Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ma yebati Sunse. Mirza odlicno igra, dokazuje sta moze u ovoj ligi. Ovo mu je odlicna prilika da baci oko na sebe. Na kraju godine spakovati kofere i u neki ozbiljan tim. 

Ma bice Sunsi sljedece godine ozbiljan tim,Booker,Warren,Len plus pick ovogodisnji,super potencijal,Bledsoe i Knight ulaze u najbolje igracke godine,ali bi se trebalo rjesiti po meni Knighta,sta znam ja bi volio da ostane u Sunsima i za repku bi nam odgovaralo, a i on se odlicno uklapa u njihov sistem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ma yebati Sunse. Mirza odlicno igra, dokazuje sta moze u ovoj ligi. Ovo mu je odlicna prilika da baci oko na sebe. Na kraju godine spakovati kofere i u neki ozbiljan tim.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sunsi imaju potencijala i mladih igraca, ali ne postaje se ozbiljna ekipa preko noci. Mozda za 2-3 godine ako zadrze ove mlade igrace, ali sledece godine mislim da ce se mozda borit za jedan od zadnjih pozicija u plajofu, ali nevidim dovoljno kvaliteta za ista vise. Ja bih vise volio da prede u neki tim koji je u plajofu redovno, ako ima tu opciju. Ne sjecam se kad su Sunsi zadnji put bili u playofu.rudy91 je napisao/la:Ma bice Sunsi sljedece godine ozbiljan tim,Booker,Warren,Len plus pick ovogodisnji,super potencijal,Bledsoe i Knight ulaze u najbolje igracke godine,ali bi se trebalo rjesiti po meni Knighta,sta znam ja bi volio da ostane u Sunsima i za repku bi nam odgovaralo, a i on se odlicno uklapa u njihov sistem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ma yebati Sunse. Mirza odlicno igra, dokazuje sta moze u ovoj ligi. Ovo mu je odlicna prilika da baci oko na sebe. Na kraju godine spakovati kofere i u neki ozbiljan tim.
Pa i mislio sam da ce se boriti za neko 7-8 mjesto,nezz ja bi volio da ostane jer ima dovoljnu minutazu,a najvise zbog repke jer nam treba za kvalifikacije ove godine.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sunsi imaju potencijala i mladih igraca, ali ne postaje se ozbiljna ekipa preko noci. Mozda za 2-3 godine ako zadrze ove mlade igrace, ali sledece godine mislim da ce se mozda borit za jedan od zadnjih pozicija u plajofu, ali nevidim dovoljno kvaliteta za ista vise. Ja bih vise volio da prede u neki tim koji je u plajofu redovno, ako ima tu opciju. Ne sjecam se kad su Sunsi zadnji put bili u playofu.rudy91 je napisao/la:Ma bice Sunsi sljedece godine ozbiljan tim,Booker,Warren,Len plus pick ovogodisnji,super potencijal,Bledsoe i Knight ulaze u najbolje igracke godine,ali bi se trebalo rjesiti po meni Knighta,sta znam ja bi volio da ostane u Sunsima i za repku bi nam odgovaralo, a i on se odlicno uklapa u njihov sistem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ma yebati Sunse. Mirza odlicno igra, dokazuje sta moze u ovoj ligi. Ovo mu je odlicna prilika da baci oko na sebe. Na kraju godine spakovati kofere i u neki ozbiljan tim.
Steta sto se Mirzine odlicne partije nece vrijednovati kako bi trebalo zbog stalnih poraza Sunsa.
Ajde Mirzeteee,ajde Mirzeteee vcrs 22 poena aBd 

Mrzim kad promasi slobodna nego tri trice zaredom yebo te
nije mu ruka u vinklu za sada
očajno šutira, ništa ni sa čim
Nista nece da udje !!!
Razbise ih Knicks.
ABD pogodi nesto u drugom
Nece ga trica veceras mislim da je 1 od 7
Hajmo Mirza raspucaj se sad
ahaha, vratio se šaban Knight
Dobro igra Mirza, steta sto nema lopti za njega u napadu
Jedan grad, jedna ljubav!
1 reb,1 as za poluvrijeme,u drugom abd bice bolje
a zasto im len igra na 4 konstatno ?
Ajde Mirzeteee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.