FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 06 mar 2016, 20:48

Zanimljivo u ovom rasporedu utakmica do kraja sezone, da mi i Zrinjski igramo sa istim protivnicima, razlika je samo u domacinstvu :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2016, 20:56

hajmo mi o FK SARAJEVU pricati ,o nasim igracima ,nasoj igri . a drugi kako ce igrati mi ne mozemo uticati . ako mi budemo igrali kao juce nema titule pa da zrinjski i sloboda kiksaju po 5 utakmica . nisam zadovoljan igrom veznog reda :crazy: presiroko stojimo u sredini terena ni ofanzivno ni defanzivno ne pokrivamo sredinu terana. ko god sta mislio Rustemovic puno znaci nasem veznom redu :salut:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2016, 21:01

Mozda je prepotentno sa moje strane, ali mi imamo najbolje sanse za titulu. Od preostalih 10 utakmica, 8 bi trebali sigurno dobiti, kone i sloboda to ce biti utakmice na noz i tu nisam bas siguran da cemo se prosetat do pobjede. Do derbija sve dobiti i ne smije biti opravdanja za eventualni neuspijeh!!!!!!
Sloboda i Zrinja imaju tezak raspored i ocekivati je da im neko otkine poneki bod.. listicani imaju najlaksi raspored do kraja al trenutno smo ispred njih i ne smijemo sebi dopustiti da nas prestignu.. Zrinjski ima gostovanja u lukavici, bijeljini, kaknju, zenici na 2 od 4 ce se okliznut a msm da ce to biti u Ze-do kantonu :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 06 mar 2016, 21:02

VelikiKemo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.

AHAHAHAHAHAHAH :salut: :salut:
dobro dosči u srijedu :urnebes: :urnebes:
Pa sta bi bilo da iz slobodnog niste dali gol.Najlosija ekipa koja je ikad u vrhu bila.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 21:05

esprit24 je napisao/la:Mozda je prepotentno sa moje strane, ali mi imamo najbolje sanse za titulu. Od preostalih 10 utakmica, 8 bi trebali sigurno dobiti, kone i sloboda to ce biti utakmice na noz i tu nisam bas siguran da cemo se prosetat do pobjede. Do derbija sve dobiti i ne smije biti opravdanja za eventualni neuspijeh!!!!!!
Sloboda i Zrinja imaju tezak raspored i ocekivati je da im neko otkine poneki bod.. listicani imaju najlaksi raspored do kraja al trenutno smo ispred njih i ne smijemo sebi dopustiti da nas prestignu.. Zrinjski ima gostovanja u lukavici, bijeljini, kaknju, zenici na 2 od 4 ce se okliznut a msm da ce to biti u Ze-do kantonu :o :o :o

Optimistično, nema šta! Pogotovo poslije jucerasnje predstave na Koševu. Ili je šteta za mene sto ne vjerujem da se onako uzima titula i "odlika velikih ekipa"...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 mar 2016, 21:10

Dok je RADOVAC kenjator tj. kreator igre na sridi,kako razmišljati o nekom napredku.Možda jedino o onom iz Kruševca :)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2016, 21:11

MosaaRajvosa je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Mozda je prepotentno sa moje strane, ali mi imamo najbolje sanse za titulu. Od preostalih 10 utakmica, 8 bi trebali sigurno dobiti, kone i sloboda to ce biti utakmice na noz i tu nisam bas siguran da cemo se prosetat do pobjede. Do derbija sve dobiti i ne smije biti opravdanja za eventualni neuspijeh!!!!!!

Optimistično, nema šta! Pogotovo poslije jucerasnje predstave na Koševu. Ili je šteta za mene sto ne vjerujem da se onako uzima titula i "odlika velikih ekipa"...
Zaboravio sam da zrinja gostuje kod zelje, i tu nema sanse da pobjedi..
Zasto ne bi bio optimistican???
Gostujemo ekipama koje su vec ispale:Rudar, Borac, Velez, zatim Vitez ce do utakmice sa nama vjerovatno osigurat opstanak al bez obzira takve ekipe mi moramo pobjedjivati. Kuci naravno moramo sve dobiti...
Zeljo i Sloboda to su nam najteze utakmice do kraja prvenstva, a ovih 8 trebamo dobiti ili sa 50 ili sa 75% snage
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 21:14

Ma meni nakon nase sinoc,i nakon danasnjih utakmica vise nista nije sigurno,jer svi igraju i bore se,nema predaje,bit ce ludih i nevjerovatnih rezultata do kraja,svesti kikseve na min.ako je ikako moguce,jer svi ce kiksati,ko bude najmanje taj ce i osvojiti,a to da cemo sve dobiti i dva remija,ma nema od toga nista,ja bi volio al prosto neizvodljivo,nerealno,pogotovo nakon juce,bit ce tesko,al treba se boriti do kraja,pa ako uspijemo super,ako ne ne zaliti puno,jer smo samo krivi,samo smo se doveli u ovu situaciju da zaostajemo ovoliko :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 mar 2016, 21:23

Pesimisti molim Vas, pustite nas da se nadamo i vjerujemo u titulu. :pray:
Zna li neko hoce li Rustemovic i Džemo biti spremni za srijedu?
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 21:25

fico je napisao/la:Pesimisti molim Vas, pustite nas da se nadamo i vjerujemo u titulu. :pray:
Zna li neko hoce li Rustemovic i Džemo biti spremni za srijedu?
Ja se nadam da nece :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2016, 21:27

Niti sam optimista niti pesimista, neka se kotrlja pa šta bude.
Razmišljam samo o srijedi i Kupu i nadam se povoljnom rezultatu.
Ostale utakmice nas i konkurenata je nezahvalno prognozirati ipak je ovo PL BiH ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 mar 2016, 21:27

Ako priželjkuješ Espirita u punom sjaju, s njim mora igrati Dino/Džemo/Marko u paru...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2016, 21:27

Na Jahorini dogovoreno 0:2 u Prijedoru :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 21:27

Ja se nadam da Radovac neće bit spreman za ovu utakmicu kao i za sve ostale .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 21:28

Prijedor je napisao/la:Na Jahorini dogovoreno 0:2 u Prijedoru :D
Nemoj da ti ja dogovorim... :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 21:29

Niko te ne drzi.
Svi se mi potajno nadamo tituli, samo sto neki realno gledaju stvari, neki manje realno.
@esprit24
Niko od tih ekipa ti nece skinuti gace sto su "vec ispali" pogotovo ne recimo Borac. A mi smo pokazali kako to moze biti tesko protiv igracki nikad lošijeg Čelika..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2016, 21:32

hilmo je napisao/la:Niti sam optimista niti pesimista, neka se kotrlja pa šta bude.
Razmišljam samo o srijedi i Kupu i nadam se povoljnom rezultatu.
Ostale utakmice nas i konkurenata je nezahvalno prognozirati ipak je ovo PL BiH ;)
Moj Hilmaga ništa ti meni ne odgovori ali nema veze bitno je da si se nasekirao.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2016, 21:36

Joj @sekac halali, bio sam mnogo iznerviran sinoć. Biće odgovor sutra ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2016, 21:40

:thumbup:
hilmo je napisao/la:Joj @sekac halali, bio sam mnogo iznerviran sinoć. Biće odgovor sutra ;)
Sarajevo ljubavi moja!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2016, 21:43

Ja garantujem da se iz Tuzle vracamo sa pozitivnim rezultatom,a to je i 0 0,jer oni ako se otvore ja garantujem da su donji,a ovi sto pricaju nikad slabiji Celik ne razume se u fudbal,ljudi imaju najbolji stoperski tandem u ligi,imaju extra lijevog beka,Mahira Karica kojem nemoze 5 igraca uzeti loptu kad se zagradi,Selimovica koji je za nase lige extra igrac,sjajne mlade igrace Popovica i Grahovca i naravno uvijek dobrog Bajraktarevica,Sloboda nema jacu ekipu od njih samo imaju bolju atmosfer u i oko kluba.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot], bordobijeli, Mahalac7, nedimmmm1337, skoJaa, Tarapi i 137 gostiju.