Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Pjanic Besic Cimi 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jesmo ga uvalili PAOK-u. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
high/ kome sam ga ja sve uvaljivao pa se ne hvalim . nemoj da provociras a znam i zbog koga to radis .
kakav si ti lik
jesi li zadovoljan

Samo da šarnem da sam imao zadovoljstvo gledati uživo ovog momka kako igra. Meni najbolji PL BiH igrač prošle godine.
Samo se nadam da će iz PAOK-a otići što prije i to ne zbog kluba već lige koja je skandalozna.
Npr, sinoćnja utakmica završi ovako:
Samo se nadam da će iz PAOK-a otići što prije i to ne zbog kluba već lige koja je skandalozna.
Slično je doživio u Bosni i Hercegovini.Septerra je napisao/la:Samo da šarnem da sam imao zadovoljstvo gledati uživo ovog momka kako igra. Meni najbolji PL BiH igrač prošle godine.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Je li imao Paok nekih jacih transfera u lige petice zadnjih godina?
Najbolje je prosao Vierinha u Wolfsburg. Pored njega, u zadnje 3-4 sezone:SlevinKelevra je napisao/la:Je li imao Paok nekih jacih transfera u lige petice zadnjih godina?
Vivian-Guingamp
Stafylidis- Bayer Leverkusen
Rat-Rayo Vallecano
Lucas- Deportivo
I.Lopez- Celta
Malezas-Fortuna D.
Solidno jr i Kresic u Lokomotiv Moskvu i Natcho u CSKA Moskvu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Odlicno. Plasio sam se da nisu jedan od onih klubova kojima su jedini klijenti tipa Kuban ili Trabzonspor 

Danas nije uopste u kombinacijama za mec, zna li neko sta je u pitanju, povreda ili kartoni?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mislim da je nakupio kartona, bilo je nesto govora oko toga, a i zna cesto pozutiti. Takva mu pozicija.
Popusili su 2:1 kod predzadnjeg na tabeli, no Cimi no party.
Popusili su 2:1 kod predzadnjeg na tabeli, no Cimi no party.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Skupio 3 kartona zato nije igr'o.
Ipak povreda, sest sedmica pauze. **** ti baksuzluk.
E vala su ga preforsirali, izlazio iz igre nije kako se oporavio.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
@Lakoste je u očaju. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Cimi demantovao da je teze povrijedjen, bice spreman za repku.
Mediji opet poceli lupati kao i obicno.
Mediji opet poceli lupati kao i obicno.
Ko je novinar koji je objavio da je 6 sedmica out?
Neka ga je stid i sram.
Neka ga je stid i sram.
High je napisao/la:@Lakoste je u očaju.
Lakoste je napisao/la:Ko je novinar koji je objavio da je 6 sedmica out?
Neka ga je stid i sram.

Usput, ozbiljnosti radi, drago mi je da se isprofilirao u jednog od standardnih igrača Paoka, i nadam se da će takve partije pružati i u budućnosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Uh dobro je ako je istina da nije teze povrijedjen i da ce biti spreman za reprezentativne akcije...
Ove dvije utakmice jedva iscekujem najvise zbog njega, da vidim kako ce djelovati zajedno s Besicem i Pjanicem, ocekujem da ce ovaj trio dati jednu novu, modernu dimenziju nasem veznom redu ispunjenu brzinom, pokretljivoscu, tehnikom, nadasve inteligencijom...itd.
Kad sam cuo da je povrijedjen bilo mi je svejedno za ove prijateljske, ne moram ih ni gledati
Ove dvije utakmice jedva iscekujem najvise zbog njega, da vidim kako ce djelovati zajedno s Besicem i Pjanicem, ocekujem da ce ovaj trio dati jednu novu, modernu dimenziju nasem veznom redu ispunjenu brzinom, pokretljivoscu, tehnikom, nadasve inteligencijom...itd.
Kad sam cuo da je povrijedjen bilo mi je svejedno za ove prijateljske, ne moram ih ni gledati

Trenutno korisnika/ca: kakarut, legendarnadruga, ovisnik, Rimes87 i 58 gostiju.