FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 18:47

boccaccio je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Sime ce vjerovatno ostati pod malo izmjenjenim okolnostima nego sto su do sad bile sto se tice njegovog ugovora!
To je dobra vijest,ima on godina,a ima i solidnu zaradu od ranije,on je jedan od rijetkih koji je u svakom klubu u kojem je bio uzeo lovu,odnosno niko mu nije ostajao kratak,a imao je i solidne ugovore vani...treba nam jedan takav mangup kojeg publika voli,neka se mota oko tima ili u timu,mislim da njemu ne treba vise da se ganja negdje vani po kipru ili nekim bezveznim ekipama za nesto vise love...on je svoje zaradio,nisu milioni,ali sasvim je dovoljno za jednu "nasu" igracku karijeru...kasnije ce biti mozda neki trener ili ce otvoriti kafic i to je to :mrgreen: ...
Mislim da ce otvoriti kafic :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 07 jun 2010, 19:08

ja bih iskoristio ovu dosadu da napisem po koju rijec o ucinku nasih fudbalera ove sezone kako sam ja to vidio :mrgreen:

SEHIC - na jesen me je nervirao dosta kao i vecinu , ali eto igrao je povrijedjen , bio sam skeptican sto se toga tice ali se pokazalo da je zaista bilo do povrede , na proljece fantasticno branio , nadam se da ce i sledece sezone biti izmedju nasih stativa

RADOSEVIC - cuti bozu kako se nervira na treningu je neprocjenjivo ja bih mu samo zbog toga dao dozivotni ugovor :mrgreen: golman koji ima potencijala i koji je kvalitetna zamjena za sehu

BAJIC -igrao promjenjivo , na beku u nekim utakmicama odlican ,zabio je nekoliko vaznih golova , lose protiv borca ali boze moj , najvjerovatnije odlazi iz kluba nek mu je sa srecom :mrgreen:

COLIC -pokazao je na jesen da ima kvalitetu , jos uvijek je mlad i veliki potencijal ako se ne bude kofrcio osimu i zapne ozbiljno na treningu sigurno ce izrast u kvalitetnog fudbalera

FARIC - ono sto je odigrao bilo je ispod prosjeka i nema kvalitet za nas klub , treba mu dati papire

KERLA - o njemu najradije ne bih ni komentarisao , dokaz kako zbog jednog poteza igrac koji ti je bio drag postane ti pravo mrzan :twisted:

MESIC -kad se sjetim proslo ljeto kako su mnogi sumnjali u mesica a lik se pokazao kao beton , pravi stub nase odbrane , zaista fantastican kroz cijelu sezonu

BOGICEVIC - odigrao je solidno , imao je nekih mali kikseva , al sa pripremama bi bio sjajan

RADOVANOVIC - ofanzivni bek lik koji nije ness u defanzivi ali odigrao je srcem ovu sezonu i svaka mu cast , ne treba njega mjenjat vec treba dovest nekog beka koji ima drugacije karakteristike od njeg tj. da je defanzivno orijentisan i da se rotiraju u zavisnosti od taktike , al osim zna najbolje ne sumnjam da ce to kvalitetno odraditi

MULALIC -kapiten pravi , vrijeme je da mu priredimo neku oprostajnu utakmicu i dati mu neku ulogu u klubu

BEKRIC -godinama je bio tu , odigrao kvalitetno sezonu , nadam se da smo dobro hajrovali na njemu , nek mu je sretno pa da se vrati nekad nazad

BESLIJA -otpisivao sam ga kao staro gvozdje , ali on je pokazao da u njemu jos uvijek ima kvaliteta i odigrao sjajno , nadam se da ce sledece sezone biti jos bolji

CULUM - od samog pocetka mi je postao jako drag , pravo borben momak i obavlja dosta tog nevidljivog posla prava gazela na terenu , ma problema i sve mu greske pred kraj sezone oprastam . MILAN CULUM METAR I DULUM :mrgreen:

H.BESLIJA -vjeciti talenat al ono sto je odigrao ove sezone meni se dopalo , bice ness od njega sledece sezone

KOVACEVIC - osim onog gola protiv bosne meni se cini niss nije napravio , slavene zbogom :mrgreen:

SERDAREVIC - fakinska peta u lukavici za cocu , vise sam puno ocekivao od njega

PERAK - nezz sto al on je meni gotivan igrac , ima u njemu ness cudno , ako ostane nadam se da ce dobiti vise prilike

BUČAN -brzi voz , samo da nema potez viska bio bi sjajan igrac , ovako sjajan igrac al u nasoj premijer ligi :mrgreen:

SELIMOVIC - on je vozdrica vec odavno :mrgreen:

SIMIC -pravi fakin , o njemu je sve receno , treba nam jedan takav igrac

STANIC - ima potencijala , meni se on svidja , pogotovo onaj pas za besliju u banja luci zaista sjajan , igrac buducnosti

SVRAKA - bolje rijesenje od dine muharemovica sigurno :mrgreen: :mrgreen: napredovao je strasno momak i moze biti jos bolji sledece sezone 100%

VISCA- strasan igrac , sledece sezone ce sigurno biti nas glavni igrac , ne libi se sutirati iz daljine i to je ono sto nam treba

MESANOVIC -godine cine svoje ,al ipak znalac je znalac , uvalio neke super vazne golove

POPOVIC - njega podrzavam cijelu sezonu kroz neku zajebanciju ,ali ocito je da on nije igrac za Zelje

SPAHIC -premalo je igrao da bi se davale neke ocjene , vidjecemo sta osim namjerava sa njim

ROVCANIN - odavno nisam vidio da neko ima toliko talenta , a da se toliko trudi da to sjebe :geek:

malo je dugo al sam bar ubio vrijeme , kome se cita nek cita , kome se ne cita ko ga pita :mrgreen:

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 07 jun 2010, 19:26

Da li je točan podatak da su Bućan i Šimić potpisali za RNK Split?

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 jun 2010, 19:28

Moram te razocarat ali je to netocan podatak i mislim da se to nikad nece ostvarit jer ce Sime sigurno ostat a vjerovatno i Bucan...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 19:48

lottdogg je napisao/la:malo je dugo al sam bar ubio vrijeme , kome se cita nek cita , kome se ne cita ko ga pita :mrgreen:
Ja se nebi slozio sa vecninom tvojih konstatacija al ima i ona 10 ljudi gleda tekmu i svih 10 to vidi na svoj nacin.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 07 jun 2010, 19:51

NA 24.SATA PISE DA SU POTPISALI BUCAN I SIMIC

Cottager
Kontakt:

Post Postao/la Cottager » 07 jun 2010, 19:58

Steta sto su otisli, izgleda da se ovaj Radnicki iz Splita dobro i ozbiljno priprema za elitni razred Hrvatske. Stvarno nisam ocekivao da će Sejo otići. Hvala mu...
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 07 jun 2010, 19:59

Al ovom Bučanu nikako da potrefe ime :D
il je Sejad ili je Bućan

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 jun 2010, 20:00

ode ekipa u helac. strpljivo cekamo na prva pojacanja...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 jun 2010, 20:02

Ma neka su otisli, picke najvece, to je kad imas pticiji mozak, ides u klub koji je tek usao u HNL, iz kluba koji ce igrati na euro sceni i to u predkolu lige prvaka. Seade, znao sam da si glup, ali da si toliko glup to vjerovatno niko nije znao. Igraj za split, i naigraj se picko retardirana. I neka je otisao i on i Simic, tek sada ocekujem prave stvari od malog Colica i Visce...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 20:04

Mogli su potpisati jedino golubom pismonosom,obojica su na odmoru...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 20:07

Al bistrikb. lijepo je vidjeti kako neki imaju postovanja prema igracima koji su krv ostavljali za sveti dres...
...koke panicarke, raspada nam se klub, jelde...

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 07 jun 2010, 20:08

ma sta ti je... ove godine cemo ispast! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 20:09

Seyo_TM je napisao/la:Al bistrikb. lijepo je vidjeti kako neki imaju postovanja prema igracima koji su krv ostavljali za sveti dres...
Uprava napolje :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 07 jun 2010, 20:10

Vezni igrači Šimić i Bućan potpisali za Split

Novopečeni prvoligaš Split popunjava svoje redove. Potpisali su Predrag Šimić i Sead Bućan, dvojica veznjaka iz sarajevskog Željezničara...

Sportski direktor RNK Splita Nenad Pralija i novi trener Ivan Katalinić nastavili su popunjavati svlačionicu iskusnim igračima uoči početka priprema pred novu sezonu. Nakon što su prošloga tjedna potpisali dvogodišnje ugovore sa stoperskim dvojcem iz Šibenika Igorom Budišom i Velimirom Vidićem, danas su isto ponovili i sa dvojicom veznih igrača sarajevskog Željezničara, Predragom Šimićem i Seadom Bućanom.

Predrag Šimić je defanzivni vezni, koji se nakon nastupa za Zagreb, Hajduk, Zrinjski, Maribor, te Grčki Volos i Rodos nakratko skrasio u Željezničaru, odakle se opet vraća u Split, ovoga puta na Park mladeži, dok bi Sead Bućan, kome je Split prvi klub u Hrvatskoj, trebao osnažiti ofanzivni dio momčadi crvenih. Osim spomenute dvojice na meti struke Splita su i dva napadača, nekadašnji Hajdukov napadač Zvonimir Deranja i napadač Travnika i najbolji strijelac prošlosezonskog izdanja Premijerlige Feđa Dudić.
Rotor Volgograd...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 jun 2010, 20:11

Seyo_TM je napisao/la:Al bistrikb. lijepo je vidjeti kako neki imaju postovanja prema igracima koji su krv ostavljali za sveti dres...
Hahaha boze sacuvaj, mi u narednu sezonu mozemo uci samo jaci, a nikako slabiji, i drago mi je sto ce na te pozicije vjerovatno uskociti Colic, i 100 % Visca. Cekamo pojacanja, na pozicijama na kojima su nam prijeko potrebna, a to mislim na napad, a ovo sto su Sime i Bucan igrali, mogu nadomjestiti i vise nego dobro Colic, Visca, H. Beslija.. Stanic ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 20:14

uopste je nebitno jel mogu ih zamjeniti nego pljujes po igracima, na osnovu jednog traca, kojima je istekao ugovor sa klubom...a colic je pred odlaskom, ako mu se amar smiluje...ako mogu bolje zamjenit stana i hbeslija sto su mu bili zamjena?
priznaj da imas godisnju za sjever...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 07 jun 2010, 20:15

UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 jun 2010, 20:15

Ako je istina onda je ovo velika sramonta za nas. Razumio bih da su otišli u npr. Hajduk ili Dinamo . Ipak su to veći klubovi od nas ali jedan Split da nam uzima igrače e pa to je skandalozno. Žao mi je za Bučana jer je jedan od boljih igrača.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, Hrasno15, Levin, UltraSa46 i 75 gostiju.