WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
Nije, sa nekim drugim likom...
sa obojicom? 
finale kvitova-radvanska. nadao sam se meče kvitova-muguruza, to bih čak i pogledao, ovako ću to preskočiti, kad vidim radvansku i njenu igru nemam napretka dok ne pogledam slike sabatini na internetu

finale kvitova-radvanska. nadao sam se meče kvitova-muguruza, to bih čak i pogledao, ovako ću to preskočiti, kad vidim radvansku i njenu igru nemam napretka dok ne pogledam slike sabatini na internetu

e yebi ga nije mačka da može biti sa dvojicom trudna.jestamaji je napisao/la:sa obojicom?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam gleda li mozda neko Pliskova-Errani,ali kako Cehinja udara ovo je nevjerovatno. 6-0 prvi set. Za 23 minute je poderala Talijanku. Kakvi winneri,odavno nisam vidio da zensko ovako udara u tenisu. Svaka cast 

Onaj Francuz ulazio u nju ?DANTES je napisao/la:opa. s onim nazovi treneromshminka je napisao/la:Kažu da je trudna Serena...
to je bila priča. tačnije skandal.Belmin6 je napisao/la:Onaj Francuz ulazio u nju ?DANTES je napisao/la:opa. s onim nazovi treneromshminka je napisao/la:Kažu da je trudna Serena...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šarapova zakazala za sutra pres konferenciju .... izgleda da se povlači
Nije valjda trudna, ja sam mislio da ona to uopšte ne može biti (dead frog story ....
) ...... vidjećemo

Nije valjda trudna, ja sam mislio da ona to uopšte ne može biti (dead frog story ....

OK, nije trudna nego dopingovana
nije ni neko iznenađenje, pričalo se već o njenoj mišićnoj masi ....

nije ni neko iznenađenje, pričalo se već o njenoj mišićnoj masi ....

svašta. ni dopingovana nije mogla dobiti serenu. odmah mijenjaj dilera.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma od 2006 koristila istu supstancu , postala od 2016 zabranjena.Niko nije obracao paznju (mislim na doktore i citav staff)i prc.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma znam i pitam se kako možeš biti tako glup da ne pročitaš listu zabranjenih supstanci koja ti je dostavljena?!?!Raul_64 je napisao/la:Ma od 2006 koristila istu supstancu , postala od 2016 zabranjena.Niko nije obracao paznju (mislim na doktore i citav staff)i prc.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa jest , samo sto vjerovatno ona nije trebala biti ta osoba koja ce pregledati listu(vec doktori? i ostali koji vrse tretmane).DANTES je napisao/la:ma znam i pitam se kako možeš biti tako glup da ne pročitaš listu zabranjenih supstanci koja ti je dostavljena?!?!Raul_64 je napisao/la:Ma od 2006 koristila istu supstancu , postala od 2016 zabranjena.Niko nije obracao paznju (mislim na doktore i citav staff)i prc.
Nije nikog zeljela prozvat pa rece da je do nje sve.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Raul ma ovo sve priča da bi dobila manju kaznu. apsurdno je da oni koji priznaju dobijaju manje kazne. nekako nije fer, bar po meni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je nešto koristila dugi niz godina i sad više nije legalno normalno je da nećeš to provjeravat. A i svakako to nije njen zadatak. Ona ima stručni tim koji je trebao biti s tim upoznat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
WTA Tour
Godina bar joj je neminovna pa kako god. 
Generalno se mora dosta toga promijeniti u vezi s doping kontrolama, puno prostora ima za malverzacije s obje strane. Nekome karijera moze otici zbog ovih stvari. Nije prvi put da pogrijese, nedavno Mirko Filipovic. Ali priznala je, vidjet cemo imaju li sluha za "opravdanje" ili ide kao Troicki.

Generalno se mora dosta toga promijeniti u vezi s doping kontrolama, puno prostora ima za malverzacije s obje strane. Nekome karijera moze otici zbog ovih stvari. Nije prvi put da pogrijese, nedavno Mirko Filipovic. Ali priznala je, vidjet cemo imaju li sluha za "opravdanje" ili ide kao Troicki.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ma nevina marija ko janjašce ....
....čekaj, pobrkao sam, frigidna, ne nevina, znao sam da ima tu nešto ....

....čekaj, pobrkao sam, frigidna, ne nevina, znao sam da ima tu nešto ....

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sad ima vremena da odradi koji ozbiljniji photoshooting 

evo ga dan za danom stižu vijesti o raznoraznim rusima koji su pozitivni na meldonium .... svi ko i Šarapova "uzimaju isti godinama jer imaju šum na srcu"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.