FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Što ih ne prebace na drugi dio zapada? Je l' ima neki poseban razlog?  

A gdje ce rakijaši sa A tribine? Razdvojeno je zbog baklji, naravno da niko fizički sa sjevera ne može doći do gostujućih na D, ali pirotehnika je problem..kadtrebaglasan je napisao/la:Kako god, protiv selje će bit i više, a pravo mi je glupo što zadnji sektor sjevera prema zapadu mora bit prazan radi gostujućih , pa ionako je fizički odvojeno osim ako neko nema krila da preleti. Možda je i bolje skrkat gostujuće na pola A tirbine, ko prošle godine, da sjever može bit ful pun .Zapad i ovako i onako gubi taj jedan sektor.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
al su pizde prošle godine bacali baklje i petarde na obične navijače, starije ljude, žene itd., sad ako krenu zayebavat da budu na ruku, neka ih u tom dijelu samo nek su bliže ako krenu se pravit pametni..kadtrebaglasan je napisao/la:Kako god, protiv selje će bit i više, a pravo mi je glupo što zadnji sektor sjevera prema zapadu mora bit prazan radi gostujućih , pa ionako je fizički odvojeno osim ako neko nema krila da preleti. Možda je i bolje skrkat gostujuće na pola A tirbine, ko prošle godine, da sjever može bit ful pun .Zapad i ovako i onako gubi taj jedan sektor.
- 
				kadtrebaglasan
- Kontakt:
Pa valjda je lakše iskontrolisat ih u slučaju potrebe  kad su dole skroz u ćošku.Nemam pojma. U svakom slučaju ako pizde ko prošle godine hoće bacat predmete ili pirotehniku mogu i sa A i sa D isto .

- 
				kadtrebaglasan
- Kontakt:
A trebalo bi to pooštrit sa mjerama ,kaznama, u savezu, recimo za onaj incident seljačine kaznit sa zabranom gostovanja. Napraviš sranje- doviđenja dvije godine, ako ništa  a ono sa tog gostovanja gdje si pravio sranje. Samo, ovdje još godi ovoj šupačkoj vlasti da se prave tenzije i da se niko nigdje ne osjeća sigurno. U oba smjera.

Odma za vitez treba kombinacije pravit... Trebao bi prevoz biti što jeftiniji!

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
ORDAGIC NIJE STO POSTO SPREMAN. I da ovaj forum vodi ekipu, mi bi ispali. I kad izgubimo, i kad remiziramo, i kad u 20. kolu pobijedimo najboljeg gosta, Husref nesto nije dobro odradio. A isti strucnjaci sto Haurdica prozivaju su nakon par kola na pocetku sezone posadili Zebu na klupu.

Niko, niko, samo Sloboda
						- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja vec vidim da ce Husic igrat krilo i da ce Veseli se preselit na drugu stranu...Husic je ustvari i bolji ofanzivno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
						I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Za sjever je nestalo karti,bruka svijeta ostala napolju.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
To sam i ja cuo, ulazili ljudi na poluvremenu tek i govore nema karti i nisu ih pustili unutra.emirzlaTu je napisao/la:Za sjever je nestalo karti,bruka svijeta ostala napolju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zna li neko hoće li bit' gdje prijenos kup utakmice? 

Istog sam razmišljanja, ako ne onda bih na lijevom krilu volio ponovno vidjeti Miljana ili Sarića, a da Ordagić igra više u sredini.SaltCityAttack je napisao/la:Ja vec vidim da ce Husic igrat krilo i da ce Veseli se preselit na drugu stranu...Husic je ustvari i bolji ofanzivno
Sve više mislim da će ako Husić zaigra lijevo, a Veseli desno, mjesto u timu izgubiti Ordagić, jer Sarić u ovih par utakmica i na pripremama briljira.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
						KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Sramota stediti na papiru!klasik je napisao/la:To sam i ja cuo, ulazili ljudi na poluvremenu tek i govore nema karti i nisu ih pustili unutra.emirzlaTu je napisao/la:Za sjever je nestalo karti,bruka svijeta ostala napolju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla  Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
						- Suljo20002
- Kontakt:
Yebi ga bolje je to.Imat cemo zdravu konkurenciju a to ce natjerati obojicu da budu jos bolji...Mortus je napisao/la:Istog sam razmišljanja, ako ne onda bih na lijevom krilu volio ponovno vidjeti Miljana ili Sarića, a da Ordagić igra više u sredini.SaltCityAttack je napisao/la:Ja vec vidim da ce Husic igrat krilo i da ce Veseli se preselit na drugu stranu...Husic je ustvari i bolji ofanzivno
Sve više mislim da će ako Husić zaigra lijevo, a Veseli desno, mjesto u timu izgubiti Ordagić, jer Sarić u ovih par utakmica i na pripremama briljira.

- FrantoBauzek
- 
				staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet neke egzibicije oko registracijeFrantoBauzek je napisao/la:Sta je sa Lakicevicem? Ima li neko info

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
						- FrantoBauzek
Ne vjerujemstaragarda je napisao/la:Opet neke egzibicije oko registracijeFrantoBauzek je napisao/la:Sta je sa Lakicevicem? Ima li neko info
 Da li trenira sa nama?
  Da li trenira sa nama? On i Husic bi bas dobro dosli

League Cup winners
Yugoslavia - ★
						Yugoslavia - ★
- 
				VelikiKemo
- Kontakt:
Nema Husica na danasnjem treningu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Husiceva prava pozicija je lijevi bek al moze on igrat i na lijevo krilo  Sve vise mislim da je on doveden jer Lakicevic ne moze dobit papire
 Sve vise mislim da je on doveden jer Lakicevic ne moze dobit papire  

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
						- FrantoBauzek
I ja sam to kontao. Idealno bi bilo, kada bi obojica bili u konkurenciji za timfukara87 je napisao/la:Husiceva prava pozicija je lijevi bek al moze on igrat i na lijevo kriloSve vise mislim da je on doveden jer Lakicevic ne moze dobit papire
 Nema veze, i jedan je dobar
 Nema veze, i jedan je dobar  
League Cup winners
Yugoslavia - ★
						Yugoslavia - ★