[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tu su ameri i vecina njihovi produkcija najgori, jedinu seriju u vezi ovoga njihovu sto trpim i redovno gledam je NCIS, tu se svak isto tretira bio arap, zidov ili amerNeutral je napisao/la: Nego, jesu ovi filmovi dosadili. Uvijek Arapi teroristi. Sada gledam neki film, kaže ovaj jedan , odakle 8 zločinaca zajedno, kaže drugi, ne znam ni ja, kada se svaki drugi zove Muhamed.![]()
Prije Nijemci ili ti Nacisti bili glavni krivci uvijek sada teroristi ili Arapi. Puka slučajnost zar ne
Ako volis britansku komediju,odgledaj Black Books.Prava britanska komedija,smijeh do suza.steve-o je napisao/la:licno mi nisu ameri jaki sto se tice komedije, tu preferiram britance
sikirica je napisao/la:Ima li iko na ovom forumu da je iz Visokog,Mostra,Hlapcevica.
Svugdje nas imasikirica je napisao/la:Ima li iko na ovom forumu da je iz Visokog,Mostra,Hlapcevica.
Ovaj nick sam koristio kao pasword na igrici World of warcraft...pa sam sada na brzinu se prijavio i sjetio se tog nicka...NoName je napisao/la:Svugdje nas imasikirica je napisao/la:Ima li iko na ovom forumu da je iz Visokog,Mostra,Hlapcevica.I kad misle da nas nema mi smo tu
I odakle ti taj nick? Ja sam u mom selu, odakle mi je porijeklo, imao jednog komšiju koga smo zvali sikirica jer je zveknuo komšiju sjekirom po glavi
Pa : a) smijesno je b) zaista drze poprilican monopol trenutacno sto se tice organiziranog terorizma i c) pa pogledas britanski kakav film i vec imas obrnut slucaj, ili brojne serije gdje su protagonisti zidovi pa je cijeli sustav koncipiran na zajebanciji, pa aktualna je serija sad, zaboravih ime, americka produkcija, gdje se u epki al jazeera siri na ostala trzista, i traze americkog glumca da glumi jedinog zidova u zgradi nastanjenoj muslimanima, bio bi sitcom imena ''Ah, that darn Jew''.Neutral je napisao/la:Lud do bola.
Nego, jesu ovi filmovi dosadili. Uvijek Arapi teroristi. Sada gledam neki film, kaže ovaj jedan , odakle 8 zločinaca zajedno, kaže drugi, ne znam ni ja, kada se svaki drugi zove Muhamed.![]()
Prije Nijemci ili ti Nacisti bili glavni krivci uvijek sada teroristi ili Arapi. Puka slučajnost zar ne
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaStella i 272 gosta.