Gledaj dresova. Podsjeca me na nase premijerligase.Virtu4l je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gledaj dresova. Podsjeca me na nase premijerligase.Virtu4l je napisao/la:
Jaka mu konkurencija.NoName je napisao/la:Ma sve je relativno, tebi Hasaga dobar jer mu je konkurencija Begharishp je napisao/la:Mah,malo sam vise skepticanNoName je napisao/la:Sretno Ermine, sigurno je ovo jedan veliki korak naprijed u karijeri. Ja se nadam da ćeš za 1-2 godine zaigrati i u nekoj od liga petice ali je za sada najbitnije da si se napokon maknuo sa Šubićevca.![]()
I Hasagic je odlican golman sto je i urepci dokazao.Pa dalje od BB-a ne moze da si pita djilitusa.
Nadarevic isto u repci nije tutkun i to je dokazao ali eskishehir -spor je balcak.
xNoName je napisao/la:Sretno Ermine, sigurno je ovo jedan veliki korak naprijed u karijeri. Ja se nadam da ćeš za 1-2 godine zaigrati i u nekoj od liga petice ali je za sada najbitnije da si se napokon maknuo sa Šubićevca.
SemPer_fi je napisao/la:On je u pravom smisli rijeci covjek mom drugu donio kopacke nije imao u cemu trenirat kostaju oko 600eu , pravi covjek ima karakter da su svi ovakvi....i naravno za koju godinu ide u BL
Slazem se! Ermin ima priliku igrati u mnogo jacoj ligi od Hrvatske i sigurno ce mu ovo biti veliki iskorak u karijeri! nadam se da ce jos napredovati i da cmeo ga za dvije godine gledati u jednom u najboljih Turskih klubova! Sretno!Elddar je napisao/la:Ovo je svakako korak naprijed u karijeri. Bravo Zeki.
S kim je pozdravljao dok je igrao u Iskri pozz se i sad nimalo se nije promjenio , i istina je da radi punooo dobrih stvari posebno za djecu koja treniraju uvijek je spreman pomoci...Neutral je napisao/la:SemPer_fi je napisao/la:On je u pravom smisli rijeci covjek mom drugu donio kopacke nije imao u cemu trenirat kostaju oko 600eu , pravi covjek ima karakter da su svi ovakvi....i naravno za koju godinu ide u BL
Čuo sam i ja dosta dobrih stvari o njemu od drugova iz Bugojna. Pomaže gdje stigne, zato mi je posebno drag.
u ebote dobre svlacionice, moglo bi se i ziviti ondjebosnas_ je napisao/la:http://www.genclerbirligi.org.tr/images ... _img08.jpg
http://www.genclerbirligi.org.tr/images ... _img09.jpg
http://www.genclerbirligi.org.tr/images ... _img10.jpg
evo neke od slika njihovog stadiona koji se nalazi u sredistu Ankare,kapaciteta 20 000 mjesta...Lijep stadion nema sta!..Zec ce imati sve neophodne uslove za napredak u karijeri,to je najbitnije,ostalo je do njega..
Svlacionice:
http://www.genclerbirligi.org.tr/images ... _img11.jpg
Ne budi smijesanJaydoo82 je napisao/la:Nek je sa srecom, al da sam ja on, nebi nikada otisao u Tursku/Grcku/Rusiju.. u tim ligama se karijera zavrsava a ne pocinje...
a vase misljene je spunja prica...
Stvarno si smjesan ! Zec je napravio odlican potez odlaskom u Tursku gdje ce imati odlicne uslove za napredovanje u karijeri! sad je sve do njega..Jaydoo82 je napisao/la:Nek je sa srecom, al da sam ja on, nebi nikada otisao u Tursku/Grcku/Rusiju.. u tim ligama se karijera zavrsava a ne pocinje...
kakve odlicne uslove..daj bolan..mogao otici u bundesligu a on otisao za lovom..k_c je napisao/la:Stvarno si smjesan ! Zec je napravio odlican potez odlaskom u Tursku gdje ce imati odlicne uslove za napredovanje u karijeri! sad je sve do njega..Jaydoo82 je napisao/la:Nek je sa srecom, al da sam ja on, nebi nikada otisao u Tursku/Grcku/Rusiju.. u tim ligama se karijera zavrsava a ne pocinje...
NIje bilo konkretnih ponuda....nece citav zivot ostat u Sibeniku i cekati ponudu iz BL,bolje ovako a otici ce on sigurno kad tad u BL ...Amar Dzeko je napisao/la:kakve odlicne uslove..daj bolan..mogao otici u bundesligu a on otisao za lovom..k_c je napisao/la:Stvarno si smjesan ! Zec je napravio odlican potez odlaskom u Tursku gdje ce imati odlicne uslove za napredovanje u karijeri! sad je sve do njega..Jaydoo82 je napisao/la:Nek je sa srecom, al da sam ja on, nebi nikada otisao u Tursku/Grcku/Rusiju.. u tim ligama se karijera zavrsava a ne pocinje...