj momčadi nema Messija i Ronalda, ali tu je Olić. Normalno?Neutral je napisao/la:Uspjesi govore za sebe, i biranje u idealnih momčadi
Schweinsteiger je dobar igrač, ali reći da je najbolji(pa čak i na svojoj poziciji) je glupost godine.
Koliko je Olić postigao golova ove sezone u Ligi prvaka. To je mjerilo. Messi jeste najbolji strijelac bio, no ispali su, i zna se da većina najbolje ekipe dolazi iz finalista. Logika, i to čista. Isto da Mexico osvoji Svjetsko prvenstvo, najbolji igrač bi bio Vela, Guardado neko od njih. Ne gleda se samo domaća liga.![]()
Bastian je svjetska klasa, tehnički potkovan, no nema tu kreativnost kao Xavi ili Iniesta, no zato je defenzivno bolji. Pravi radnik.

ovo je fakat za ove temeLudLo je napisao/la:RESPEKTIVA :

- -Paja
- Kontakt:
Kakvo je to pojasnjenje? To je samo tvoje subjektivno misljenje o jednom prosjecnom bundesligaskom igracu.
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Kakvo je to pojasnjenje? To je samo tvoje subjektivno misljenje o jednom prosjecnom bundesligaskom igracu.
Evo jedan u nizu najsmješnijih postova na forumu

Subjektivno, da, da

hahahaha
Da se razumijemo nije on bas prosjecan za Bundesligu
al nije bas ni dobar toliko
A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu
Da se razumijemo nije on bas prosjecan za Bundesligu
al nije bas ni dobar toliko
A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.