FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 08 mar 2016, 16:29

Samire ako citas ovo (ja licno smatram da nisi za prvi 11) al ako budes igro od pocetka ili ulazio sa klupe imas podrsku od mene licno. Vidim da ima jos par momaka ovde koji su uz tebe vjerovatno jos dosta raje (sve vise posle pistolja) koja te podrzava i TREBA te podrzavat. Ti samo treniraj i neslusaj sta ti govore sa trbina. I daj 100 % sto znas i mozes

HZ pozivam da sledecu utakmicu u tuzli daju podrsku igracu SARAJEVA ne zato sto je djete nase ne zato sto je zasluzio nego radi SARAJEVA.

Kritikovat pileci sut, ne trcanje sebicnos,nepotrebno driblanje, odbijanje od igraca je ok, al **** sve od do pri izlasku na teren je nenormalno. Nekontam poentu ako navijas za FK SARAJEVO kako mozes nekom igracu svog kluba kojeg volis psovat a nije ni pocela utakmica. To je mrznja ljubomora neki tipova ili ubacen element. Ako niste zadovoljni da on bude u prvi 11 zalite se jesicu psuj te njemu, nije njega samir natjero da igra i sam je Jesic izjavio da on iskljucivo bir ko igra .

Cezar,rejz,rustem,barba,deni, samir svi ovi igraci trebaju da poprave igre za bar 10-15% a imam osjecaj kad bi se to desilo da bi projekat bio naj bolji igrac FK SARAJEVA.

radovac SAMIR ale ale,

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2016, 16:30

a jeste se uhavatili Kramara :rol: :rol: :crazy: frajer odigrao 2 minuta zvanicno u FKS

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 08 mar 2016, 16:38

bordobijeli je napisao/la:nije izravno vezano za FKS al prrocita crvena zvezda iduce godine budzet 22 miliona :crazy: :crazy: :crazy: a vrlo je upitno da li ce uci u grupne faze . a i mi kao ocekujemo takav iskorak :damn: :damn:
Nije to garant da ćeš ući u grupnu fazu,mi smo sa šest puta manjim od sad buđentom bili 3 puta na pragu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 mar 2016, 16:45

bordobijeli je napisao/la:a jeste se uhavatili Kramara :rol: :rol: :crazy: frajer odigrao 2 minuta zvanicno u FKS
Pod sumnjivim okolnostima je zadovoljio struku na 'probi' i to smeta raji, a pritome će uzimati minute pojedincima koji su ih zaslužili, sve su prilike. Bili bi svi sretni kad bi on izdominir'o, mada nisam neki optimista.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2016, 16:46

RN87 je napisao/la:Bice sutra padova u nesvjest na tribinama kad Tuzlaci vide emancipovanog gradjanina to je za njih kao da vide vanzemaljca
:o :urnebes: :mrgreen: bjezi ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 mar 2016, 16:50

Kramar je dosao kao prinova...i nezz sto ga se toliko uzima na noz? Pa valjda je do Uprave, trenera, Bulica, jer su ga oni doveli, a on tu nista nije kriv. Ako bude los, lako je popljuvati, ali de ne serite odmah :mrgreen:
Sutra opet patnja ako ne zaigra osigurac na sredini, jer ce se Reis bezze trositi na obje strane..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 08 mar 2016, 16:52

Famozne grupe su tako blizu a tako daleko, moze se uci uz malo kvaliteta, puno zelje i malo srece a mozes uloziti silne pare i da nikad ne uđes.
Mi smo par puta bili na pragu i nije nam puno falilo a imali smo skroman budzet za evropske standarde ili ga nismo nikako ni imali tako da ne treba od tog praviti sveto slovo ali se i ne zanositi da je lako nego sutiti raditi i za pocetak poceti dominirati nad ekipama kao travnik, mladost, slavija...
Nego sta je sa prenosom iz tuzle
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 mar 2016, 16:57

Stefane Bulicu, pusis mi ****. Prepoznat ces se. :D
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 mar 2016, 16:59

pitanje za ss.ba, kad je vec izvjesno da niko nece prenositi sutrasnju utakmicu, ima li mogucnosti, kako tehnicke tako i zakonske da vi sutra radite prijenos ?
Pyro is not a crime !

High

Post Postao/la High » 08 mar 2016, 17:01

[youtube][/youtube]

Ma sve i evnuh da si
Bekić će incestom da časti
:opaopa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vBOSTers19
Kontakt:

Post Postao/la vBOSTers19 » 08 mar 2016, 17:39

Svi znamo da je Radovac medju najvecim talentima FKS poslije rata..Momak ima 19 godina a vec skupio blizu 100-tinu nastupa..
Da smo imalo pametni, trebao bi sjever povesti skandiranje Radovac Samir,u znak podrske momku..Mogu misliti momak ima veliku negativnu tremu i vidimo da mu pritisak sa tribina nikako ne lezii...Zato svi znamo,da ako bi mu dali podrsku,momak bi bar 50% imao tacnije pasove..A ne na svaki dodir,,aajjj ujjj,pa onda slijedi serija psovki....Uradio je los potez sa onim pisanjem na fb,al sta ces,jos je on balavac... :) :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 mar 2016, 17:51

Ima li gdje prenos tekme sutra :?: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 mar 2016, 17:55

RedEvil je napisao/la:Ima li gdje prenos tekme sutra :?: :thumbup:
Ne

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 08 mar 2016, 17:59

vBOSTers19 je napisao/la:Svi znamo da je Radovac medju najvecim talentima FKS poslije rata..Momak ima 19 godina a vec skupio blizu 100-tinu nastupa..
Da smo imalo pametni, trebao bi sjever povesti skandiranje Radovac Samir,u znak podrske momku..Mogu misliti momak ima veliku negativnu tremu i vidimo da mu pritisak sa tribina nikako ne lezii...Zato svi znamo,da ako bi mu dali podrsku,momak bi bar 50% imao tacnije pasove..A ne na svaki dodir,,aajjj ujjj,pa onda slijedi serija psovki....Uradio je los potez sa onim pisanjem na fb,al sta ces,jos je on balavac... :) :D
Zašto se prebacuje na sjever? Tokom utakmice sa sjevera sigurno nikakav komentar nece cuti, jer se na sjeveru navija. Istok je ''zadužen'' za ta prozivanja, psovke i pljuvanja.
Das Ist Walter

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 08 mar 2016, 18:02

Nadati se da će se večeras sta dogovoriti u zadnji čas.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 mar 2016, 18:05

Majkl je napisao/la:
Nadati se da će se večeras sta dogovoriti u zadnji čas.
Ja bi volio al tesko,neatraktivan termin u p.m :?: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 mar 2016, 18:06

Ehh kad bi se mogli dogovoriti pa u narednim utakmicama mu dati podrsku kako god igrao.
Samo Sarajevo

High

Post Postao/la High » 08 mar 2016, 18:06

Ima li igdje snimak utakmice protiv Slobode, kad uzesmo titulu, ali da je HD?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 mar 2016, 18:09

Face prenosi kone :facepalm:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 08 mar 2016, 18:13

Šteta sto sutra necu nikako moc pratit tekmu ni rezultat ni nista al nadam se kad na kraju pogledam da ce bit sve ok , kako ste vi burazeri optimisticni jel mozemo mi to dobit ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, mosarajvosa83 i 30 gostiju.