ja bih iskoristio ovu dosadu da napisem po koju rijec o ucinku nasih fudbalera ove sezone kako sam ja to vidio
SEHIC - na jesen me je nervirao dosta kao i vecinu , ali eto igrao je povrijedjen , bio sam skeptican sto se toga tice ali se pokazalo da je zaista bilo do povrede , na proljece fantasticno branio , nadam se da ce i sledece sezone biti izmedju nasih stativa
RADOSEVIC - cuti bozu kako se nervira na treningu je neprocjenjivo ja bih mu samo zbog toga dao dozivotni ugovor

golman koji ima potencijala i koji je kvalitetna zamjena za sehu
BAJIC -igrao promjenjivo , na beku u nekim utakmicama odlican ,zabio je nekoliko vaznih golova , lose protiv borca ali boze moj , najvjerovatnije odlazi iz kluba nek mu je sa srecom
COLIC -pokazao je na jesen da ima kvalitetu , jos uvijek je mlad i veliki potencijal ako se ne bude kofrcio osimu i zapne ozbiljno na treningu sigurno ce izrast u kvalitetnog fudbalera
FARIC - ono sto je odigrao bilo je ispod prosjeka i nema kvalitet za nas klub , treba mu dati papire
KERLA - o njemu najradije ne bih ni komentarisao , dokaz kako zbog jednog poteza igrac koji ti je bio drag postane ti pravo mrzan
MESIC -kad se sjetim proslo ljeto kako su mnogi sumnjali u mesica a lik se pokazao kao beton , pravi stub nase odbrane , zaista fantastican kroz cijelu sezonu
BOGICEVIC - odigrao je solidno , imao je nekih mali kikseva , al sa pripremama bi bio sjajan
RADOVANOVIC - ofanzivni bek lik koji nije ness u defanzivi ali odigrao je srcem ovu sezonu i svaka mu cast , ne treba njega mjenjat vec treba dovest nekog beka koji ima drugacije karakteristike od njeg tj. da je defanzivno orijentisan i da se rotiraju u zavisnosti od taktike , al osim zna najbolje ne sumnjam da ce to kvalitetno odraditi
MULALIC -kapiten pravi , vrijeme je da mu priredimo neku oprostajnu utakmicu i dati mu neku ulogu u klubu
BEKRIC -godinama je bio tu , odigrao kvalitetno sezonu , nadam se da smo dobro hajrovali na njemu , nek mu je sretno pa da se vrati nekad nazad
BESLIJA -otpisivao sam ga kao staro gvozdje , ali on je pokazao da u njemu jos uvijek ima kvaliteta i odigrao sjajno , nadam se da ce sledece sezone biti jos bolji
CULUM - od samog pocetka mi je postao jako drag , pravo borben momak i obavlja dosta tog nevidljivog posla prava gazela na terenu , ma problema i sve mu greske pred kraj sezone oprastam . MILAN CULUM METAR I DULUM
H.BESLIJA -vjeciti talenat al ono sto je odigrao ove sezone meni se dopalo , bice ness od njega sledece sezone
KOVACEVIC - osim onog gola protiv bosne meni se cini niss nije napravio , slavene zbogom
SERDAREVIC - fakinska peta u lukavici za cocu , vise sam puno ocekivao od njega
PERAK - nezz sto al on je meni gotivan igrac , ima u njemu ness cudno , ako ostane nadam se da ce dobiti vise prilike
BUČAN -brzi voz , samo da nema potez viska bio bi sjajan igrac , ovako sjajan igrac al u nasoj premijer ligi
SELIMOVIC - on je vozdrica vec odavno
SIMIC -pravi fakin , o njemu je sve receno , treba nam jedan takav igrac
STANIC - ima potencijala , meni se on svidja , pogotovo onaj pas za besliju u banja luci zaista sjajan , igrac buducnosti
SVRAKA - bolje rijesenje od dine muharemovica sigurno

napredovao je strasno momak i moze biti jos bolji sledece sezone 100%
VISCA- strasan igrac , sledece sezone ce sigurno biti nas glavni igrac , ne libi se sutirati iz daljine i to je ono sto nam treba
MESANOVIC -godine cine svoje ,al ipak znalac je znalac , uvalio neke super vazne golove
POPOVIC - njega podrzavam cijelu sezonu kroz neku zajebanciju ,ali ocito je da on nije igrac za Zelje
SPAHIC -premalo je igrao da bi se davale neke ocjene , vidjecemo sta osim namjerava sa njim
ROVCANIN - odavno nisam vidio da neko ima toliko talenta , a da se toliko trudi da to sjebe
malo je dugo al sam bar ubio vrijeme , kome se cita nek cita , kome se ne cita ko ga pita