RN87 je napisao/la:Bice sutra padova u nesvjest na tribinama kad Tuzlaci vide emancipovanog gradjanina to je za njih kao da vide vanzemaljca
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evo naših hordi velikih čaršijanera i ultrasa. Veći broj šabana na jednoj slici nisam vidio

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Rus ima više gostovanja nego ti postova na forumu, a tu vidim i uvijek vjernu ekipu iz Maglaja. Definiraj nam to šaban.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pinoglavi je napisao/la:highHigh je napisao/la:Definiraj nam to šaban.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ti kandžijao family.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
On i ruspinoglavi je napisao/la:highHigh je napisao/la:Definiraj nam to šaban.
Već sam napisao da si šaban, ne moraš se još dokazivati.High je napisao/la:Ti kandžijao family.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako ces se ljutit, mi odosmoHigh je napisao/la:Ti kandžijao family.

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Edina, niko se na tebe ne ljuti. Dobar si ti, ali ovi evnusi zaslužuju dobre vaspitne.
De izvinite se covjeku cccDoeTz je napisao/la:Ako ces se ljutit, mi odosmoHigh je napisao/la:Ti kandžijao family.
'ta će jado nacionalistički. Pokušava ispasti smiješan ali mu šabanluk ne da.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja da sam dobar ne bi bio na ovoj temi 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nabiješ li se kad na petokraku?pinoglavi je napisao/la:'ta će jado nacionalistički. Pokušava ispasti smiješan ali mu šabanluk ne da.

De on je meni presmiješan, malo sam ljudi sreo s ovolikom dozom smisla za humor. @High de još makar malo nas nasmijavaj!pinoglavi je napisao/la:'ta će jado nacionalistički. Pokušava ispasti smiješan ali mu šabanluk ne da.
Ti se razumiješ u eterični humor kao @pinoglavi u vlastiti autizam. Ali čuj de, de, de. Koji džiberi. 

Bojao bih se da je finale kupa da li bi gospoda iz Tuzle izvizdala nasu himnu?High je napisao/la:Nabiješ li se kad na petokraku?pinoglavi je napisao/la:'ta će jado nacionalistički. Pokušava ispasti smiješan ali mu šabanluk ne da.Kad evnusi talambasaju o šabanima.
Simpatizeri Srbije i psovači glavnog grada.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pazi ti hipokritije, brate slatki.
Drugi im šabani, nacionalisti, a oni ne dišu zbog onanije na čitav glavni grad.
Što vas muftija Kurt ne vaspita. 
Kmečavi evnusi:

Ili: Zbog palestinske zastave incident navijača i policije - Navijačka skupina Fukare iz Tuzle pokušala skinuti zastavu države Izrael na košarkaškoj utakmici između reprezentacije BiH i Islanda
A nacionalizam, toleriranje drugih? Šta bi od ljevičarske pravde?
Kakav cirkus i autizam evnuha.
Dođem poslije da vas još malo iskandžijam.

Kmečavi evnusi:

Ili: Zbog palestinske zastave incident navijača i policije - Navijačka skupina Fukare iz Tuzle pokušala skinuti zastavu države Izrael na košarkaškoj utakmici između reprezentacije BiH i Islanda

A nacionalizam, toleriranje drugih? Šta bi od ljevičarske pravde?

Kakav cirkus i autizam evnuha.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta ovaj debil gore poredi, nevjerovatno.

-
- Kontakt:
pazi ti beogradskih furki, e moj pinoglavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.