bang je napisao/la:?? RIP ŽeljkoMadafaka je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Potpis !dino lj je napisao/la:Svim navijacima Sarajeva iskreno saucesce povodom smrti Vedranovog oca,neka mu je laka zemlja i vjecni spokoj.
Ljudi u kakvom ovo vremenu zivimo,covjek je dozivio smrt a da ne dozna komu ubi sina.Pa bilo gdje drugo u svijetu pored onoliko snimaka njegov ubica vec bi sluzio zasluzenu zatvorsku kaznu.Imali iko u ovoj drzavi (ako se i moze tako nazvati)morala i karaktera,nije vise bitno ni dali navijam za Zelju,Sarajevo,Siroki ili Borac niti dali sam Musliman,Srbin ili Hrvat,ljudi bitno je samo to da je ubijen jedan nevin momak a da niko zato nije odgovarao.Mislim da ce i navijaci Sarajeva sloziti da njihova uprava kao i uprava Sirokog nisu se nesto posebno trudile da se ubica nadje.Jedino su navijaci cijelo vrijeme apelovali na taj problem.
Porodici Puljic zelim da im Bog da snage da ovo sve izdrze.
Mi se borimo da se uhapsi krivac i dovede pred lice pravde , ali u ovoj državi vlada mito i korpucija tako da će vjerovatno potrajat dok se ubica uhapsi , daj Bože da se što prije uhvati krivac za njegovu majku i brata kojima želim sve najbolje i da ovo izdrže ..
ISTINA ZA VEDRANA !
4.10.2009 - 4.06.2010 !
Znam prijatelju da se borite i da je tacno sve sto si rekao ali ne mogu da shvatim ove nase uprave i politacare da se tako olako ponasaju kada je ovaj slucaj u pitanju.Kada se samo sjetim kada pokojni Vedran nastradao koliko su pojedinci trcali ispred tv kamera i glumili zabrinute ljude a isto tako obecavali da ce se ubica u najkracem roku izvesti pred lice pravde,to licemjerizmu nema kraja.Dali bi se tako ponasali da je njihovo dijete u pitanju.Respektiva je napisao/la:Potpis !dino lj je napisao/la:Svim navijacima Sarajeva iskreno saucesce povodom smrti Vedranovog oca,neka mu je laka zemlja i vjecni spokoj.
Ljudi u kakvom ovo vremenu zivimo,covjek je dozivio smrt a da ne dozna komu ubi sina.Pa bilo gdje drugo u svijetu pored onoliko snimaka njegov ubica vec bi sluzio zasluzenu zatvorsku kaznu.Imali iko u ovoj drzavi (ako se i moze tako nazvati)morala i karaktera,nije vise bitno ni dali navijam za Zelju,Sarajevo,Siroki ili Borac niti dali sam Musliman,Srbin ili Hrvat,ljudi bitno je samo to da je ubijen jedan nevin momak a da niko zato nije odgovarao.Mislim da ce i navijaci Sarajeva sloziti da njihova uprava kao i uprava Sirokog nisu se nesto posebno trudile da se ubica nadje.Jedino su navijaci cijelo vrijeme apelovali na taj problem.
Mi se borimo da se uhapsi krivac i dovede pred lice pravde , ali u ovoj državi vlada mito i korpucija tako da će vjerovatno potrajat dok se ubica uhapsi , daj Bože da se što prije uhvati krivac za njegovu majku i brata kojima želim sve najbolje i da ovo izdrže ..
ISTINA ZA VEDRANA !
4.10.2009 - 4.06.2010 !
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Tako je to kad se dogodi svi izigravaju fine ljude , žele nešto promjeniti ?dino lj je napisao/la:Znam prijatelju da se borite i da je tacno sve sto si rekao ali ne mogu da shvatim ove nase uprave i politacare da se tako olako ponasaju kada je ovaj slucaj u pitanju.Kada se samo sjetim kada pokojni Vedran nastradao koliko su pojedinci trcali ispred tv kamera i glumili zabrinute ljude a isto tako obecavali da ce se ubica u najkracem roku izvesti pred lice pravde,to licemjerizmu nema kraja.Dali bi se tako ponasali da je njihovo dijete u pitanju.Respektiva je napisao/la:Potpis !dino lj je napisao/la:Svim navijacima Sarajeva iskreno saucesce povodom smrti Vedranovog oca,neka mu je laka zemlja i vjecni spokoj.
ISTINA ZA VEDRANA !
4.10.2009 - 4.06.2010 !
Ali to prođe veoma brzo..
Pola njih se sad nesjeća ni Vedrana ni Anera i svih navijača koji su poginuli braneći boje svoga kluba..
Još jednom svi koji možete sutra na sahranu u 14:15 na groblje Bare gdje je naš brat Vedran ukopan , da ispratimo i njegovog oca koji nije uspio da doživi da mu se ubica sina nađe ..
VEDRAN PULJIĆ ( 4.10.2009 - 4.06.2010 ) !
Čuvamo te od zaborava ..
Frutek je napisao/la:Zike_HzSa je napisao/la:R.I.P. Željko Puljić : (
-
VRH!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
Klip je nema dalje 

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
sta cu pisati kad je sve po starom.Ista go.na u klubu,pojacanja nema,uvijek ista prica:pregovaramo se nekim dobrim igracima,a kad nikog ne dovedu kazu:ma nema igraca koji bi zasluzili da nose dres Sarajeva.I o cemu da pisem,sve dok je ova uprava uvijek ce biti iste price.
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
E braco moja, pisali bi mi ali se oko nase ljubavi nista ne desava, oni u upravi nastavljaju po svom....prvo su skupstinu najavili do pocetka mundijala a sad kazu da ce biti do kraja juna....nista novo....Varesanovic ceka novu upravu da vidi koliko ce (i hoce li) imati za pojacanja.....i onda ona stara "O imenima cemo kad budemo usli u pregovore"
Pozz
Pozz
- admir_ze1982
- Kontakt:
pokoj dusi g-dinu Zeljku...
Nazalost zivimo u takvoj drzavi gdje je covjek umro od "nepravde",
sin mu je "ubijen" samo zato jer je volio drugi klub, i zato jer neko mrzi nekog jer je on "tamo onaj" i " nije nas",
a srce gospodina Zeljka to vise nije moglo izdrzati...
I dok god zivimo u ovakvom drustvu i sistemu , i dok imamo ovakvu "pravdu" kakvu imamo, nazalost misljenja sam
da ce biti jos onih kojih cemo se moci sjecati, a oni ce izgubiti zivot "jer su tamo oni neki drugi"...
Poz iz Zenice,
Nazalost zivimo u takvoj drzavi gdje je covjek umro od "nepravde",
sin mu je "ubijen" samo zato jer je volio drugi klub, i zato jer neko mrzi nekog jer je on "tamo onaj" i " nije nas",
a srce gospodina Zeljka to vise nije moglo izdrzati...
I dok god zivimo u ovakvom drustvu i sistemu , i dok imamo ovakvu "pravdu" kakvu imamo, nazalost misljenja sam
da ce biti jos onih kojih cemo se moci sjecati, a oni ce izgubiti zivot "jer su tamo oni neki drugi"...
Poz iz Zenice,

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Bolje ni ne pisati nego "svasta" pisati,eto "reda radi"........A imacemo mi o cemu PISATI .........LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.saninhz87 je napisao/la:raja sta je ovo niko nije napisao post 2 danaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
mi imamo svoje forume sto nam je sasvim dovoljno...
ovdje..tu i tamo se moze napisat sta...kad ima sta zanimljivo i tako...uglavnom nema prevelike potrebe
FCS - LJUBAV ZIVOTA
ovdje..tu i tamo se moze napisat sta...kad ima sta zanimljivo i tako...uglavnom nema prevelike potrebe
FCS - LJUBAV ZIVOTA

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tako je,evo i ja reda radi da sta napisem da dusmani nebi mislili da nas nemasarajlija89 je napisao/la:mi imamo svoje forume sto nam je sasvim dovoljno...
FCS - LJUBAV ZIVOTA
Za bordo bjele...,samo za nasu ljubav najvecu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
Skuština kluba dogovorena za 21 jun !
A sad adio , a sad adio !
Ćao lopovi !
A sad adio , a sad adio !
Ćao lopovi !
-
- Kontakt:
-
Jedan od najboljih u Sarajevu u prošloj sezoni , sve riječi hvale za njeg momak igra baš predobro za razliku od ostalih..borac_sampion je napisao/la:Kakav je igrac Muminovic>?
- sarajlija89
- Kontakt:
borac_sampion je napisao/la:Kakav je igrac Muminovic>?
po tehnickim mogucnostima izuzetan..najbolji uz alena skoru u nasoj ekipi
zna lopte nema sta..mada se i nije nadavao golova
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
hvala obojicisarajlija89 je napisao/la:borac_sampion je napisao/la:Kakav je igrac Muminovic>?
po tehnickim mogucnostima izuzetan..najbolji uz alena skoru u nasoj ekipi
zna lopte nema sta..mada se i nije nadavao golova

TREĆI PUT ČASTIMO
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, BungaBum, fks74, kogmagie46, Lecler, NeSamSafetee, Tarapi, Zuzinho i 57 gostiju.