RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ponosan na igrace i borbu danas. Ponosan na raju koja je dosla na stadion. Ponosan na one koji nisu u Mostaru a srce im je kucalo uz one golobrade momke na terenu a ponosan pogotovo na raju iza gola koji drže lekcije kako se voli svoj klub. Nema stajanja nema predaje svaku tekmu ko da nam za prvaka treba. Samo jako momci kao danas. Srce mi je ko Hum kad vidim ono zalaganje kao danas. Tako se bori za svoj klub. I da ste 0:8 danas izgubili ja bi vam čestitao. Limvo vas sve terma mi. Ako treba poginut za vas a vi za klub. Ljubav koja ne poznaje granice. Vratit cemo se jednom i **** svima majku pa i ovim korumpiranim sudijama naprčim im se familije. Forza

Zapisnik uoci utakmice sa Zeljom. Od 18 igraca 13 ih je mladje od 21 godine

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Aj Pastmrka brate postavi koju navijacku pjesmu koja se sad pjeva na tribini RA. Da naucim pa da i ja dodjem par puta, odusevilo me ovo u zadnjem kolu. 

ZZ
Biti ponosan...
na način da blatnjavim rukama uklanjaš krv sa lica;
da ti lice promijeni boju jer si dao 120% svojih mogućnosti;
da trudom pokažeš svu svoju zahvalnost;
da vodiš i dobijaš bitke i duele;
da uzdignute glave koračaš i u porazu budeš nagrađen aplauzom
da budeš zbog toga voljen i obožavan
da začepiš usta zlim jezicima
da budeš prkosan i da krvlju braniš dres koji predstavljaš
da te gledamo kao svog najrođenijeg, jer ti to i jesi!!!!
Velež je iznad nas, ali bez nas ne može kao što mi ne možemo bez njega. Učlani se, budi podrška i vjetar u leđa ovim borcima. Nemojte da nas jednog dana bude stid, mi drugog nemamo i ne želimo.
na način da blatnjavim rukama uklanjaš krv sa lica;
da ti lice promijeni boju jer si dao 120% svojih mogućnosti;
da trudom pokažeš svu svoju zahvalnost;
da vodiš i dobijaš bitke i duele;
da uzdignute glave koračaš i u porazu budeš nagrađen aplauzom
da budeš zbog toga voljen i obožavan
da začepiš usta zlim jezicima
da budeš prkosan i da krvlju braniš dres koji predstavljaš
da te gledamo kao svog najrođenijeg, jer ti to i jesi!!!!
Velež je iznad nas, ali bez nas ne može kao što mi ne možemo bez njega. Učlani se, budi podrška i vjetar u leđa ovim borcima. Nemojte da nas jednog dana bude stid, mi drugog nemamo i ne želimo.
Glavu gore poletarci, Veleža je bilo i biće! Predstava tih mladića, koja dolazi kada bol i jeza prožima svakog onog ko je volio i voli Velež, težak je udarac svim veležomrscima i jasna poruka da Velež nije umro, da će, za godinu, dvije, tri, sada nije toliko ni bitno, opet biti ono što je uvijek bio tokom svih ovih decenija postojanja. Klub koji iz svoje fudbalske bašče iznjedrava najljepše cvjetove, koji veze najljepši fudbalski goblen, klub koji se voli od prvog majčinog dojenja pa sve do smrti.
Šta dodati? SVI NA UTAKMICU!

Šta dodati? SVI NA UTAKMICU!

UČLANI SE U UDRUŽENJE GRAĐANA "MOSTARSKI ROĐENI" I PODRŽI SVOJ KLUB
NE BUDI MAZLA
FORZA
NE BUDI MAZLA
FORZA

NE BUDI MAZLA !!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Mazla nije glup kao ostala raja i zna da nije NK Listica vec Nk Siroki Brijeg,mazla postuje klub koji je njegovoj djeci omogucio treniranje na svom SC na blatu,Mazla nije ostao u 80im...budi Mazla a ne raja...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pa mazla sihskzmostar je napisao/la:Mazla nije glup kao ostala raja i zna da nije NK Listica vec Nk Siroki Brijeg,mazla postuje klub koji je njegovoj djeci omogucio treniranje na svom SC na blatu,Mazla nije ostao u 80im...budi Mazla a ne raja...
Kako je biti navijač Veleža "B"?hskzmostar je napisao/la:Mazla nije glup kao ostala raja i zna da nije NK Listica vec Nk Siroki Brijeg,mazla postuje klub koji je njegovoj djeci omogucio treniranje na svom SC na blatu,Mazla nije ostao u 80im...budi Mazla a ne raja...
- Suljo20002
- Kontakt:
Jesu li samo Demic,Kodro i Bobic ostali od 1. djela prvenstva ?Cocaine je napisao/la:
Zapisnik uoci utakmice sa Zeljom. Od 18 igraca 13 ih je mladje od 21 godine![]()
![]()
mostarska mladost ljubi vas strmkaPa
Dino Ćemalović,Peco,Vidović i mali Voloder (golman) ali niko osim Pece nije imao neku minutažu. Mene oduševljava mali Nino Jakirović koji je igrao juniorsku ligu prvaka sa Plzenom. Zna kiksat ali je beton i najspremniji. Igrao u prijateljskoj protiv Želje 110 minuta i kaze mogao je još tolikoSuljo20002 je napisao/la: Jesu li samo Demic,Kodro i Bobic ostali od 1. djela prvenstva ?

Podrzi svoj klub. Evo vec se pojavila po trgovinama

Jel ovo samo u Mostaru ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Razilaze nam se misljenja zestoko..Cocaine je napisao/la:Dino Ćemalović,Peco,Vidović i mali Voloder (golman) ali niko osim Pece nije imao neku minutažu. Mene oduševljava mali Nino Jakirović koji je igrao juniorsku ligu prvaka sa Plzenom. Zna kiksat ali je beton i najspremniji. Igrao u prijateljskoj protiv Želje 110 minuta i kaze mogao je još tolikoSuljo20002 je napisao/la: Jesu li samo Demic,Kodro i Bobic ostali od 1. djela prvenstva ?. Stara mostarska familija koja je imala i prije igrača u klubu

#musvdg
Upratio sam da i Široki ima. Odavno je ova ideja. Ali tek neki dan pusteno u prodaju. Brato otpadaju obrve od nje ali prosipat jeDoeTz je napisao/la:Jel ovo samo u Mostaru ?

Cocaine je napisao/la:Upratio sam da i Široki ima. Odavno je ova ideja. Ali tek neki dan pusteno u prodaju. Brato otpadaju obrve od nje ali prosipat jeDoeTz je napisao/la:Jel ovo samo u Mostaru ?![]()

Ako dodje do Tuzle (mada sumnjam) uzet cu koju

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.