FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve je ovo super, radnik je cvrsta ekipa i vidjet cemo kako ce ostali proci sa njima. Jedina moja nelagoda je Haurdic, bez potrebe ga forsira u prvih 11, istina da zasluzuje sansu ali ako nastavi ovako vjerujem da ce zapadna tribina (narocito A) imati sta da kazu i njemu i Husrefu. Ja se licno nadam da on igra u pocetnoj postavi samo zato sto Ordagic nije 100%spreman.
Sto se tice kup utakmice ocekujem kombinovani sastav jer govedarica , mehidic, krpic i novajlija husic su super igraci za nasu ligu a cisto sto zasluzuju sansu da a i da se sacuvamo povrede jer sarajlije krasi gruba igra.
Sto se tice kup utakmice ocekujem kombinovani sastav jer govedarica , mehidic, krpic i novajlija husic su super igraci za nasu ligu a cisto sto zasluzuju sansu da a i da se sacuvamo povrede jer sarajlije krasi gruba igra.
- Beduin
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:super, bolje za nas, ne treba nam breme favorita...NYKnicks Fan je napisao/la:Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
Pa ne moze ti par forumskih pubertetlija nabijati breme favorita ili olaksati neki put ka tituli. Mi jesmo jedni od favorita i s tim se moramo pomiriti, na Husrefu je da nas tim psihicki pripremi za svaku narednu utakmicu i da se previse ne zamucavaju time, a ne neki tamo forumasi.
A imamo sasvim solidnu klupu koja ima zadatak da se dokaze u kupu i tako Husrefu napravi slatke muke vec za naredne utakmice.
Vec sad se treba pisati i pricati na sav glas o narednoj utakmici, da u sto vecem broju odemo bodriti lidera PL BiH.
SVI U VITEZ
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
NYKnicks Fan je napisao/la:Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
brat za brata
kad bolje skontam u ta 3 grada i samo idu titule i banjaluka dok je Borac bio nešto od kluba.
Senad Husić danas na Tušnju:
Solina navija za Slobodu!
-
joksimovic
- Kontakt:
Sveee. besprijekorno
Igrati ovako po onakvom terenu,daje mi za nadu da cemo uz bolje vremenske uslove ,sigurno biti daaaleeeko bolji.
Svima nama danas skidam kapu.Docii po onakvoj kisi,u onoooliiikom broju,navijati cijelo vrijeme ,pozdravljati sacicu navijaca Radnika,je dokaz da se kod nas desavaju lijepe stvari.,i da smo naaajbolji primjer svima ostalima.
Nisam dugo imao ovakav adrenalin.
P.S.Ne znam sta je sa Ordagom,ali mislim da je necija zrtva,i zao mi je zbog toga.jer mislim da momak ima mjesta medu 11.
Igrati ovako po onakvom terenu,daje mi za nadu da cemo uz bolje vremenske uslove ,sigurno biti daaaleeeko bolji.
Svima nama danas skidam kapu.Docii po onakvoj kisi,u onoooliiikom broju,navijati cijelo vrijeme ,pozdravljati sacicu navijaca Radnika,je dokaz da se kod nas desavaju lijepe stvari.,i da smo naaajbolji primjer svima ostalima.
Nisam dugo imao ovakav adrenalin.
P.S.Ne znam sta je sa Ordagom,ali mislim da je necija zrtva,i zao mi je zbog toga.jer mislim da momak ima mjesta medu 11.
Ordagic nije jos uvijek 100% spreman,vuce se povreda od Antalije.
Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Nema se kad čekat, 10 utakmica je ostalo do kraja prvenstva a 6 ekipa je 10bodova.
Zato što godinu dana nije igrao ozbiljan fudbal ga nije trebalo ni dovoditi jer se borimo za titulu, trebaju nam 100% spremni i kvalitetni igrači a ne igrač manje na terenu.
U Vitez trebamo svi ići ama baš svi,okupirati Vitez.Oni će sve uraditi da pomrse nama račune i pomognu braći iz zapadnog Mostara.Već sutra treba početi organizovati/planirati Vitez away.Igrači trebaju da daju 101% za tu tekmu,to i oni sami znaju.
Dok svinjski gostuje u Zenici,bit će u svakom slučaju zanimljivo.
Dok svinjski gostuje u Zenici,bit će u svakom slučaju zanimljivo.
Solina navija za Slobodu!
Momak je fizicki spreman, prosao je pripreme sa ekipom, a sigurno je kvalitetniji i iskusniji igrac od Mehidica i Govedarice....valjda Husref bolje zna od nas sto tipkamo po tastaturi.Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Nema se kad čekat, 10 utakmica je ostalo do kraja prvenstva a 6 ekipa je 10bodova.
Zato što godinu dana nije igrao ozbiljan fudbal ga nije trebalo ni dovoditi jer se borimo za titulu, trebaju nam 100% spremni i kvalitetni igrači a ne igrač manje na terenu.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pirija- siguran
Pero- legenda, Marcelo mu pusi, znaci odbrana, napad, ubacivanje, centarsutevi, sve extra
Efe- tezak teren, pa mu je bilo tesko ustopat neke lopte, imao nekoliko dobrih ali i losih poteza
Mehmedaga- siguran, dobra skok igra, dobrih pasova
Kole - Ramoss, znaci komotno moze na spica, jos kad je onom hodzicu uklizaoo ono, extra odigrao, dribler, suter, kapa dole, PRESIGURAN
Stjepa- dobre lopte, siguran, borben
Sara- kida sa driblinzima, slobodni
, jak na lopti, dobrih pasova, igrac tekme
Zeba- nije ko inace odigrao, ali o5 svaka mu cast na borbi i sto je kapitenski prepustio sari slobodni, nekoliko lijepih poteza
Haurda- los, ali mislim da na to i teren utjece, on je dosta brz i kao krilo mora driblat vodit loptu i to, a na ovom terenu je skoro pa ne moguce, mislim da bi na boljim terenima dosta vise pokazao jer je brz i prodoran
Veseli- nije lose, veoma solidan, nekoliko dobrih poteza, ali isto ko za haurdu teren je kriv
Ahmet- realizacija 0, ali sve ostalo 10, borbenost, skok, gradjenje, pasovi, sve je to extra
Ordaga- kad je usao nista, jer je i on igrao na krilo i o5 kazem da je tesko, ali mislim da on nije za krila
Merzic- veoma solidan, nista specijalno, ali bez greske
Krpa- kratko igrao
Pero- legenda, Marcelo mu pusi, znaci odbrana, napad, ubacivanje, centarsutevi, sve extra
Efe- tezak teren, pa mu je bilo tesko ustopat neke lopte, imao nekoliko dobrih ali i losih poteza
Mehmedaga- siguran, dobra skok igra, dobrih pasova
Kole - Ramoss, znaci komotno moze na spica, jos kad je onom hodzicu uklizaoo ono, extra odigrao, dribler, suter, kapa dole, PRESIGURAN
Stjepa- dobre lopte, siguran, borben
Sara- kida sa driblinzima, slobodni
Zeba- nije ko inace odigrao, ali o5 svaka mu cast na borbi i sto je kapitenski prepustio sari slobodni, nekoliko lijepih poteza
Haurda- los, ali mislim da na to i teren utjece, on je dosta brz i kao krilo mora driblat vodit loptu i to, a na ovom terenu je skoro pa ne moguce, mislim da bi na boljim terenima dosta vise pokazao jer je brz i prodoran
Veseli- nije lose, veoma solidan, nekoliko dobrih poteza, ali isto ko za haurdu teren je kriv
Ahmet- realizacija 0, ali sve ostalo 10, borbenost, skok, gradjenje, pasovi, sve je to extra
Ordaga- kad je usao nista, jer je i on igrao na krilo i o5 kazem da je tesko, ali mislim da on nije za krila
Merzic- veoma solidan, nista specijalno, ali bez greske
Krpa- kratko igrao
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Iskren da budem i mene je danas Haurdic iznervirao u par navrata ali vidi se da se jos uvijek trazi u ekipi i treba vremena da se privikne,ako nista voljni momenat mu nije falio i dobio je aplauz sa zapada kada je izlazio .
-
joksimovic
- Kontakt:
Sta reci onda za Husica.Sklon povredama,nije prosao pripreme.Haurdic nije to to,ali naaajbolje je sto se nuddiloThranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Mislim da nekad moramo biti malo i strpljivi.Husref njih najbolje sve zna,njihove sposobnosti itd
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
VELIKO BRAVOThranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
INACE,DANAS SARIC,IVETIC I KOSTIC...STRASNOOOOOOOOOOOOOOO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo sam Haurdic moze nas sve demantovati. Za sada nista, igrac manje..zaista pamtim bolje partije Mehidica...i na koncu volio bih da polizem.sve sto sam napisao i da se ispostavi da je veliko pojacanje.Skver je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Momak je fizicki spreman, prosao je pripreme sa ekipom, a sigurno je kvalitetniji i iskusniji igrac od Mehidica i Govedarice....valjda Husref bolje zna od nas sto tipkamo po tastaturi.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Perica Ivetić
Šteta što ona Kostićeva ne uđe u gol inače je danas bio na visini zadatka
Ja mislim da Sarić ima još puno toga da nam pokaže ovo danas je bilo po meni 80% onoga što on zna i može ,a bio je igrač utakmice i kakvu je samo majstoriju izveo
samo malo fitilj da mu je duži bilo bi super.Ako se ne varam dok je Ćiro bio trener dosta se prepirao i sa igračima na treninzima pogotov sa Almirom Halilovićem.
Jedva sam čekao da izađe Haurdić a da uđe Ordagić međutim ni Amer se nije baš pokazao znam da ima tu dosta segmenata koji su na to uticali od povrede,terena pa i pozicije ali ja valjda nekako od njega uvijek očekujem najbolje pa mi ovaj put nije bilo to to.
A ostali su bili na svom nivou i lijepo je vidjet kako svi igraju borbeno kao da se bore za državni dres .Dugo nismo imali ovakvu atmosferu u klubu za to hvala Azmiru,Husrefu,igračima,stručnom štabu, i navijačima koji su danas došli u zadovoljavajućem broju da podrže naše šampione
Šteta što ona Kostićeva ne uđe u gol inače je danas bio na visini zadatka
Ja mislim da Sarić ima još puno toga da nam pokaže ovo danas je bilo po meni 80% onoga što on zna i može ,a bio je igrač utakmice i kakvu je samo majstoriju izveo
Jedva sam čekao da izađe Haurdić a da uđe Ordagić međutim ni Amer se nije baš pokazao znam da ima tu dosta segmenata koji su na to uticali od povrede,terena pa i pozicije ali ja valjda nekako od njega uvijek očekujem najbolje pa mi ovaj put nije bilo to to.
A ostali su bili na svom nivou i lijepo je vidjet kako svi igraju borbeno kao da se bore za državni dres .Dugo nismo imali ovakvu atmosferu u klubu za to hvala Azmiru,Husrefu,igračima,stručnom štabu, i navijačima koji su danas došli u zadovoljavajućem broju da podrže naše šampione
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
E pa što se terena tiče, neće ni bit bolji nigdje, a ni kod nas. To više nije nikakav izgovor, tako da se treba prilagodit takvoj situaciji i piči kako moze. Nama je doduše danas loš teren pomogao u par navrata u odbrani, kad su nastupale komplikacije pri predaji lopte prema naprijed. 
Svako od nas bi volio da nas sve popiša tako što bi proigrao i začepio nam usta time, al zasad nije to to. Sljedeću će on opet sigurno bit u prvoj, a ako opet ništa ne pokaže mislim da će i Husref mijenjat taktiku.slana_krv je napisao/la: Samo sam Haurdic moze nas sve demantovati. Za sada nista, igrac manje..zaista pamtim bolje partije Mehidica...i na koncu volio bih da polizem.sve sto sam napisao i da se ispostavi da je veliko pojacanje.
Onaj naš bivši igrač Šećerović je danas više puta oštro startovao i izazivao svađe, jest mu krivo što je dobio nogu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve je to OK! Svaku slijedecu utakmicu ce igrati bolje i bolje. Imamo igrace koji imaju karakter i koji imaju zajednistvo. Nije slucajno da su prvi, a i da ugrabimo Evropu nece biti neuspjeh.
Sto se tice posjete odlicno! Na zapadu mokre carape bile.
Sto se tice posjete odlicno! Na zapadu mokre carape bile.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
U čarape se iz gaća slijevalo . Katastrofa 
Potpisao Husic, fino fino 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.