Subotnjim gostovanjem u Banjoj Luci Zrinjski nastavlja borbu za svoj drugi naslov prvaka, a prvi je osvojio u sezoni 2004./2005.
Svi se sjećaju da je na klupi mostarskog kluba tada sjedio Franjo Džidić, a zauvijek će ostati zapisana imena 26 igrača koja su dala svoj doprinos u osvajanju tog naslova prvaka.
Trinaest igrača (Romeo Mitrović, Velimir Vidić, Ricardo Costa, Ivica Džidić, Nusret Muslimović, Semjon Milošević, Josip Papić, Sulejman Smajić, Dušan Kerkez, Zajko Zeba, Davor Landeka, Zoran Rajović, Mislav Karoglan) upisalo je dvadeset i više nastupa, a nemalu ulogu imao je i Ivan Milas koji je u prvom dijelu sezone postigao šest pogodaka
Nešto veću minutažu od ostalih imali su Alvin Karadža, Predrag Šimić i Paul Matas, dok se Nikola Marić, Pero Stojkić, Mario Ćosić, Ronald Miočić, Anes Čardaklija, Boris Marić, Krešimir Kordić, Miljan Pecelj i Admir Joldić nisu naigrali. Od nabrojanih 26 igrača, u momčadi Dragana Jovića danas je samo Kordić koji ove sezone ima puno važniju ulogu.
Naime, zbog kasnog raskida ugovora sa Zadrom ovaj napadač je prije četiri godine pravo nastupa stekao tek u proljetnom dijelu sezone, ali je zbog neugodne ozljede upisao samo tri nastupa – protiv Travnika (5:0), Posušja (5:0) kada je postigao jedini pogodak te Žepča (1:2).
- Ozljeda me spriječila da u proljetnom dijelu sezone odigram više utakmica, a iako moj doprinos nije bio velik, drago mi je što sam bio dio one momčadi. Ove sezone imam puno značajniju ulogu u momčadi i zbog toga mi je jako stalo da osvojimo naslov prvaka, kaže Kordić koji je u prvom dijelu sezone minutažu skupljao u svih petnaest utakmica u kojima je postigao šest pogodaka.
Dok će Dragan Jović u nastavku prvenstva tražiti svoj prvi naslov prvaka, njegova dva asistenta, Dragan Perić i Josip Škaro, bili su članovi stručnog stožera na čijem je čelu bio Franjo Džidić. Igor Melher osvojio je naslov prvaka sa Širokim Brijegom 2004., dok je Igor Musa 2001. bio prvak Hrvatske s Hajdukom.